مشاهده نسخه کامل
: راه حل برای کیفیت پایین خودروهای ایرانی چیست ؟!
من یک سوالی توی ذهنمه و اون اینکه با توجه به این قضیه که چند سالیه صحبت از افت شدید خودروهای تولید و مونتاژ داخل هست و همه گله مند هستند از این قضیه که کیفیت شدیدا پایین و پایینتر اومده
حالا بنظر شما تصمیم معقولانه برای یک فرد ایرانی که میخواد ماشین بخره چیه ؟!
آیا باید بجای صرف هزینه ی زیاد با پول کمتر ماشین مورد نظرشو کارکرده که پاسخگوی انتظاراتش باشه پیدا کنه ؟! (مثال : کسی که علاقه مند به خودروی پارسه ، صفر نخره بلکه مدل مثلا 89 خوب و تمیزشو بگیره ضمن اینکه بقیه پولشو هم که میمونه استفاده دیگ ای ازش بکنه!)
یا باید ماشین بهتر اما کارکرده بخره !؟ (مثلا کسی که میخواسته پارس صفر بخره ، زانتیای کارکرده و اون مدلی که میشه با اون پول خرید بخره؟! )
بره سمت خودروهای چینی (مثلا به جای پارس ، لیفان 620 بخره! ) (هرچند بعید میدونم توفیری داشته باشه...)
به هیچ وجه باید به ماشینای داخلی رضایت نده و تا زمانیکه توانی مالیش افزایش پیدا نکرد و نتونست ماشینای وارداتی با کیفیت مطلوب بخره قید ماشینو بزنه ؟!
یا مورد دیگه ای هست که من عرض نکردم...
یا خریدن خودروی صفر مزایایی داره که به همه موارد بالا ترجیح داده میشه ؟!
مرسی . خیلی ممنون .
Pourya-pc
21-09-2014, 23:51
من یک سوالی توی ذهنمه و اون اینکه با توجه به این قضیه که چند سالیه صحبت از افت شدید خودروهای تولید و مونتاژ داخل هست و همه گله مند هستند از این قضیه که کیفیت شدیدا پایین و پایینتر اومده
حالا بنظر شما تصمیم معقولانه برای یک فرد ایرانی که میخواد ماشین بخره چیه ؟!
آیا باید بجای صرف هزینه ی زیاد با پول کمتر ماشین مورد نظرشو کارکرده که پاسخگوی انتظاراتش باشه پیدا کنه ؟! (مثال : کسی که علاقه مند به خودروی پارسه ، صفر نخره بلکه مدل مثلا 89 خوب و تمیزشو بگیره ضمن اینکه بقیه پولشو هم که میمونه استفاده دیگ ای ازش بکنه!)
یا باید ماشین بهتر اما کارکرده بخره !؟ (مثلا کسی که میخواسته پارس صفر بخره ، زانتیای کارکرده و اون مدلی که میشه با اون پول خرید بخره؟! )
بره سمت خودروهای چینی (مثلا به جای پارس ، لیفان 620 بخره! ) (هرچند بعید میدونم توفیری داشته باشه...)
به هیچ وجه باید به ماشینای داخلی رضایت نده و تا زمانیکه توانی مالیش افزایش پیدا نکرد و نتونست ماشینای وارداتی با کیفیت مطلوب بخره قید ماشینو بزنه ؟!
یا مورد دیگه ای هست که من عرض نکردم...
یا خریدن خودروی صفر مزایایی داره که به همه موارد بالا ترجیح داده میشه ؟!
مرسی . خیلی ممنون .
درود ، ببینید دوست عزیز ما در کشوری زندگی میکنیم که عملا مردمان ما یکدل و یکدست نیستند ، شما خودروی داخلی رو تحریم کنید اتفاقی نمیافته و بقیه میخرن ، هرچقدر هم به قول معروف تو بوق کنید که نخرید و ... اتفاقی نمیافته حتی مردم دست از خرید بکشند کارخانه ها سیاست های سیاه دیگری رو اعمال میکنند ، قیمت رو کمی پایین میاورند و از لوازم خودرو کم میکنند ( مثل رینگ آلومنیومی محصولات ایران خودرو ) و یا با پایین آوردن کیفیت جواب کم محلی مشتریان رو میدهند .
در نهایت چاره ایی جز خرید نیست ، شخصا 3 سال 131 داشتم و باوجودیکه خیلی راضی بودم اما از قدرت پایین موتور خسته شدم و فروختم ، در حال حاضر با بودجه ایی که دارم بازهم باید خودروهای داخلی رو انتخاب کنم و سوار بشم ، این یعنی تسلیم !
افت کیفیت در خودروهای ایرانی همیشگی بوده هرچند روال در دوسال اخیر چشمگیرتر بوده اما شما سال 85 میخواستید خودرو بخرید صحبت از کیفیت بالاتر سال قبل بود و به همین ترتیب تا الان ادامه دارد .
