ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپ تاپ تا 4 تومن برای گیم و رندرینگ

AM1R95
25-09-2014, 17:48
سلام دوستان عزیز

یک مشاوره میخواستم ازتون.
قصد خرید یک لپ تاپ تا قیمت 4 تومن داشتم.
چیزهایی که برام مهم هستن اینان:
1. کیفیت ساخت بالا (چون قراره حداقل 5 سال کار کنه)
2. کیفیت صفحه Full HD با کیفیت
3. قدرت بالا ( چون این کارها رو میخوام باهاش انجام بدم: بازی های گرافیکی و جدید، مشاهده فیلم با کیفیت بالا، استفاده از نرم افزارها و برنامه های مهندسی و محاسبات سنگین)
منظورم از اجرای بازیها ، اجرای بازی با کیفیت بالا هست نه صرفاً انجام دادن اون بازی با کیفیت پایین.
4. کیفیت صدای خوب
5. ظاهر زیبا (البته این فاکتور اون قدرها مهم نیست ولی تا جایی که بشه دیگه)

مواردی که خودم بهشون رسیدم:
N550jk
N56jr
Y5070
MSI GE60

(البته اون مدل لنوو رو به دلیل نداشتن DVD ROM و ظاهری که به شخصه به دل من نمی چسبه، نمی پسندم.)

و یک مورد دیگه که این مدل ها رو خریداری نکنم و مدتی صبر کنم تا مدل های جدیدتر بیاد.

لطفاً با این مشخصات یک لپ تاپ به من معرفی کنید.

سپاس

Pitbull2015
25-09-2014, 18:59
برای 5 سال، باید حدّاقل 8 میلیون هزینه کنی نه 4 میلیون، داداش... :n16:

AM1R95
25-09-2014, 19:09
برای 5 سال، باید حدّاقل 8 میلیون هزینه کنی نه 4 میلیون، داداش... :n16:
شما اون قسمت 5 سال رو مد نظر قرار نده.
بدون اون مورد کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

AM1R95
25-09-2014, 22:01
دوستان دیگه نظری ندارن؟

Pitbull2015
25-09-2014, 22:01
شما اون قسمت 5 سال رو مد نظر قرار نده.
بدون اون مورد کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

چشم. اگه بدون 5 سال در نظر بگیرم، صد در صد MSI رو پیشنهاد میدم؛ چون MSI در یک رده قیمت، از لحاظ سخت افزاری همیشه یه سر و گردن از برندهای دیگه بالاتره مخصوصا در بخش Game. :n16:

HOJ-JAT
25-09-2014, 22:17
سلام دوستان عزیز

یک مشاوره میخواستم ازتون.
قصد خرید یک لپ تاپ تا قیمت 4 تومن داشتم.
چیزهایی که برام مهم هستن اینان:
1. کیفیت ساخت بالا (چون قراره حداقل 5 سال کار کنه)
2. کیفیت صفحه Full HD با کیفیت
3. قدرت بالا ( چون این کارها رو میخوام باهاش انجام بدم: بازی های گرافیکی و جدید، مشاهده فیلم با کیفیت بالا، استفاده از نرم افزارها و برنامه های مهندسی و محاسبات سنگین)
منظورم از اجرای بازیها ، اجرای بازی با کیفیت بالا هست نه صرفاً انجام دادن اون بازی با کیفیت پایین.
4. کیفیت صدای خوب
5. ظاهر زیبا (البته این فاکتور اون قدرها مهم نیست ولی تا جایی که بشه دیگه)

مواردی که خودم بهشون رسیدم:
N550jk
N56jr
Y5070
MSI GE60

(البته اون مدل لنوو رو به دلیل نداشتن DVD ROM و ظاهری که به شخصه به دل من نمی چسبه، نمی پسندم.)

و یک مورد دیگه که این مدل ها رو خریداری نکنم و مدتی صبر کنم تا مدل های جدیدتر بیاد.

لطفاً با این مشخصات یک لپ تاپ به من معرفی کنید.

