PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در صدای سیستم

bet365
27-09-2014, 02:22
چند روز صدای سیستمم بهم ریخته کیفیتش افتضاح شده مخصوصا روی صدای حرف زدن مثلا موقع فیلم نگاه کردن صدای آهنگ فیلم خوبه ولی صدای بازیگرا هم کمه هم یه ویزه ای داره چند بارم کدک ها رو حذف کردم دوباره نصب کردم درست نشد کسی میدونه مشکل از کجاست و اینکه کدک ac3filter رو چجوری تنظیم کنم؟

faraname
27-09-2014, 11:21
چند روز صدای سیستمم بهم ریخته کیفیتش افتضاح شده مخصوصا روی صدای حرف زدن مثلا موقع فیلم نگاه کردن صدای آهنگ فیلم خوبه ولی صدای بازیگرا هم کمه هم یه ویزه ای داره چند بارم کدک ها رو حذف کردم دوباره نصب کردم درست نشد کسی میدونه مشکل از کجاست و اینکه کدک ac3filter رو چجوری تنظیم کنم؟

با برنامه پلیر دیگه تست کن خب . با vlc تست کن ببین صدا درسته . بعد میشه نظر داد علت چیه

bet365
27-09-2014, 15:40
با برنامه پلیر دیگه تست کن خب . با vlc تست کن ببین صدا درسته . بعد میشه نظر داد علت چیه

نه واسه همه برنامه ها همینطوره از پلیر های صوتی گرفته تا تصویری تا --- دریم !!

bet365
29-09-2014, 00:09
تو انجمن به این بزرگی و قدمت کسی نبود جواب مارو بده؟!!

EXTREME
30-09-2014, 11:07

به نظرم ویندوز رو دوباره عوض کنید درایورهای سیستم و پلیر و کدک ها رو هم دوباره همه آپدیتشو نصب کنید اگه بازم با همه فیلم ها این مشکل رو داشت مشکل سخت افزاری است یا مشکل میتونه از اسپیکر یا سیمش باشه یا مربوط به مین و پاور سیستم است

bet365
01-10-2014, 01:06
آره از فیش های اسپیکر بود
ممنون از پاسخگویی