مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ GAMING -MSI-ASUS ؟
faraways
24-09-2014, 13:32
سلام
يه لپتاپ گيمينگ در حد ٨ تومن اگه ميشه معرفي كنيد
١. وزنش در حد امكان كم باشه
٢. سيستم خنك كنندگيش واسه بازي هاي معمولي خوب جواب بده
٣. صفحه نمايش
الان اينا هست ولي نميدونم كدومش مشكلاتش از همه كمتره
ASUS G 750 JH
MSI GS60 GHOST PRO
RAZER NEW BLADE 2014
البته اين اخري قيمتش بيشتره ولي اگه بهتره بقيه باشه يه كاريش ميشه كرد :دي
Pitbull2015
24-09-2014, 13:50
سلام. شک نکن MSI از هردوتاشون بهتره! من خودم MSI GT70 دارم. 8 تومن خریدم، مخصوص بازی. همه چیش عالیه! Razer Blade رو که کلا بنداز دور! فقط بلده جیبتو خالی کنه و نسبت به پولی که می گیره، به زور نصف سخت افزارها رو با همون قیمت بهت بده! بین MSI و Asus شک نکن MSI بهتره! چون لپ تاپی هم قیمت با MSI که Asus باشه، سخت افزارش یه کم ضعیف تره نسبت به MSI و همچنین Asus اصلا قیافه نداره...
faraways
24-09-2014, 13:56
ممنون
شما gt70 dragon داريد ؟
مشكلاتي كه باهاش داشتيدد چيه
من خودم قبلا لپتاپ گيمينگ msi داشتم ولي كيفيت بدنش خوب نبود پلاستيك بود فكر كنم البته ماله ٣سال پيشه حدودا
كيفيتش الان خوب شده ؟
Pitbull2015
24-09-2014, 14:02
ممنون
شما gt70 dragon داريد ؟
مشكلاتي كه باهاش داشتيدد چيه
من خودم قبلا لپتاپ گيمينگ msi داشتم ولي كيفيت بدنش خوب نبود پلاستيك بود فكر كنم البته ماله ٣سال پيشه حدودا
كيفيتش الان خوب شده ؟
خواهش می کنم.
بله. MSI GT70 Dragon Edition 2 رو دارم. از Digi Kala خریدم!
فعلا که یه ماه و خورده ایه خریدمش، هیچ مشکلی از هیچ نظر نداشته! بدنه ـش هم پلاستیکی نیست! روش Battlefield 4 و Call Of Duty : Ghosts رو نصب کردم! مثل آب خوردن اجراشون می کنه با حدّاکثر تنظیمات بدون لگ و گرمای زیاد (برای برطرف کردن گرما یه فن مخصوص داره که خیلی از گرمای سیستم کم می کنه!). Battlefield رو سر 2 روز باهاش تموم کردم!
3 سال پیش رو نمی دونم ولی الآن MSI عالی شده! الآن بهترین لپ تاپ مخصوص بازی دنیا Alienware 18 هست که اگه با حدّاکثر کانفیگ سخت افزاریش بیاد ایران (که بعید می دونم بیاد)، قیمتش 21 میلیونه! بعد از Alienware 18، بهترین لپ تاپ مخصوص بازی از همه نظر MSI ـه! :n16:
ali_mohandes
24-09-2014, 15:49
توی ایران فقط بهترین لپتاب مارکMSIهستش بهتره کهMSIبخرید
دوست عزیز من جای شما بودم یه دونه پلی استیشن 4 میگرفتم بعدش میرفتم یه لپ تاپ 4 تومنی میگرفتم بعد یه دونه آیفون 6 یا آیپد میگرفتم :n05:
دوست عزیز من جای شما بودم یه دونه پلی استیشن 4 میگرفتم بعدش میرفتم یه لپ تاپ 4 تومنی میگرفتم بعد یه دونه آیفون 6 یا آیپد میگرفتم :n05:
کاملا تایید میشه
متاسفانه بعضی ها (البته منظورم شخص صاحب تاپیک نیست) میترسند کنسول بخرند واقعا نمیدونم چرا؟
الان بهرین بازی های سال برای کنسول هست
شما لپتاپ ۲۰ تومنی هم بخری نهایت باید بتلفیلدی بازی کنی که یک لپتاپ ۳ تومنی حالا با چند فریم کمتر اجرا میکنه
البته بحث کولینگ جداست
faraways
24-09-2014, 19:58
سلام
بله درسته ولي بحث اينجاس xbox 360 دارم
ولي خوب بازي به جز ماشيني با كنسول بازي نميكنم يعني بازي تيراندازي هيچوقت مثله موس و كيبرد نميشه
اين msi gs60 ghost pro ssd. خوبه ؟
ميترسم به خاطر ضخامتش و وزن كمش سيستم كولينگش خوب نباشه و باتريش دچار مشكل باشه
sajjadgameactor
25-09-2014, 08:25
اگر از نظر کارایی نسبت به قیمت بخوایم نگا کنیم هیچکدوم از این لپتاب ها ارزش خرید ندارن. اما تو این رنج قیمت به نظر من کلاس کاری لپتاب هست که باید بالا باشه ، از این نظر Razar انتخاب خوبی میتونه باشه و حداقل میتونی بگی که لپتابت تو ایران تک هست. اما اگر فقط بحث گیمینگ برات مهمه مطمئنا MSI بهتر از همست و ارزش خریدش هم نسبت به 2 تای دیگه حداقل خیلی بالاتره
Pitbull2015
25-09-2014, 10:57
کاملا تایید میشه
متاسفانه بعضی ها (البته منظورم شخص صاحب تاپیک نیست) میترسند کنسول بخرند واقعا نمیدونم چرا؟
الان بهرین بازی های سال برای کنسول هست
شما لپتاپ ۲۰ تومنی هم بخری نهایت باید بتلفیلدی بازی کنی که یک لپتاپ ۳ تومنی حالا با چند فریم کمتر اجرا میکنه
البته بحث کولینگ جداست
دوست عزیز! همون جور که قیمت PS4 یک پنجم MSI ـه، عوضش حساب گرون بودن بازی هاشو نمی کنی؟ هر کدوم 100 تومن، 200 تومن قیمتشه؟ الآن همین PES 2015 برا PS4 قیمتش 240 تومنه! به هیچ وجه نمی ارزه آدم PS4 یا XBox One بخره...
