مشاهده نسخه کامل
: Javascript یــــا jQuery ???
hamid_diablo
26-09-2014, 23:30
سلام دوستان
به نظرتون کدومشون کارایی بالاتری دارن؟
آیا بدون یادگیری جاوااسکریپ میشه جی کوئری رو یادگرفت؟
tabriz-info
29-09-2014, 10:04
سلام دوستان
به نظرتون کدومشون کارایی بالاتری دارن؟
جی کوئری به یک شکلی ساخته شده که راحت میشه ازش استفاده کرد
ولی خوب جاوا اسکریپت پایه هست شما با یادگیری جاوااسکریپت میتونید کد های جی کوئری خودتون رو انعطاف پذیر تر کنید
behnamy01
29-09-2014, 12:57
بله میشه، همون کار رو مکینه جی کوئری هم، ولی فقط با یک نحوه کدنویسی متفاوت
hamid_diablo
05-10-2014, 20:47
سلام مجدد
آیا مباحث مربوط به jQuery UI و همچنین ساخت پلاگین ها مفیده؟
hamid_diablo
05-10-2014, 20:54
سلام مجدد
صدرد درصد مفیده.
همون طور هم که سایر دوستان گفتن با جی کوئری میشه یک طراحی زیبا و بی نقص ایجاد کرد ولی اگه قبلش جاوااسکریپت رو یاد بگیرید هم در یادگیری جی کوئری کمکتون میکنه و هم یه سری چیز ها هست که در جی کوئری پیدا نمیشه و بدردتون میخوره.
Pejvak61
02-12-2014, 17:50
من گمان ميكنم اگر دانلود شدن فايل اوليه jquery را كه حجم كمي داره و براي لود شدن صفحاتي كه به jquery مجهز هستن مورد نيازه به عنوان يك نقطه ضعف كنار بذاريم به نظرم ميتونه بسيار خواناتر و مفيدتر از javascript باشه. حداقل براي كارهاي عادي ما خيلي ميتونه بهتر و سريعتر راهگشايي كنه.
سلام
یه توضیح مختصر ...
جی کوئری در اصطلاح یک کتابخانه هست و توسط زبان جاوااسکریپت ساخته شده.
یعنی چند نفر استاد برنامه نویسی با جاوااسکریپت ، گرفتن چندتا تابع کاربردی با جاوااسکریپت ساختن و در کنار هم قرارشون دادن و به شکل کتابخونه در دسترس ما قرار دادن.
جی کوئری در اصل همون جاوااسکریپته.
ولی میشه گفت توابع آماده و ساخته شده جاوااسکریپته و یه چیزآمادست و نیاز نیست خودمون اون توابع رو بنویسیم.
در کل اگه جاوااسکریپت بلد نباشید تا صد سال دیگه هم از جی کوئری سر در نمیارین : دی
ولی بهتره یکم خودکفا باشیم .... : دی
اگه نگران این هستید که اگه کتابخونه جی کوئری رو توی سایتتون میزارید سایتتون سنگین میشه میتونید لینک کتابخونه ای که توی گوگل آپلود شده و خود گوگل ازش استفاده میکنه رو توی سایتتون بزارید چون اینطوری اگه کاربرتون قبلا توی گوگل رفته باشه اون فایل از قبل رو حافظه کش مرورگرش ذخیره شده و سرعت سایتتون پایین نخواهد اومد.
باتشکر
hamid_diablo
10-05-2015, 20:09
سلام
یه توضیح مختصر ...
جی کوئری در اصطلاح یک کتابخانه هست و توسط زبان جاوااسکریپت ساخته شده.
یعنی چند نفر استاد برنامه نویسی با جاوااسکریپت ، گرفتن چندتا تابع کاربردی با جاوااسکریپت ساختن و در کنار هم قرارشون دادن و به شکل کتابخونه در دسترس ما قرار دادن.
جی کوئری در اصل همون جاوااسکریپته.
ولی میشه گفت توابع آماده و ساخته شده جاوااسکریپته و یه چیزآمادست و نیاز نیست خودمون اون توابع رو بنویسیم.
در کل اگه جاوااسکریپت بلد نباشید تا صد سال دیگه هم از جی کوئری سر در نمیارین : دی
ولی بهتره یکم خودکفا باشیم .... : دی
اگه نگران این هستید که اگه کتابخونه جی کوئری رو توی سایتتون میزارید سایتتون سنگین میشه میتونید لینک کتابخونه ای که توی گوگل آپلود شده و خود گوگل ازش استفاده میکنه رو توی سایتتون بزارید چون اینطوری اگه کاربرتون قبلا توی گوگل رفته باشه اون فایل از قبل رو حافظه کش مرورگرش ذخیره شده و سرعت سایتتون پایین نخواهد اومد.
