PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن هارد اکسترنال western

haghshenasmahdi
27-09-2014, 14:11
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال وسترن usb3 دارم مدتیه که حسابی کند شده.البته فقط با usb2 کند شده .رایتش حدود 1میگ گاهی هم در حد کیلو .ولی با usb 3 مشکل نداره من چندین بار فرمت کردم و حتی فریمورش رو هم اپدیت کردم با کابل دیگه تست کردم .کلا با usb 2 مشکل داره .
لطفا راهنمایی کنید .

roya.rashidi
27-09-2014, 14:16
سلام دوستانمن یه هارد اکسترنال وسترن usb3 دارم مدتیه که حسابی کند شده.البته فقط با usb2 کند شده .رایتش حدود 1میگ گاهی هم در حد کیلو .ولی با usb 3 مشکل نداره من چندین بار فرمت کردم و حتی فریمورش رو هم اپدیت کردم با کابل دیگه تست کردم .کلا با usb 2 مشکل داره .لطفا راهنمایی کنید .یک فایل 500 مگی (فیلم باشه بهتره ) رو کپی پیست کنید امتحان کنید سرعتشو . تو پی سی های دیگه هم بزنید از پشت بزنید و تست کنید.

ata.royalfalcon
27-09-2014, 14:19
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال وسترن usb3 دارم مدتیه که حسابی کند شده.البته فقط با usb2 کند شده .رایتش حدود 1میگ گاهی هم در حد کیلو .ولی با usb 3 مشکل نداره من چندین بار فرمت کردم و حتی فریمورش رو هم اپدیت کردم با کابل دیگه تست کردم .کلا با usb 2 مشکل داره .
لطفا راهنمایی کنید .

سلام .

روي سيستم ديگر هم تست كنيد البته روي همان USB2 ؛ اگر سرعت بيشتر شد اشكال بايد از طرف سيستم باشد .

حتماً هم به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و از كابلهاي رابط و يا USB Hub هم استفاده نكنيد . Smart Statue هارد ديسك را هم چك كنيد .

haghshenasmahdi
27-09-2014, 15:27
خودم دو تا سیستم دارم یه لپ تاپ و یه سیستم رو میزی با همه ی usb ها چک کردم هر گونه فایلی رو هم بگید امتحان کردم با usb2 سرعتش افتضاحه در حد 900 کیلو انتقال میده .
دوست عزیز میشه در مورد Smart Statue توضیح بدی .
مچکرم

ata.royalfalcon
27-09-2014, 15:44
دوست عزیز میشه در مورد Smart Statue توضیح بدی .
مچکرم

آخرين ورژن برنامه HDtune را دانلود ، نصب و اجرا كنيد و از قسمت Health يك عكس اينجا بگذاريد .

haghshenasmahdi
27-09-2014, 16:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
27-09-2014, 18:43

بعید میدونم اين Warning در حدي باشه كه سرعت هارد ديسكتان را كاهش دهد مخصوصاً اينكه روي USB 3 هم مشكلي نداريد .

اگر امکانش هست از قسمت Benchmark همین برنامه یک تست Read بگیرید (در حالتی که به USB2 سیستم متصل شده) و از نتیجه تست یک عکس بگیرید و اینجا بذارید .

haghshenasmahdi
27-09-2014, 21:44
دوست عزیز در حالی که به usb3 وصل میکنم سرعت 40 تا 60 میگ بسته به نوع فایل متغیره -- ولی با usb2 حدود 900 کیلو تا حداکثر یک میگ . به یه سیستم دیگه هم امروز وصل کردم باز هم مشکل داشت

ata.royalfalcon
27-09-2014, 22:59
دوست عزیز در حالی که به usb3 وصل میکنم سرعت 40 تا 60 میگ بسته به نوع فایل متغیره -- ولی با usb2 حدود 900 کیلو تا حداکثر یک میگ . به یه سیستم دیگه هم امروز وصل کردم باز هم مشکل داشت

شاید کنترلر SATA to USB هارد اکسترنال مشکلی داره که در حالت USB 2 درست کار نمیکنه . عملکرد خود هارد دیسک که مشکلی نداره چون میگید در USB 3 سرعت خوب هست .

اگر گارانتی دارد توصیه میکنم بفرستید گارانتی . حتماً تاکید کنید که سیستم شما USB 3 نداره تا مجبور شوند روی USB 2 تست کنند .

haghshenasmahdi
27-09-2014, 23:07
متاسفانه گارانتیش تموم شده .
میشه راهنمایی کنید چطور اون warning رو رفع کنم مرسی

ata.royalfalcon
27-09-2014, 23:52
متاسفانه گارانتیش تموم شده .
میشه راهنمایی کنید چطور اون warning رو رفع کنم مرسی

این Warning معمولاً با Scan & Repair کردن توسط برنامه HDD Regenerator فیکس میشود. از آخرین ورژن این برنامه استفاده کنید. این برنامه اصولاً مشکلی برای هارد دیسک و اطلاعات موجود در آن ایجاد نمیکند ولی حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت را هم در نظر بگیرید .

haghshenasmahdi
28-09-2014, 14:23
دوست من با HDD Regenerator استفاده کردم بد سکتور پیدا نکرد فقط 19 Delay پیدا کرد . که اون ها رو هم درست نشد و هنوز اون وارنینگ وجود داره ؟
راهنمایی کنید چیکار کنم .
ارزش داره بفرستم تعمیر . کلا توجیح اقتصادی داره ؟؟ یه تعمیرکار ماهر و سریع در تهران معرفی کنید؟؟؟؟

ata.royalfalcon
28-09-2014, 15:29
دوست من با HDD Regenerator استفاده کردم بد سکتور پیدا نکرد فقط 19 Delay پیدا کرد . که اون ها رو هم درست نشد و هنوز اون وارنینگ وجود داره ؟
راهنمایی کنید چیکار کنم .
ارزش داره بفرستم تعمیر . کلا توجیح اقتصادی داره ؟؟ یه تعمیرکار ماهر و سریع در تهران معرفی کنید؟؟؟؟

اگر Delay Sector بوده كه معمولاً با روشهاي نرم افزاري مثل HDD Regenerator و يا حتي Zero fill كردن برطرف نميشود و ميبايستي از ليست سكتورهاي فعال حذف شوند كه نياز به دستگاه و نرم افزارهاي خاص هست .
بازهم ميتونيد يكبار با استفاده از برنامه Data Lifeguard Diagnostic for Windows (قابل دانلود از سايت وسترن ديجيتال) هارد ديسك را Zero fill كنيد كه البته قبل از اينكار ميبايستي كليه اطلاعات را هارد ديسك ديگري منتقل كنيد .
در مورد هزينه هاي تعمير بايد با شركت متخصص صحبت كنيد ولي بنظرم يك هارد اكسترنال جديد بخريد منطقي تر هست .

haghshenasmahdi
29-09-2014, 20:43
دوست عزیز نرم افزاری که گفتین رو استفاده کردم وارنینگ از بین رفت و همش اوکه شد . ولی هنوز با usb2 مشکل داره . آخه جالبه با usb3 هیچ مشکلی نداره و 60 میگ در ثانیه انتقال میده
راستی این امکان وجود داره از طریق ایمیل مشکل رو با خود وسترن درمیان بگذارم ؟ اگه هم نظری دیگه ای دارین لطفا راهنمایی کنید