سپاس
دقت دلشته باشد که y5070 درایو نوری اکسترنال دارد که داخل جعبه موجود میباشد
n550 که اصلا گرافیکش ب کار شما نمیاد چون زیادی گیمینگ نیست تازه خیلی هم داغ میکنه پس از لیست خارج میشه
تو مدل های بالا برای بازی لنوو اول هست بعدش ام اس ای بعدش ایسوس هر سه مدل بسیار عالی هستند
گرافیک لنوو کاملا یک سر کردن بالاتره
ولی خوب ظاهر بدرد بخوری نداره
دیکه لپتاپی بهتر از اینا تو این رنج تو بازار نیست ولی من اگر جای شما بود و برای گیم میخواستم لنوو را انتخاب میکردم جدا از ظاهرش بقیه اپشناس خیلی خوب هست

sia4
25-09-2014, 22:49
msi ge60 apache

mg_mahyar
26-09-2014, 02:23
y5070 از هر نظر برای بازی بهتره.
گزینه های ایسوز مالتی دیا هستند و تحمل گرای زیاد رو قطعا ندارند.
مدل msi یا Y5070 هر کدوم با ظاهرش مشکلی نداری بخر در شرایطی که هر دو رو می پسندی y5070 اولیت داره

AM1R95
26-09-2014, 11:25
تشکر می کنم از همه دوستان.

همونطور که گفتم قراره لپ تاپ رو برای مدتی داشته باشم به همین دلیل ظاهر بد نمی تونه آدم رو ترغیب به زیاد نگه داشتن بکنه.
در مورد Y5070 صفحه نمایشش هم نسبت به دو مدل دیگه ضعیف هست که به نظرم باز هم بدرد من نمیخوره.
مورد MSI هم اونطور که شنیدم از پلاستیک هست. این موردی تو مقاومت دستگاه به وجود نمیاره؟ اسپیکرهای MSI در چه سطحی هستن؟
N550 مگه گرافیک هم رده MSI نداره؟
بیشتر خودم روی N56 حساب باز کردم... به خاطر صفحه نمایش و اسپیکر و مقاومتش و ظاهرش.

در ضمن دوستان همه چیز رو فدای کارت گرافیک نکنین... من اونطور که هر گیمی میاد سریع برم بگیریمش و با سطح بالا بازی کنم نیستم... مثلاً شاید هر ماه فقط 1-2 بازی رو انجام بدم ولی دوست دارم با کیفیت بالا اجرا بشه.

HOJ-JAT
26-09-2014, 12:04
n550 با کارت های گرافیک متفاوتی تو بازار عرضه میشه یعنی من هرموقع به فروشگاها سر زدم با یک کارت گرافیک جدید اورده بودن!
این مدل خوبی هست ولی نسبت به n56 حدود یک میلیون تفاوت داره که اصلا نمی ارزه!!
اگر ۴.۳ پول داری مدل خوبی هست و کر نه ۵۶ خیلی بصرفه تره مخصوصا اکر هارد جامد بندازی روش

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 12:39
دوست عزیز من با همه اینا کار کردم و بهتون ASUS N550JK رو پیشنهاد می دم.:n01:
واقعا لپ تاپ زیبا و قدرتمندیه!
آخرشم N550 رو خریدم.
سوالی داشتید در خدمتم.
با تشکر:n06:

Pitbull2015
26-09-2014, 14:09
تشکر می کنم از همه دوستان.

همونطور که گفتم قراره لپ تاپ رو برای مدتی داشته باشم به همین دلیل ظاهر بد نمی تونه آدم رو ترغیب به زیاد نگه داشتن بکنه.
در مورد Y5070 صفحه نمایشش هم نسبت به دو مدل دیگه ضعیف هست که به نظرم باز هم بدرد من نمیخوره.
مورد MSI هم اونطور که شنیدم از پلاستیک هست. این موردی تو مقاومت دستگاه به وجود نمیاره؟ اسپیکرهای MSI در چه سطحی هستن؟
N550 مگه گرافیک هم رده MSI نداره؟
بیشتر خودم روی N56 حساب باز کردم... به خاطر صفحه نمایش و اسپیکر و مقاومتش و ظاهرش.

در ضمن دوستان همه چیز رو فدای کارت گرافیک نکنین... من اونطور که هر گیمی میاد سریع برم بگیریمش و با سطح بالا بازی کنم نیستم... مثلاً شاید هر ماه فقط 1-2 بازی رو انجام بدم ولی دوست دارم با کیفیت بالا اجرا بشه.

من که MSI GT70 Dragon Edition 2 رو دارم، پلاستیکی نیست!
در مورد اسپیکر MSI فقط در همین حد بدون که من با KM Player وقتی یه موزیک ویدیوی Full HD رو اجرا می کنم، صداشو میذارم رو 5% که تازه یه کم بیاد پایین صداش! اسپیکرش صداش فوق العاده ـست! تا گوش ندی، متوجّه نمیشی! اینو هم بدون که من وقتی باهاش Battlefield 4 رو بازی می کردم، صداشو رو 1% میذاشتم که بلند نباشه صداش که بقیه ی اعضای خونواده رو اذیّت کنه!