باتشکر
ممنونم دوست عزیز بابت توضیحات
میخواستم بدونم چقدر از جاوا اسکریپت بلد باشیم کافیه تا بتونم از جی کوئری راحت استفاده کنیم؟
چون مباحث جاوا به شدت سنگین و زیاده...!!!
اووووووو .... : دی
داداش حمید خیلی سخت میگیریدا : دی
اصلا به نظر من جاوااسکریپت ساده ترین زبان برنامه نویسیه:دی
کمی دقت میخواد. یه جاش رو که یاد گرفتید هزار و یک بخش دیگش رو هم یاد خواهید گرفت : دی
این جاست که بگیم خدا پدر معلمای ریاضی دوره راهنمایی و دبیرستان رو بیامرزه : دی
همش گلو خودشونو پاره میکردن که این متغیر ها و اتحاد های مزدوج و فیل و فنجان و ... رو یاد بگیرید.
حالا اینا بکار میان
در کل اگه شما بفهمید متغیرها چی هستند و با رویدادها و توابع در جاوااسکریپت آشنا بشید همه جاوااسکریپت رو یاد خواهید گرفت.
چون این جا جاش نیست اگه خواستید توی این تاپیک سوالاتتون رو مطرح کنید بنده پاسخگو هستم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل جاوااسکریپت از سه بخش اصلی تشکیل شده :
توابع که مهمترین هستند ( از نظر من)
متغیرها
رویداد ها
بقیش هم که باید از طریق ترفندها کارتون رو راه بندازید
باتشکر
behnamy01
10-05-2015, 20:45
ممنونم دوست عزیز بابت توضیحات
میخواستم بدونم چقدر از جاوا اسکریپت بلد باشیم کافیه تا بتونم از جی کوئری راحت استفاده کنیم؟
چون مباحث جاوا به شدت سنگین و زیاده...!!!
دوست عزیز من از روی تجربه خودم بهتون گفتم قبلا هم که نیازی به یادگیزی جاوا اسکریپت نیست! همه جا میگن که یادگیری جی کوئری پیش نیازش جاوا اسکریپت هستش ولی به نظر من اینطوری نیست! من هیچ موقع خاطرم نیست که تا حالا مبحث جاواسکریپت رو آموزش هاش رو از جایی خونده باشم ولی الان دارم باهاش کد میزنم! من فقط جی کوئری یاد گرفتم و خود جی کوئری اکثر نیازامو برطرف میکنه و اگر کد جاوا اسکریپتی هم ببینیم میتونم بفهمم چی هستش.
البته اینکه آیا واقعا نیاز هستش که اول جاوا اسکریپت یاد بگیرید بستگی به سطح کاری که میخواین بکنید داره، مثلا اگر با یک سری از توابع جی کوئری سر و کاردارید، با ajax و ... اینا همش با جی کوئری و توابع آمادش کارتون راه میفته. ولی اگر بخواین یک کار عجیب بکنید که کمتر کسی نیاز داشته تا حالا بهش خب اون موقع مجبورید با جاوا اسکریپت خام کد بزنید.
پلاگین نویسی هم واسه جی کوئری نیازی نیست که خودتون یاد بگیرید چون اکثر کارهایی که شما بخواین انجام بدید کدهاش توی اینترنت موجوده و با یک سرچ میتونید پیدا کنید، مگر اینکه باز بخواین کار عجیبی بکنید که کدهاش آماده نباشه!
دوست عزیز من از روی تجربه خودم بهتون گفتم قبلا هم که نیازی به یادگیزی جاوا اسکریپت نیست! همه جا میگن که یادگیری جی کوئری پیش نیازش جاوا اسکریپت هستش ولی به نظر من اینطوری نیست! من هیچ موقع خاطرم نیست که تا حالا مبحث جاواسکریپت رو آموزش هاش رو از جایی خونده باشم ولی الان دارم باهاش کد میزنم! من فقط جی کوئری یاد گرفتم و خود جی کوئری اکثر نیازامو برطرف میکنه و اگر کد جاوا اسکریپتی هم ببینیم میتونم بفهمم چی هستش.
