PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای ویندوز

ali_mohandes
26-09-2014, 07:48
سلام دوستان می خواستم ببینم میشه صدای ویندوز رو به هر صدایی که خودمون بخواهیم تغیر داد؟مثلا یه نمونه صدا بهشبدیم وهمیشه از روی همون صدا صحبت کنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

sky1sky
26-09-2014, 09:52
سلام دوستان می خواستم ببینم میشه صدای ویندوز رو به هر صدایی که خودمون بخواهیم تغیر داد؟مثلا یه نمونه صدا بهشبدیم وهمیشه از روی همون صدا صحبت کنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام منظورت ازصدای ویندوز صدای هنگام بوت شدن لاگین شدن و یا صدا موقع پیام های ویندوز ایناس ؟؟؟؟؟؟اگر منظور همینه که بله در کنترل پنل قسمت Audio and sound تنظیمات هست که متناسب با برنامه و فعالیت خاصی در ویندوز Browse کنید فایلی صوتی که می خواهید البته با پسوند wav

ali_mohandes
26-09-2014, 12:48
سلام منظورت ازصدای ویندوز صدای هنگام بوت شدن لاگین شدن و یا صدا موقع پیام های ویندوز ایناس ؟؟؟؟؟؟اگر منظور همینه که بله در کنترل پنل قسمت Audio and sound تنظیمات هست که متناسب با برنامه و فعالیت خاصی در ویندوز Browse کنید فایلی صوتی که می خواهید البته با پسوند wav

بله من می خوام صدای اون خانومه که صحبت می کنه رو عوض کنم میشه؟

sky1sky
26-09-2014, 16:57
موقع لود شدن کدوم قسمت ویندوز یا برنامه؟ دقیق تر بگین

حسن110
26-09-2014, 22:01

فکرمیکنم منظور ایشون برنامه narrator خود ویندوزه که هر متنی رو به انگلیسی میخونه.برای تغییرش باید تو ریجیستری یه کارایی بکنی وباید فایل صدای مخصوصشم داشته باشی که یه سرچ تو نت بکنی فکر میکنم برای دانلود بیاد.