اولا که اینا بازی های انلاین هم هستند و شما سر ۳-۴ روز کارت باهاش تموم نمیشه شاید شما هفته ها هم بازی کنی اما تموم نشه و برات هنوزم تازگی داشته باشه ۷۰ درصد لذت بازی با انلاین بودنشه
دوما پس از بازی شما میتومی بازی رو بفروشی و یکی دیگه بخری
سوما شما یک بازی کرک که میخرید کلی باید دنبال پچ و کرک و اینا باشی اخرشم ۳-۴ ماه طول میکشه نسخه بی عیبش بیاد
اگه همه بازی های کنسول مخصوصا the last of us و gta v برای پیسی بود خیلی خوب بود
faraways
25-09-2014, 11:22
اولا که اینا بازی های انلاین هم هستند و شما سر ۳-۴ روز کارت باهاش تموم نمیشه شاید شما هفته ها هم بازی کنی اما تموم نشه و برات هنوزم تازگی داشته باشه ۷۰ درصد لذت بازی با انلاین بودنشه
دوما پس از بازی شما میتومی بازی رو بفروشی و یکی دیگه بخری
سوما شما یک بازی کرک که میخرید کلی باید دنبال پچ و کرک و اینا باشی اخرشم ۳-۴ ماه طول میکشه نسخه بی عیبش بیاد
اگه همه بازی های کنسول مخصوصا the last of us و gta v برای پیسی بود خیلی خوب بود
سلام
همه اينا درست
ولي اون بازي هايي كه گفتيد هم براي پي سي مياد مثلا gta v حدود سه ماه ديگه اعلام كردند واسه پي سي مياد
و اكثر باززي هاي معروف همزمان براي پي سي هم مياد مثله cod و bf
لپتاپ هم كارايي خودشو داره مثلا ميشه بازي هايي مثله cod رو انلاين بازي كرد با دوستات يا همين gta
و براي كسي كه وبگردي ميكنه بازي ميكنه با افيس و ورد كارد ميكنه دانشجو هست و باهاش كنفرانس ميخواد بده
فيلم ببينه و ... همون لپتاپو ميگيره (مثل خودم )
الان من با xbox فقط gta بازي ميكنم كه اونم اگه برا پي سي بياد همونم ديگه باهااش بازي نميكنم و به معناي واقعي كلمه بي استفاده ميشه
مثلا من وقتي ميتونم cod رو انلاين رو پي سي با موس و كيبورد باززي كنم هيچوقت نميرم ٣٠٠ تومن پول بازيشوو بدم و تازه با دسته كنسول بازيش كنم
Mehdi Tamimi
29-09-2014, 18:33
سلام من خودم msi ge60 2oe دارم سه ماه هست دارم استفاده میکنم تو هیچ بازی کم نیورده تو بازیهای سنگین خیلی گرم میشه دمای cpu نزدیک 100 هم میرسه با اینکه کول پد چهار فن هم زیرش هست ولی کم نمیاره تنها مشکلم باش گرم شدن کیبورد هست که شدیدا دست رو اذیت میکنه کاش این مورد رو نداشت
Sent from my HTC Butterfly s
Amin_92998
29-09-2014, 21:11
سلام من خودم msi ge60 2oe دارم سه ماه هست دارم استفاده میکنم تو هیچ بازی کم نیورده تو بازیهای سنگین خیلی گرم میشه دمای cpu نزدیک 100 هم میرسه با اینکه کول پد چهار فن هم زیرش هست ولی کم نمیاره تنها مشکلم باش گرم شدن کیبورد هست که شدیدا دست رو اذیت میکنه کاش این مورد رو نداشت
اون فن دور قویه خودشم شما روشن میکنی ؟
MOSTAFA_ABBASI
29-09-2014, 21:40
asus g750jh رو توصیه می کنم.
