ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با رایتر sony Optiarc AD-7240S

armangamer
26-09-2014, 15:46
سلام. من 4 سالی بود که داشتم راحت با درایو sony Optiarc AD-7240S راحت کار میکردم اما الان یه چند وقتیه که دیگه نه سی دی میخونه نه دی وی دی یعنی هر چی میندازم انگار نه انگار چیزی انداختی و وقتی رو درایو کلیک میکنم میگه خالیه و میگه سی دی را داخل کنید خواهش میکنم جواب بدید و کمکم کنید اصلا کار و زندگیم با اینه دیگه دارم میترکم خواهش میکنم کمک کنید:n28:

EXTREME
26-09-2014, 19:45
سلام. من 4 سالی بود که داشتم راحت با درایو sony Optiarc AD-7240S راحت کار میکردم اما الان یه چند وقتیه که دیگه نه سی دی میخونه نه دی وی دی یعنی هر چی میندازم انگار نه انگار چیزی انداختی و وقتی رو درایو کلیک میکنم میگه خالیه و میگه سی دی را داخل کنید خواهش میکنم جواب بدید و کمکم کنید اصلا کار و زندگیم با اینه دیگه دارم میترکم خواهش میکنم کمک کنید:n28:

یک علت این مشکل میتونه از ویندوزتون باشه به نظر من یک دور ویندوز رو عوض کنید اگه درست نشد باید درایو روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطوری بود درایو ایراد داره بهتره فریم ویر درایو رو آپدیت کنید و درایو را باز کرده و لنز رو تمیز کنید

درست نشد درایو باید به صورت open تست بشه و چک کنید لنز نور داره یا نه

اگه روی یک سیستم دیگه درست بود مشکل از طرف سیستم شما است حالا یا ویندوز ایراد داره یا مشکل از اتصالات درایو و پاور میتونه باشه

armangamer
27-09-2014, 15:06
یک علت این مشکل میتونه از ویندوزتون باشه به نظر من یک دور ویندوز رو عوض کنید اگه درست نشد باید درایو روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطوری بود درایو ایراد داره بهتره فریم ویر درایو رو آپدیت کنید و درایو را باز کرده و لنز رو تمیز کنید

درست نشد درایو باید به صورت open تست بشه و چک کنید لنز نور داره یا نه

اگه روی یک سیستم دیگه درست بود مشکل از طرف سیستم شما است حالا یا ویندوز ایراد داره یا مشکل از اتصالات درایو و پاور میتونه باشه

سلام. با تشگر از پاسخ شما. من تمام این کار هایی رو که گفتین (ویندوز عوض کزدن,اپدیت فریم ویر ) فقط نمیتونم درایو رو رو یه سیستم دیگه چک کنم چون جاییم که کسی رو ندارم. بعد اصلا تجربه ای تو زمینه باز کردن درایو ندارم و میترسم بزنم بدترش کنم و کلا خرابش کنم. اتصالاتشم تست کردم سالمه خواهش میکنم کمک کنید واقعا دارم دیوونه میشم کارام بهم ریخته با تشکر

armangamer
28-09-2014, 19:26
یعنی کاری نمیشه کرد که دیگه جواب نمیدید؟؟؟؟؟

EXTREME
30-09-2014, 11:12
یعنی کاری نمیشه کرد که دیگه جواب نمیدید؟؟؟؟؟

باید تعمیرات درایو رو بلد باشید بازش کنید و کارهایی که گفتم انجام بدید

pouyasony
30-09-2014, 17:00
منم مشكل شمارو داشتم و از طريق اين تاپيك مشكلم حل شد ماله شما هم به احتمال 90 درصد حل ميشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my iPhone using Tapatalk

armangamer
30-09-2014, 17:47
منم مشكل شمارو داشتم و از طريق اين تاپيك مشكلم حل شد ماله شما هم به احتمال 90 درصد حل ميشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام. دست شما درد نکنه ولی تو اون تایپیک راه حل های مختلفی گفته شده و هیچکدوم مشکل من رو ندارن میشه اون کاری رو که کردید رو به منم بگید که انجام بدم با تشکر خواهش میکنم سریع جواب بدهید

pouyasony
30-09-2014, 18:34
سلام. دست شما درد نکنه ولی تو اون تایپیک راه حل های مختلفی گفته شده و هیچکدوم مشکل من رو ندارن میشه اون کاری رو که کردید رو به منم بگید که انجام بدم با تشکر خواهش میکنم سریع جواب بدهید

هركاري كه تو پست شماره ي 2 اون تاپيك گفته شده بود رو انجام دادم و سيستم رو ريستارت كردم و مشكلم حل شد

armangamer
30-09-2014, 19:43
هركاري كه تو پست شماره ي 2 اون تاپيك گفته شده بود رو انجام دادم و سيستم رو ريستارت كردم و مشكلم حل شد

داداش ببخشید مزاحمت شدما ولی مشکل شما نشناختن درایو توسط ویندوز بود یا اینکه دیسکی رو بالا نمی اورد؟؟