البته اینکه آیا واقعا نیاز هستش که اول جاوا اسکریپت یاد بگیرید بستگی به سطح کاری که میخواین بکنید داره، مثلا اگر با یک سری از توابع جی کوئری سر و کاردارید، با ajax و ... اینا همش با جی کوئری و توابع آمادش کارتون راه میفته. ولی اگر بخواین یک کار عجیب بکنید که کمتر کسی نیاز داشته تا حالا بهش خب اون موقع مجبورید با جاوا اسکریپت خام کد بزنید.
پلاگین نویسی هم واسه جی کوئری نیازی نیست که خودتون یاد بگیرید چون اکثر کارهایی که شما بخواین انجام بدید کدهاش توی اینترنت موجوده و با یک سرچ میتونید پیدا کنید، مگر اینکه باز بخواین کار عجیبی بکنید که کدهاش آماده نباشه!
سلام آقا بهنام چه خبر ؟ خوبید ؟
والا توی حرف هاتون اشکال وجود داره : دی
ببینید جی کوئری با جاوااسکریپت ساخته شده
وقتی شما خود جاوااسکریپت رو بلد نیستید و فقط جی کوئری بلدید یعنی اینکه کدها جی کوئری رو به جای اینکه یادبگیرید در اصل حفظ کردید.
پس شما فقط میتونید از روی حفظیاتتون باهاش کار کنید.
جی کوئری هم چیز عجیبی نیست!
جی کوئری هم یه بسته کد ساخته شده با زبان جاوااسکریپته.
شما میتونید اون بسته کد رو حفظ کنید ولی تا جاوااسکریپت رو یاد نگیرید هرگز نخواهید فهمید که اون کدهای جی کوئری چی هستند و چه طور ساخته شده اند.
من این رو گفتم چون که اگه جاوااسکریپت رو یاد بگیرید خیلی به نفعتون میشه.
مخصوصا خود آقا حمید .
چون اونطور که دیدم دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار بودن.
و با زبان هایی مثل C و C++ و C# سروکار دارن.
جاوااسکریپت هم به شکل عجیبی شبیه این زبان ها و در کل شبیه زبان های خانواده C هست.
باتشکر
behnamy01
10-05-2015, 21:43
سلام آقا بهنام چه خبر ؟ خوبید ؟
والا توی حرف هاتون اشکال وجود داره : دی
ببینید جی کوئری با جاوااسکریپت ساخته شده
وقتی شما خود جاوااسکریپت رو بلد نیستید و فقط جی کوئری بلدید یعنی اینکه کدها جی کوئری رو به جای اینکه یادبگیرید در اصل حفظ کردید.
پس شما فقط میتونید از روی حفظیاتتون باهاش کار کنید.
جی کوئری هم چیز عجیبی نیست!
جی کوئری هم یه بسته کد ساخته شده با زبان جاوااسکریپته.
شما میتونید اون بسته کد رو حفظ کنید ولی تا جاوااسکریپت رو یاد نگیرید هرگز نخواهید فهمید که اون کدهای جی کوئری چی هستند و چه طور ساخته شده اند.
من این رو گفتم چون که اگه جاوااسکریپت رو یاد بگیرید خیلی به نفعتون میشه.
مخصوصا خود آقا حمید .
چون اونطور که دیدم دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار بودن.
و با زبان هایی مثل C و C++ و C# سروکار دارن.
جاوااسکریپت هم به شکل عجیبی شبیه این زبان ها و در کل شبیه زبان های خانواده C هست.
باتشکر
سلام دوست عزیز. مرسی خوبم :n12:
من حفط نکردم! چون وقتی کد میزنم دارم متوجه میشم که چه کار میکنم و میدونم هم جی کوئری چجوری درست شده، مثلا شما فرض کن بخوای hide کنی یک المنت رو، با جاوا اسکریپت باید getelemtbyid کنی، و اونو توی یک متغییری موقتا ذخیره کنی و بعدش باز کدهای مربوط به hide کردن رو بنویسی...
ولی توی جی کوئری id اون المنت رو توی selector مینویسی و بعد فقط یک تابع hide پشتش مینویسی! همین! دیگه به ما ربطی نداره که جی کوئری رفته واسه تابع hide توی کتابخونه اش چی نوشته :n02: شما همین قدر کد رو با جوکئری مینویسی hide میشه و تموم! کارت رو هم درست و کامل انجام میدی!
ولی اینکه جاوا اسکریپت رو یاد بگیرن باهاتون موافقم، میتونه پیش قدمی باشه واسه یادگیری node.js
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.