مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لپ تاپ تا 3.5 میلیون
سلام
من حدود سه و خرده ای پول دارم حالا یه ذره کم و زیادش فرقی نداره
هرچقدر هم گشتم فقط رسیدم به دو مدل لنوو y5070 و ایسوس n56jr
میخام از نظر گرافیکی کم نیاره چون کم و بیش 3d max و اینا باش لازمه کار کنم و این لپ تپ که الان میخرم قرار نیس حالا حالا عوضش کنم و یه جورایی میخوام کیفیتش عمری باشه
خیلی شنیدم ایسوس میگن خوب نیست و خرابی داره و میگن نخر و بدنش برق داره (که البته با توجه به جنس بدنشه فک کنم) و در کنارش لنوو هم ظاهر بسیار داغونی داره این مدلش
دوستان اگه مدلی دیگه مد نظرتون هست معرفی کنید یا اگه در مورد این مدل میتونید کمکم کنید کدومو بردارم
faraname
24-09-2014, 18:31
سلام دوست عزیز
ایسوس سری n یکی از برترین مدل های لپ تاپ های حرفه ایی جهان هس و اینکه در چند مورد خرابی هایی بوده نمیشه به همه مواد تعمیم اش داد . اما در مورد لنوو سری y با توجه به نوع پردازنده هاشون که اکثرا پسوند u دارن یعنی اولترا ولتاژ هستن به شما پیشنهاد نمیشه . شما برای کارایی باید به نوع پردازنده , مقدار رم و حجم هارد دیسک توجه کنی و کیفیت ساخت در وهله دوم برات مطرح باشه . در مورد نیاز ات هم باید دنبال لپ تاپی باشی که در اکثر بخش هاش از جنس آلومینیم استفاده شده باشه . مثل سری ideapad لنوو با لپ تاپ z510 می تونه انتخاب خوبی باشه . در مورد قدرت و کارایی اش هم خیال ات راحت . کلا اینکه میخوای بین ایسوس و لنوو یکی رو برداری کار درستی می کنی ولی آخرش از من میشنوی z510 لنوو و لپ های سری n ایسوس لپ تاپ های قوی بازار و پرفروش محسوب میشن . بین این دو محصول یکی رو انتخاب کن
سلام.بله ایسوس بدنش وقتی که مستقیم به برق باشه به صورت خیلی جزیی داره اونم فقط در سرایطی حس میسه که اطکاک رو پایین بیارین یعنی مثلا با نوک انگشتا یا نهایتا با انگشتا ولی وقتی دو دست به لپتاپ باشه هیچ چیزی حس نمیشه....
من خودم ۵۶jr برای کارای مکس خریدم هنوز ازش رندر نگرفتم ولی به هر صورت من ایسوس رو پیشنهاد میکنم.با این مدل لنوو کار نکردم.قیافشم دیگ از حات مهندسی دراومده و بیشتر میشه بهش گفت گیمینگ .ایسوس کلا دیزاین ورنگ بهتری داره.کی گفته کیفیت ایسوس بده؟حتما ایشان گفتن لنوو از ایسوس هم بهتره....دوست عزیز توجه نکنین به شایعات.کسی که دلایل برتری لنوو رو پرفروش بودن میدونه اصلا نباید باهاش بحث کرد چون هیچ وقت پرفروش بودن دلیل بر کیفیت بالا نداره.بهتره بگم اینجا بیشتر قیمته قضیس که مشخص کنندس...........
