رضا جنگنده
25-09-2014, 13:03
سلام
یه سیستم میخوام برا گیم ولی سیستم شاخ نمیخوام که حالا مثلا رو نهایت گرافیک بازی کنم.
یه چیزی میخوام که تا چند سال هم با کم کردن گرافیک بازی و اینا جواب بده و در ضمن مناسب برنامه ها و نرم افزار های مرتبط با رشته ی عمران که یه دانشجو ممکنه باش کار داشته باشه هم باشه، که فکر کنم سیستمی که برا گیم بسته شده اونا رو هم جواب بده...
نمیدونم چقدر هم باید هزینه کنم چون در جریان قیمت ها نیستم ولی نمیخوام زیاد بشه.
سیستم الانم هم اینه:
Processor
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+
Manufacturer
AMD
Speed
2.4 GHz
Number of Cores
2
Video Card
NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer
NVIDIA
Chipset
GeForce 9400 GT
Dedicated Memory
1.0 GB
Total Memory
1.7 GB
Memory
2.1 GB
Operating System
Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 32-bit
Service Pack
0
Size
32 Bit
Edition
Professional
Display Maximum Resolution
1280 x 1024
هاردم هم میخوام زیاد کنم چون واقا لازم دارم، الان 512 گیگ دارم، این یه قیمت تقریبی از هارد 2 ترا یا 1 ترا بدین.
در ضمن مادر بوردم هم فک کنم لازم بشه عوض کنم، چون آخرین بار حدود 4 سال پیش که خواستم سی پی یو رو عوض کنم، طرف گفت مادربوردت جواب نمی ده...
یه سیستم میخوام برا گیم ولی سیستم شاخ نمیخوام که حالا مثلا رو نهایت گرافیک بازی کنم.
یه چیزی میخوام که تا چند سال هم با کم کردن گرافیک بازی و اینا جواب بده و در ضمن مناسب برنامه ها و نرم افزار های مرتبط با رشته ی عمران که یه دانشجو ممکنه باش کار داشته باشه هم باشه، که فکر کنم سیستمی که برا گیم بسته شده اونا رو هم جواب بده...
نمیدونم چقدر هم باید هزینه کنم چون در جریان قیمت ها نیستم ولی نمیخوام زیاد بشه.
سیستم الانم هم اینه:
Processor
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+
Manufacturer
AMD
Speed
2.4 GHz
Number of Cores
2
Video Card
NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer
NVIDIA
Chipset
GeForce 9400 GT
Dedicated Memory
1.0 GB
Total Memory
1.7 GB
Memory
2.1 GB
Operating System
Microsoft Windows 8 Professional Edition (build 9200), 32-bit
Service Pack
0
Size
32 Bit
Edition
Professional
Display Maximum Resolution
1280 x 1024
هاردم هم میخوام زیاد کنم چون واقا لازم دارم، الان 512 گیگ دارم، این یه قیمت تقریبی از هارد 2 ترا یا 1 ترا بدین.
در ضمن مادر بوردم هم فک کنم لازم بشه عوض کنم، چون آخرین بار حدود 4 سال پیش که خواستم سی پی یو رو عوض کنم، طرف گفت مادربوردت جواب نمی ده...