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 14:13
5%؟؟؟؟؟:sq_14:
خخخخ من تو بتل با لپ تاپ خودم صدا رو میزاشتم رو 30% تقریبا بیش تر از اون نمی شه.
البته با ساب ووفر اگر بخوای بتل بازی کنی بالای 20% نمی شه.:n05:
100% هم که با ساب ووفر که تو جعبش هست همسایه ها شاکی می شن:n08:

AM1R95
26-09-2014, 18:48
دوستان خیلی ممنونم ازتون.

مدل MSI GT70 Dragon Edition 2 که اصلاً با بودجه من سازگار نیست. بعد شما در مورد پلاستیکی نبودن اون مدل و اسپیکرهاش گفتی که بدرد من باز هم نمی خوره ولی ممنونم.
الآن من یه مقدار گیج شدم. بین اون 4 مدل دوستان هر 4 تا رو پیشنهاد دادن که بدتر سر در گم شدم.
دوستان اگه ممکنه مشکلات و نقاط ضعف این مدلها رو بگن ممنون میشم.
مثلاً تو یه نقد از دیجی کالا گفته بود که اسپیکرهای GE60 رضایت بخش نیست و از طرفی هم صفحه نمایش Y5070 ضعیف بود. تنها مواردی که خیلی به دلم نشست همون دو مدل ASUS بود که باز هم نمی دونم اگه برم سراغش برای سالهای بعد ضعیف نمیشن. (البته مورد N550 رو از فهرست حذف کنین چون طبق گفته دوستان گرون تر از ارزششه).

پیشاپیش ممنون

jackii
26-09-2014, 19:54

مدل MSI GT70 Dragon Edition 2 که اصلاً با بودجه من سازگار نیست. بعد شما در مورد پلاستیکی نبودن اون مدل و اسپیکرهاش گفتی که بدرد من باز هم نمی خوره ولی ممنونم.
الآن من یه مقدار گیج شدم. بین اون 4 مدل دوستان هر 4 تا رو پیشنهاد دادن که بدتر سر در گم شدم.
مثلاً تو یه نقد از دیجی کالا گفته بود که اسپیکرهای GE60 رضایت بخش نیست و از طرفی هم صفحه نمایش Y5070 ضعیف بود. تنها مواردی که خیلی به دلم نشست همون دو مدل ASUS بود که باز هم نمی دونم اگه برم سراغش برای سالهای بعد ضعیف نمیشن. (البته مورد N550 رو از فهرست حذف کنین چون طبق گفته دوستان گرون تر از ارزششه).

پیشاپیش ممنون

دوست عزیز شما میتوتید y5070 رو با صفحه نمایش 4K or UHD سفارش بدی بیارن ار همه اینا بهتر میشه

AM1R95
26-09-2014, 20:01
دوست عزیز شما میتوتید y5070 رو با صفحه نمایش 4K or UHD سفارش بدی بیارن ار همه اینا بهتر میشه
سفارش بدم؟ از کجا؟
تا حالا این موردی رو گفتین رو هیچ جا ندیدم.

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 21:15
در اونصورت قیمتش با بودجه ایشون سازگار نیست لطفا این راه رو دیگه پیشنهاد ندید.:n01:

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 21:24

پیشاپیش ممنون
درسته به علاوه موارد بالا که گفتید داغ شدن بدنه و پلاستیکی بودن و کیفیت پایین صفحه نمایش و ظاهر عجیب غریب هم هست و از عیب های لنوو هم میشه به داغ کردن و صدای ضعیف نسبت به ایسوس و بدنه بد و صفحه نمایش بد و کیفیت پایین چیپ و مادربرد و... اشاره کرد.
هر دو مدل ایسوس عالین منم بین jr و jk دو دل بودم ولی با هر دوتاشون کار کردم و jk بیش تر به دلم نشست.:n01:
کسی که گفته jk نسبت به قیمتش نمی ارزه کاملا در اشتباه هستش.
من اینجا بهتون برتری های jk رو می گم (اختلاف قیمتشون فقط 700 تومنه)
1- ظاهر زیبا تر
2- اسپیکر های قوی تر ( 4 اسپیکر در مقابل دو اسپیکر)
3- صفحه نمایش ips
4- صفحه نمایش لمسی
5- گرافیک قوی تر
6- کولینگ بهتر
7-رم 16 گیگ
8- لیپ موشن ( فقط همین لیپ موشنش 650 تومنه :)
9-پورت مینی اچ دی ام آی که ظاهر زیباتر و سرعت بیش تری نسبت به vga port داره.
10-باطری لیتیوم پلیمر (البته تو بعضی جا ها از jr هم باطریش بهتره)
در هر صورت من همون ASUS N550JK رو پیشنهاد می دم به قیمت 3.95