سلام دوست عزیز
ایسوس سری n یکی از برترین مدل های لپ تاپ های حرفه ایی جهان هس و اینکه در چند مورد خرابی هایی بوده نمیشه به همه مواد تعمیم اش داد . اما در مورد لنوو سری y با توجه به نوع پردازنده هاشون که اکثرا پسوند u دارن یعنی اولترا ولتاژ هستن به شما پیشنهاد نمیشه . شما برای کارایی باید به نوع پردازنده , مقدار رم و حجم هارد دیسک توجه کنی و کیفیت ساخت در وهله دوم برات مطرح باشه . در مورد نیاز ات هم باید دنبال لپ تاپی باشی که در اکثر بخش هاش از جنس آلومینیم استفاده شده باشه . مثل سری ideapad لنوو با لپ تاپ z510 می تونه انتخاب خوبی باشه . در مورد قدرت و کارایی اش هم خیال ات راحت . کلا اینکه میخوای بین ایسوس و لنوو یکی رو برداری کار درستی می کنی ولی آخرش از من میشنوی z510 لنوو و لپ های سری n ایسوس لپ تاپ های قوی بازار و پرفروش محسوب میشن . بین این دو محصول یکی رو انتخاب کن
دوست عزیز خیر اینطوری که شما میگین نیست اصلا....لنوو از لحاظ قدرت سخت افزاری اصلا از ایسوس کم نمیاره...حرفتون خنده داره.سری y لنوو با nایسوس رقابت میکنه....هیچ کدوم از مدلای سری y لنوو هم از پردازنده کم ولتاژ u استفاده نمیکنن.این حرفا واقعا خنده دااره.اصا ایسوس سری n مالتی مدیا هستش اما سری y گیمینگه که از بهترین قطعاته داخلی استفاده میکنه........فقط بعضی مسایل مث قیافه و اینا باید بیشتر کار میشده ولی حتی تو بازی هم لنوو از ایسوس جلوتره ولی ایسوس مهندسی تره....
درسته ما منتقد لنوو هستیم ولی نباید انصاف رو کنار بزاریم...
اما در مورد لنوو سری y با توجه به نوع پردازنده هاشون که اکثرا پسوند u دارن یعنی اولترا ولتاژ هستن به شما پیشنهاد نمیشه
لنوو y5070 کانفینگ فوق العاده قوی داره از ۵۶ ایسوس هم قوی تر هست
و اصلا از سری پردازنده الترا استفاده نشده است
و در ضمن z510 را نمیتوان با این دو مقایسه کرد!
میگن نخر و بدنش برق داره (که البته با توجه به جنس بدنشه فک کنم
لپ تاپ منم که اپل هست برق داره و دلیلش وجود نداشتن سیم ارت در ساختمان های ایران هست شما هر لپ تاپ فلزی بخرید که در دوشاخه(البته س شاخه)برق سیم ارت باشه با این مشکل روبرو میشد که راه حلش وصل کردن سیم ارت ب پنجره است
مشکلات زیاد اسوس مربوط ب سری های پایین همانند x s می باشد در سری های ان خیلی مشکلات کمتر هست شما حتما با گرانتی بالای ۱ سال خریداری کنید
در نهایت نظر ینده با توحه با کارایی شما ۵۶ ایسوس هست چون صفحه نمایش ب مراتب بهتر از لنوو ۵۰۷۰ دارد
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از نظرتون البته مدل لنوو هم از پردازنده سری u استفاده نمیکنه و سخت افزار مشابهی دارن این دو مدل و فقط اختلاف بین قیمت و گرافیک هست که اون دو گیگه و اون چهار
با سپاس از نظرتون
لنوو y5070 کانفینگ فوق العاده قوی داره از ۵۶ ایسوس هم قوی تر هست
و اصلا از سری پردازنده الترا استفاده نشده است
و در ضمن z510 را نمیتوان با این دو مقایسه کرد!
لپ تاپ منم که اپل هست برق داره و دلیلش وجود نداشتن سیم ارت در ساختمان های ایران هست شما هر لپ تاپ فلزی بخرید که در دوشاخه(البته س شاخه)برق سیم ارت باشه با این مشکل روبرو میشد که راه حلش وصل کردن سیم ارت ب پنجره است
مشکلات زیاد اسوس مربوط ب سری های پایین همانند x s می باشد در سری های ان خیلی مشکلات کمتر هست شما حتما با گرانتی بالای ۱ سال خریداری کنید
در نهایت نظر ینده با توحه با کارایی شما ۵۶ ایسوس هست چون صفحه نمایش ب مراتب بهتر از لنوو ۵۰۷۰ دارد
در کل یعنی نظر شما اینه که لنوو بهتر هستش؟ و کانفیگش؟ چون واقعا از نظر طراحیش به نظرم افتضاحه و اگه بگیرمش فقط باید تحملش کنم. از لنوو تعریف کردین ولی آخر گفتین ایسوسه برا من مناسبتره با اینکه گرافیکش یکم کمتره
مدلا یا برندهای دیگه ای مد نظرتون نیس؟
در کل اگه مدل یا برند دیگه ای هم مد نظر دارید معرفی کنید فک کنم خرید بین این دو مدل خیلی سلیقه ای باشه ولی یه مسئله اینکه تا چه حد تفاوت کارت گرافیک دو ایسوس و چهار لنوو میتونه به نظرتون مهم باشه؟ با توجه به پست اولم و توضیحاتش
تنها تفاوت فاحش بیان این دو مدل کارت گرافیک هست که تازه اونم خیلی فرق نداره برای کار شما
زیبای لپتاپ از نطر من اپشن بسیار مهمی هست و واقعا نمیشه با یک لپ تاپ زشت چند سال سر کرد
تو این رنج msi ge60 apache هم موجوده که زیاد ظاهرش چنگی ب دل نمیزنه
ایسوس ی خوبی هم داره اینکه که خدماتش تو ایران بهتره و اگر خراب بشه راحت تر تعمیرش میکنن ب خاطر وجود ایسوس سنتر
پیشنهاد من خرید ۵۶ ایسوس و عوض کردن هارد ان با یک هارد ssd است.
