ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل server name ویژوال استودیو

mamali.gh67
25-09-2014, 07:09
سلام. من ویژوال استادیو ورژن 2012 رو نصب کردم و همراه اون Sql Express هم نصب میشه. الان من Sql management studio 2008 رو گرفتم و نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بشم جای Server name موندم چی بزنم. بقرآن گیرم بدجور. 3روزه موندم. دوتا ویدئو گرفتم از یوتیوب بازم کمکی نکرد. هر چی مقاله واسه نصب بود خوندم بازم همونجا گیر میکنم. لطفا بگید چکار کنم. خیلی فوریه

sansa
25-09-2014, 10:09
سلام

به جای Server name هم میتونید نقطه بنویسید (.) و اتوماتیک وصل میشه . هم هم میتونید بنویسید local بنویسی و در نهایت دکمه connect رو بزنید.:n16:

اشتباه بزرگی کردی چون نصب sql بعد از ویژال مشکل ساز میشه و ارور های متعدد میگیری . هر دو رو حذف کن .

اول sql 2008 رو نصب کنید .

بعدش ویژال 2012

:n16:

mamali.gh67
26-09-2014, 11:07
آقا هرکاری کردم وصل نشد. یعنی یه راه حل نداره؟؟ هردوتاشو پاک کردم ابتدا Sql management studio2008 رو نصب کردم بعدش Visual studio 2012 ولی هرچی جای server name میزنم خطامیده. توی یه ویدئو دیدم .\SQLExpress گذاشته بود. خطای زیر رو داد

TITLE: Connect to Server
------------------------------

Cannot connect to .\SQLExpress.

ADDITIONAL INFORMATION:

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified) (Microsoft SQL Server, Error: -1)

اگه نقطه بزارم جای server name خطای زیر رو میده

TITLE: Connect to Server

Cannot connect to ..

ADDITIONAL INFORMATION:

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 2)

جای server name چندین اسم و آدرس طبق آموزشهای تو اینترنت زدم بازم نشد.

sansa
26-09-2014, 11:14
ممکنه برای دیتابیش شما یوزر و پسورد ساخته باشند .

mamali.gh67
27-09-2014, 07:59
نه داداش گلم. من میخوام تو کامپیوتر خونه. روی لوکال کار کنم.

iceweek
27-09-2014, 21:49
میخوای از برنامت وصل بشی ب یه sqlserver؟
خوب شما با managementstodio که به سرور دسترسی داری؟لاگین کن برو توش.
توی قسمت object explorer یه نمودار شاخه ای هست که نام دیتابیسها و .. توش هست.اون بالاترین ایتمی که است نام سرورتو نشوته
اون همون چیزی هست که میخوای.
یوزر و پسورد هم باید بزنی و نام دیتابیسو تا از برنامه وصل بشی

mohsen.unlimited
03-10-2014, 20:41
دوستمون درست میگه.حتی موقع اتصال، می تونی سرورت رو پیدا کنی.
امکانشم هست سرویس sql server در ویندوز غیر فعال شده که باید بری فعال کنی.