یادم هست سال 89 سمند LX سال خریدم و خیلی اشکالات کیفی داشت که الان هم به همون صورت هست منتها بعضی وقتا آدم گذشته رو فراموش میکند .
انتخاب بین خودروی دست دوم و نو به شما بستگی دارد . شما میتوانید نو بخرید تا خیالتان راحت باشد یا نه به دست دوم و کارکرده هم بسنده میکنید . به نظرم فرق زیادی بین مدل 89 و 93 نیست ( البته هست اما طبق روال گذشته اندکی افت و بعضا ارتقا هم بوده )
کلا به خودروهای چینی خوش بین نیستم علارقم کیفیت بهترشان به نسبت تولید داخلی ها ! دیدم مشکلاتی داشتند و خب اسم چینی هم زیاد به مزاج ما ایرانی ها خوش نیست .
در کل به نظرم با توکل بر خدا و کمی خوش بینی خودروی صفر متناسب با بودجتون خرید کنید . اول ایرانی و بعد چینی .
موفق باشید .
Khan gholi
22-09-2014, 05:42
اینکه ماشین نخرید بسته به شرایط حالتون داره.وقتی دارای خانواده(همسر و بچه) باشید مطمئنن لازمه ماشین هست که نمیشه بدون زندگی کنید.
اگر ماشین تمیز مدل قدیمی گیر بیارید خوب چه بهتر چون قطعات اون ها بهتر هست ولی پس از زمانی باید از همین قطعات چینی داخل بازار برای تعویض استفاده کنید که در غیر این صورت باید پول بیشتری بابت قطعات اصلی که مطمئن هم نیستید خرج کنید.ولی خوبی که ماشین صفر داره اینکه از اول زیر پای خودتون بود و می دونید چه مشکلاتی سر ماشینتون امده. وحداقل 18 ماه از لحاظ تعمیرات راحت هستید.پراید برای سفر های درون شهری و خانواده پژو بغیر 206 برای بیرون شهری.زانتیا که خدایش بیامرزه دیگه ارزش نداره.تنهای ماشین که میشه گفت واقعا خوب ولی پول خوبی هم باید بابتش پرداخت کنید مگان هست
به شخصه ماشین چینی نمی خرم چون ماشینی که با توجه با اینکه از خیلی ها شنیدم ظاهر داره و باطن نداره و همینطور که قیمتش بر خلاف ماشین های وطنی در بازار بد خریدار تر هست.اگر میخواید مطمئن بشید بزنید کیفیت ماشین لیفان تو گوگل که هزاران نتیجه میاره از انواع ماشین های چینی.ماشین چینی مثل گوشی چینی هست که کپی تقریبا با اصل گوشی ها معروف میزنند ولی نصف اونم کیفیت نداره
اینکه ماشین نخرید بسته به شرایط حالتون داره.وقتی دارای خانواده(همسر و بچه) باشید مطمئنن لازمه ماشین هست که نمیشه بدون زندگی کنید.
اگر ماشین تمیز مدل قدیمی گیر بیارید خوب چه بهتر چون قطعات اون ها بهتر هست ولی پس از زمانی باید از همین قطعات چینی داخل بازار برای تعویض استفاده کنید که در غیر این صورت باید پول بیشتری بابت قطعات اصلی که مطمئن هم نیستید خرج کنید.ولی خوبی که ماشین صفر داره اینکه از اول زیر پای خودتون بود و می دونید چه مشکلاتی سر ماشینتون امده. وحداقل 18 ماه از لحاظ تعمیرات راحت هستید.پراید برای سفر های درون شهری و خانواده پژو بغیر 206 برای بیرون شهری.زانتیا که خدایش بیامرزه دیگه ارزش نداره.تنهای ماشین که میشه گفت واقعا خوب ولی پول خوبی هم باید بابتش پرداخت کنید مگان هست
به شخصه ماشین چینی نمی خرم چون ماشینی که با توجه با اینکه از خیلی ها شنیدم ظاهر داره و باطن نداره و همینطور که قیمتش بر خلاف ماشین های وطنی در بازار بد خریدار تر هست.اگر میخواید مطمئن بشید بزنید کیفیت ماشین لیفان تو گوگل که هزاران نتیجه میاره از انواع ماشین های چینی.ماشین چینی مثل گوشی چینی هست که کپی تقریبا با اصل گوشی ها معروف میزنند ولی نصف اونم کیفیت نداره
چه جالب شما میگید مگان... اتفاقا من از همه شنیدم که بدشو میگن و میگن لگنی بیش نیست اصلا نمیارزه به این پول....
بنظر من تنها ماشین مونتاژی که ارزش خرید داشت خدابیامرز ماکسیما بود... و در درجه دوم زانتیا بخاطر امکانات جالبش...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.