تنها تفاوت فاحش بیان این دو مدل کارت گرافیک هست که تازه اونم خیلی فرق نداره برای کار شما
زیبای لپتاپ از نطر من اپشن بسیار مهمی هست و واقعا نمیشه با یک لپ تاپ زشت چند سال سر کرد
تو این رنج msi ge60 apache هم موجوده که زیاد ظاهرش چنگی ب دل نمیزنه
ایسوس ی خوبی هم داره اینکه که خدماتش تو ایران بهتره و اگر خراب بشه راحت تر تعمیرش میکنن ب خاطر وجود ایسوس سنتر
پیشنهاد من خرید ۵۶ ایسوس و عوض کردن هارد ان با یک هارد ssd است.
ممنون از راهنماییتون این مدل msi هم خیلی خوب به نظر میاد ولی بازهم ظاهرش داغونه (البته بیشتر رنگ و ایناش)
راستش من از اول هم نظرم روی ایسوس بود ولی شنیدم میگن ایسوس نخر و خرابیش زیاده و یه عده از دوسام هم میگفتن قبلا ایسوس داشتن خیلی افتضاح بوده و ازین حرفا یکم دودل شدم، لنوو غیر ظاهرش که افتضاحه لپ تاپ خوبی بود به نظر
در مورد تعویض ssd مدلی ازین لپ تاپ نیس که خودش با ssd باشه؟ برای تعویض بدم به همون نمایندگی که ازش میخرم؟ بعد در کنار هارد قبلی اضافه میکنن یا جایگزین میکنن؟ و اصن آیا کار خوبی هست با این وضعیت موجود نمایندگی ها و تعمیرات بدم در لپ تاپو وا کنن ؟
باز هم سپاس
ممنون از راهنماییتون این مدل msi هم خیلی خوب به نظر میاد ولی بازهم ظاهرش داغونه (البته بیشتر رنگ و ایناش)
راستش من از اول هم نظرم روی ایسوس بود ولی شنیدم میگن ایسوس نخر و خرابیش زیاده و یه عده از دوسام هم میگفتن قبلا ایسوس داشتن خیلی افتضاح بوده و ازین حرفا یکم دودل شدم، لنوو غیر ظاهرش که افتضاحه لپ تاپ خوبی بود به نظر
در مورد تعویض ssd مدلی ازین لپ تاپ نیس که خودش با ssd باشه؟ برای تعویض بدم به همون نمایندگی که ازش میخرم؟ بعد در کنار هارد قبلی اضافه میکنن یا جایگزین میکنن؟ و اصن آیا کار خوبی هست با این وضعیت موجود نمایندگی ها و تعمیرات بدم در لپ تاپو وا کنن ؟
باز هم سپاس
من خودم شش ماه پیش ویوو بوک ایسوس خریدم از سری s خیلی داغون بود و اذیتم کرد اخرشم پورت لنش از کار افتاد دادم گرانتی پورتش درست شد چراغ وضعیتش از کار افتاد!!
ولی خوب یکی از دوستام هم ۵۵۰ خریده خیلی راضی هست
ولی در کل ایسوس کیقیتش نسبت ب چند سال پیش خیلی پایین اومده دلیلشم تولید بی حد و حساب مدل جدید هست!
