PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو سوال درباره خرید لپ تاپ لنوو

AmirC
22-09-2014, 13:14
بچه ها میشه بگید فرق لپ تاپ Thinkpad با Essential چیه؟
من هر جا می خونم از کیفیت بد صفحه نمایش لنوو بد میگن یعنی از ایسر و ایسوس تو رده قیمتی 1.5 تا 2 ملیون پایین تره؟
اگه جواب بدین ممنون میشن:n16::n11:

faraname
22-09-2014, 17:08
بچه ها میشه بگید فرق لپ تاپ Thinkpad با Essential چیه؟
من هر جا می خونم از کیفیت بد صفحه نمایش لنوو بد میگن یعنی از ایسر و ایسوس تو رده قیمتی 1.5 تا 2 ملیون پایین تره؟
اگه جواب بدین ممنون میشن:n16::n11:

دوست عزیز من خودم تو شرکتمون اصل کار مون با لپ تاپ های لنوو هست
من به جرات بهتوون میگم انتخاب لنوو یک انتخاب هوشمندانه است
دوستانی که از صفحه نمایش اش بد میگن باید به یک نکته توجه کنند اون هم اینکه قیمت تمام شده محصولات لنوو بعضا به واسطه همین تفاوت های این چنینی هس که انقد با برند هایی مثل ایسوس فرق داره . شما به عنوان خریدار باید قبل از خرید نیازتون رو به فروشنده بگید که بتوونه درست راهنمایی کنه . الان من مشتری دارم میگه کیفیت صفحه نمایش خیلی برام مهم نیس , سخت افزار قوی میخوام ما هم بهش لنوو پیشنهاد میدیم چون قیمت اش و کیفیت ساخت اش همه جوره عالیه ولی یکی میاد میگه من کارم عکس و .. اس خب اون داستان اش چون خیلی به صفحه نمایش مربوطه ما پیشنهاد دیگه ایی میدیم . در مورد فرق بین سری ها لنوو در واقع نوع ساختار ظاهری و تفاوت های درون سخت افزاری خیلی محدود اصلی ترین وجه تمایز سری هاس . سری اسنشال اداری تر و تینک پد بعضا حرفه ایی تر هس .
البته باید بگم صفحه ی نمایش های لنوو بد نیستا ولی چون با مثلا صفحه نمایش های وایو و ایسوس در سری n مقایسه میشن در جایگاه پایین تری قرار میگیرن .