ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: چگونگی نصب .Net Framework 3.5 در ویندوز 8.1

Jang Bogo
27-09-2014, 13:07
با سلام.
من میخوام dotnet framework 3.5 رو نصب کنم ولی توی فایل ایمیج ویندوز 8.1 که دانلود کردم توی فولدر Sources فولدر sxs وجود نداره. یعنی با نرم افزار مخصوصش که اسمش Dotnet Framework Offline Installer هست نمیتونم کاری انجام بدم چون فولدر sxs رو ندارم. چیکار کنم؟ خود فایلهای dotnet framework 3.5 رو واسه نصب دارم ولی اجرای اونا هم به framework 3.5 نیاز داره.
ممنون.

mehrdad123
27-09-2014, 14:53
با سلام.
من میخوام dotnet framework 3.5 رو نصب کنم ولی توی فایل ایمیج ویندوز 8.1 که دانلود کردم توی فولدر Sources فولدر sxs وجود نداره. یعنی با نرم افزار مخصوصش که اسمش Dotnet Framework Offline Installer هست نمیتونم کاری انجام بدم چون فولدر sxs رو ندارم. چیکار کنم؟ خود فایلهای dotnet framework 3.5 رو واسه نصب دارم ولی اجرای اونا هم به framework 3.5 نیاز داره.
ممنون.

اگه ویندوز دیگه ای دم دست دارید از اون استفاده کنید مثلا از ویندوز 8

Sent from my ST15i using Tapatalk

milad.xp
04-10-2014, 16:31
سلام
منم دقیقا این مشکلو داشتم.حالا دقیقا نمیدونم کلا فولدر sxs برا ویندوز 8.1 وجود نداره یا اینکه برا کم حجم شدن فایل نصبی اونو نذاشتن.
نهایتا اینکه پیشنهاد میشه از طریق Control Panel به بخش Programs and Features رفته و سمت چپ روی
Turn Windows features on or off کلیک کنین و تو صفحه ای که میاد تیک گزینه Net Framework 3.5 رو بزنین.(البته DVD ویندوز داخل رام باشه) و نهایتا OK رو بزنین.موفق باشین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Beta
06-10-2014, 20:49
این برنامه رو دانلود و نصب کن
حجم 65 مگ
32 & 64 Bit
[اگه منظور سوالتو درست فهمیده باشم]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MaLaS_shz
11-11-2014, 23:01
سلام
منم دقیقا این مشکلو داشتم.حالا دقیقا نمیدونم کلا فولدر sxs برا ویندوز 8.1 وجود نداره یا اینکه برا کم حجم شدن فایل نصبی اونو نذاشتن.
نهایتا اینکه پیشنهاد میشه از طریق Control Panel به بخش Programs and Features رفته و سمت چپ روی
Turn Windows features on or off کلیک کنین و تو صفحه ای که میاد تیک گزینه Net Framework 3.5 رو بزنین.(البته DVD ویندوز داخل رام باشه) و نهایتا OK رو بزنین.موفق باشین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی این تیک رو میزنم میخواد دانلود کنه و نمی تونه

اون کدی که توی Cmd هم میگه run کنید رو زدم ... تا 66.5% میره ، ولی بعدش ارور میده

راه حل دیگه ای دارید /؟؟؟

Ali_RNT
12-11-2014, 06:36
شما با برنامه ای که دوستمون آپلود کردند باید مشکلتون حل شه...

x_boy
22-11-2014, 00:35
با تشکر از راهنمایی بقیه دوستان
اگه باز هم جواب نداد راحت ترین راه و بهترین راه دانلود دات نت مخصوص ویندوز 8.1 هستش
حجمش حدود 50 مگ هستش
سرچ کنی پیدا میشه
NET Framework 3.5 Windows 8.1