بله باید برای تعویض هارد ب نمایده نمایدگی بدهید معمولا بعضی فروشنگان بزرگ هستند که کارت گارانتی را خودشان چاپ میکنند
اگر ب کس دیگری بدهید گرانتی باطل میشود دقت کنید قبل از چاپ برگ اینکار انحام بشه و در مشخصات هارد ssd بخوره
شما ی عدد ۱۲۸ که بخرید علاوه بر ویندوز نرم افزار های مهم هم روش نصب میشوند و هارد قدیم را فقط برای ارشیو استفاده کنید
من خودم شش ماه پیش ویوو بوک ایسوس خریدم از سری s خیلی داغون بود و اذیتم کرد اخرشم پورت لنش از کار افتاد دادم گرانتی پورتش درست شد چراغ وضعیتش از کار افتاد!!
ولی خوب یکی از دوستام هم ۵۵۰ خریده خیلی راضی هست
ولی در کل ایسوس کیقیتش نسبت ب چند سال پیش خیلی پایین اومده دلیلشم تولید بی حد و حساب مدل جدید هست!
بله باید برای تعویض هارد ب نمایده نمایدگی بدهید معمولا بعضی فروشنگان بزرگ هستند که کارت گارانتی را خودشان چاپ میکنند
اگر ب کس دیگری بدهید گرانتی باطل میشود دقت کنید قبل از چاپ برگ اینکار انحام بشه و در مشخصات هارد ssd بخوره
شما ی عدد ۱۲۸ که بخرید علاوه بر ویندوز نرم افزار های مهم هم روش نصب میشوند و هارد قدیم را فقط برای ارشیو استفاده کنید
آره منم از همین ترسیدم که یکم دو دل شدم برای ایسوس میترسم بخرم و آخر بشه همون وضعیت بی کیفیتی که شنیده بودم و میگفتن نخر نخر ولی آخه گزینه ای دیگه هم ندارم
به نظر شما اگه صبر کنم مدل جدیدی میاد یا مثلا تا چه مدت دیگه؟ یا اینکه همین الان برم همین ایسوس بخرم یا همون لنووعه را
البته خرابی سری ان خیلی کم هست ولی مواردی هم بوده تو همین فروم بخش مشکلات لپتاپ ها هست ببینید
مثلا خود من چون لپتاپ ایسوس خریدم و اذیتم کرد دیگه سرغش نرفتم با اینکه مدل های خیلی خوبی مثل 56 بود و رفتم اپل خریدم که دیگه از کیفیت چیزی کم نیاره
بحث کیفیت خیلی مهمه و وقعا سخته کلی پول دود شه بره هوا
من پیشنهاد میکنم برید لنوو و ام اس ای را از نزدیک ببینید ممکنه تو عکس اونجوری بنظر بیاد و واقعیتش بتونه نظر شما را جذب کنه
البته خرابی سری ان خیلی کم هست ولی مواردی هم بوده تو همین فروم بخش مشکلات لپتاپ ها هست ببینید
مثلا خود من چون لپتاپ ایسوس خریدم و اذیتم کرد دیگه سرغش نرفتم با اینکه مدل های خیلی خوبی مثل 56 بود و رفتم اپل خریدم که دیگه از کیفیت چیزی کم نیاره
بحث کیفیت خیلی مهمه و وقعا سخته کلی پول دود شه بره هوا
من پیشنهاد میکنم برید لنوو و ام اس ای را از نزدیک ببینید ممکنه تو عکس اونجوری بنظر بیاد و واقعیتش بتونه نظر شما را جذب کنه
ام اس ای رو که اصن نمیدونم بم گفتن ایسر ببینم که اونم کانفیگ قوی ازش مدلی ندیدم - لنوو را از نزدیک دیدم واقعا طراحیش داغونه و از صد کیلومتری هم معلومه برا گیمینگه و من اصن دوس ندارم اینجوری باشه
به نظرت یکم اگه سخت افزار و ضعیف تر کنم و مثلن سونی بگیرم یا کلن مدل پایینتر که پول کمتری داده باشم
یه سوال دیگه راستش من خیلی وقته میخوام لپ تاپ بخرم و هی میندازم به آینده و اول تصمیم به خرید مک بوک داشتم (اون موقع انگار مدل md 103) ولی الان با این پول مدل های بدون کارت گرافیک میدن که فک کنم به کارم نمیاد میخوام ببینم مدلای بی گرافیک مک بوک کارمو راه نمیندازه؟
یا واقعا چیکار کنم :(
mg_mahyar
25-09-2014, 02:52
ببین دوست من شما GE60 MSI هم توی گزینه هاتون باشه
به نظرم ایسوز n56JR گزینه خوبیه و گرافی تاثیر چندانی روی ار شما نداره. ضمنا یک کولپد براش بخر حتما.