نیبت به مدل ام اس آی و ریزر که خودتون معرفی کردید بهتره.
البته منم ایسوس دارم همه بازی ها رو می کشه رو الترا حالا بعضی ها با یکم کند شدن.
ولی بهتون همون ایسوس رو پیشنهاد می دم.
قیافش هم خیلی شیکه به نظرم.:n06:
با تشکر
faraways
30-09-2014, 10:56
ايسوس كه به خاطر وزن زيادش امكان خريدش كم شده
هم براي جابه جايي هم اينكه بيشتر وقتا لپتاپ روي پامه و ممكنه پام زير لپتاپ كم بياره و... :دي
Mehdi Tamimi
30-09-2014, 11:59
اون فن دور قویه خودشم شما روشن میکنی ؟
بله من هروقت چراغ آبی پاور قرمز میشه توربو رو روشن میکنم ولی باز هم گرم میشه این مشکل رو هم به شرکت سازنده انتقال دادم ولی مثل اینکه زبونم رو حالیشون نیست
Mehdi Tamimi
30-09-2014, 13:07
این هم جواب ام اس ای چند دقیقه پیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم این فریمور چه کاری میکنه
MOSTAFA_ABBASI
30-09-2014, 15:20
ايسوس كه به خاطر وزن زيادش امكان خريدش كم شده
هم براي جابه جايي هم اينكه بيشتر وقتا لپتاپ روي پامه و ممكنه پام زير لپتاپ كم بياره و... :دي
می تونید به ASUS G551JM و G550JK هم فکر کنید.
لپ تاپای بسیار خوبی هستند و قدرتشونم فقط یکم ازر اینا کمتره.:n06:
faraways
30-09-2014, 19:43
می تونید به ASUS G551JM و G550JK هم فکر کنید.
لپ تاپای بسیار خوبی هستند و قدرتشونم فقط یکم ازر اینا کمتره.:n06:
اينا كه فكر نكنم تو ايران بياد :n03:
از خارج هم بيارن تقريبا هم قيمت ريزر ميشه فقط يه دو ميليوني كمتر شايد كه اونم نميارزه همون دو ميليونو جمع كنم بزارم روش بيشتر ميارزه ريزره
MOSTAFA_ABBASI
30-09-2014, 19:45
نه دیگه اینا ۱۷۰۰ دلارن که میشن ۵ تومن تقریبا.
از خارج هم بیارن میشه ۵.۵ ولی ریزر می دونید چنده؟؟؟؟ فک کنم ۸ ۹ میلیونی بشع که اصلا نمی ارزه
faraways
30-09-2014, 19:49
خب ريزر با ١٧٠٠ دلار
٦٠٠
٧٠٠ دلار فرق داره كه همون دو ميليون ميشه
MOSTAFA_ABBASI
30-09-2014, 19:54
خب همون دو میلیون هم مگه کمه؟ تازه ریزر اگر منظورتون اون مدل ۱۴ اینچی باشع که اصلا فول اچ دی هم نیس بعد ایسوس تو ساخت لپ تاپ مخصوص بازی تجربش از ریزر بیش تره.
send by my HTC one m9 :)
faraways
30-09-2014, 19:56
نه واسه اينكه عجله ندارم ميتونم جمعش كنم
ريزر مدل ١٤ اينچي qhd هست و ١٧ اينچ فول اچ دي
مدل ١٧ رو ميگم من
MOSTAFA_ABBASI
30-09-2014, 19:58
خب چرا الکی صبر کنید؟ به نظر من حدود ۲ ماه صبر کنید تا این دو مدلی که گفتم وارد بازار ایران بشن واقعا عالین عیبی هم ندارن ولی ریزر ها تو کولینگ یکم مشکل دارن
faraways
30-09-2014, 20:04
اينا فكر نكنم وارد شن :دي
اگه وارد شن كه چهه بهتر ولي با گرافيك ddr3 نميارزه واردكني از خارج
تازه تا اينا وارد شن شنيدم ايسوس مدل جديدشم زده :دي g771 و اينا
يه ويديو از ريزر ديدم بتلفيلد ٤ رو رويي مديوم ١٠٠ فريم به بالا ميداد ولي دما سي پي يو جي پي يو تا ٧٠ و اينا بالا رفت ولي صدا فنش زياد ميمومد معلوم بود خوب كار ميكنه فنش :دي
MOSTAFA_ABBASI
30-09-2014, 20:07
خخخ همون دیگه کولینگش زیاد خوب نیس البته ddr3 نیستن مدل هایی که معرفی کردم gddr5 هستن نه نمی زنه به نظرم وارد کنین خوبه چون بدون مشکل هستن.
faraways
02-10-2014, 10:41
سسلام
لپتاپ
g56jk
هم وارد شده
ولي گرافيكش ddr3 هست كه ضعيف هست
هر لپتاپي كه ميااد يه جاتيش بايد مشكل داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.