اگر لنوو میخوای بخری قبلش حتما ببین مدلو نمایشگرش رو ببین اصلا قیافه اینا رو دوست داری یا نه.
به نظرم در نهایت آنچنان تفاوتی نداری ولی من ایسوز رو ترجیح میدم. (گرافیک 840 هم بخری خیلی تفاوتی با 760 نداره برای کار با برنامه های گرافیکی)
ام اس ای رو که اصن نمیدونم بم گفتن ایسر ببینم که اونم کانفیگ قوی ازش مدلی ندیدم - لنوو را از نزدیک دیدم واقعا طراحیش داغونه و از صد کیلومتری هم معلومه برا گیمینگه و من اصن دوس ندارم اینجوری باشه
به نظرت یکم اگه سخت افزار و ضعیف تر کنم و مثلن سونی بگیرم یا کلن مدل پایینتر که پول کمتری داده باشم
یه سوال دیگه راستش من خیلی وقته میخوام لپ تاپ بخرم و هی میندازم به آینده و اول تصمیم به خرید مک بوک داشتم (اون موقع انگار مدل md 103) ولی الان با این پول مدل های بدون کارت گرافیک میدن که فک کنم به کارم نمیاد میخوام ببینم مدلای بی گرافیک مک بوک کارمو راه نمیندازه؟
یا واقعا چیکار کنم :(
سونی کلا الترا بوک میزنه الترابوک ها برای مهندسین نرم افزار بدلیل وزن کم و مصرف پایین مناسب هستند
در مورد اپل هم میگن گرافیک iris معادل ۶۵۰ اینویدا جواب میده من هنوز فرصت نکردم چک کنم
البته اگر گرافیک هم مناسب باشه برای شما صفحه ۱۳ ایچ و سی پی یو الترا مناسب نیست!
تنها مدل مناسب شما mgxc2 هست که ۷۷۰۰ قیمت داره!
بنظرم همون ۵۶ ایسوس مناسب شما هست خیلی نگران نباش ایشالا که مشکلی پیش نمیاد فقط و فقط با گارانتی معتبر بخر امرتات خیلی خوبه..
مرسی از راهنمایی همه
راستش من خودمم نمیدونم چه سخت افزار و کانفیگی مناسبمه الانم یکم تردید پیدا کردم که اصلا شاید بهتر باشه پول کمتری بدم واسش یا حتی بین سه مدل z510 و K551LN و یا Acer Aspire E5-571G یکیو انتخاب کنم.:n03::n27:
mg_mahyar
26-09-2014, 02:08
مرسی از راهنمایی همه
راستش من خودمم نمیدونم چه سخت افزار و کانفیگی مناسبمه الانم یکم تردید پیدا کردم که اصلا شاید بهتر باشه پول کمتری بدم واسش یا حتی بین سه مدل z510 و K551LN و یا Acer Aspire E5-571G یکیو انتخاب کنم.:n03::n27:
ببین اگر پولش رو داری برو همون n56 بخر
چون نوشتی 3DMAX کار میکنی لازمه همون رو بخری. خیلی هم سخت گیری نکن. شاید بتونی یه چیز ارزون تر بخری ولی قطعا پیشمون میشی بعدا چرا بهترش رو نخریدی.
ببین اگر پولش رو داری برو همون n56 بخر
چون نوشتی 3DMAX کار میکنی لازمه همون رو بخری. خیلی هم سخت گیری نکن. شاید بتونی یه چیز ارزون تر بخری ولی قطعا پیشمون میشی بعدا چرا بهترش رو نخریدی.
خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم
آره دیگه احتمالا همین کارو میکنم هرچند هنوز خیلی بین y5070 و n56 مردد هستم
از همه ممنون به خاطر نظراتشون
فقط یه سوال نداشتن هارد ssd ایسوس اذیت میکنه یا نه؟ چون ترجیحا نمیخام بدم نمایندگی در لپ تاپو باز کنه برا یه هارد و اینکه این قضیه فلزی بودن بدن ایسوس و برقش آزار دهنده نیس؟
شما خودت ایسوس داشتی؟
MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 17:00
asus n550jk رو پیشنهاد می دم.
البته خودمم asus n550jk دارم اونم گزینه بسیار خوبیه می تونید بهش فکر کنید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.