ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ژاپن یا فرانسه

امین 0913
21-09-2014, 17:49
سلام.
میخاستم بدونم سوزوکی ویتارا بهتره یا سيتروئن c5 برای راه های طولانی که کم نیاره بکوب بره قدرتی باشه .
آخه من یه پارس.دارم خسته شدم از بس خرجش کردم میخام اگه پول اومد دستم بفروشمش یکیشونو بگیرم.
بعدشم خودمم اصلا تو کار سرعتو مسابقه نیستم.
اگه ماشینی تو رنج قیمت 70 که بهتر باشه و از لحاظ امکانات خوب باشه سراغ دارید بسم الله.

Pourya-pc
21-09-2014, 20:24
درود ، خودروهای فرانسوی در دنیا به خودروهای پراصطهلاک و کم بازده معروف هستند دقیقا برعکس خودروهای ژاپنی .
بهترین گزینه برای شما تویوتا کمری GL 2007 میباشد . معیارهاتون رو بفرمایید تا گزینه های دیگه هم معرفی کنیم .

امین 0913
21-09-2014, 23:26
ممنون از توجهتون.
راستش توانایی خرید بیشتر از 70رو ندارم.
بزار کارمو بگم تو خریدش بیشتر راهنمایی کنید،
بخاطر کار پدر درسال 6 باری معدن میریم راهشم از اصفهان تا یزد برای حسابو کتابم از اصفهان تا اردبیل درسال 8بار.البته یه کله چون برا تفریح نیست،فضای خوبیم داشته باشه برا مسافرت،ولی قدرتش خیلی مهمه حالوحوصله ندارم سربالایی کم بیاره قیافشم خشن باشه و سروسنگین.
آخه قبلا یه بنز کپل داشتم سالاربود خدامیدونه چکار میکرد ولی پارس که گرفتم باید التماسش کنی خدانکنه بخای بری گردش بیرون تو سربالایی کم میاره چه برسه برا معدن.:n16:

Pourya-pc
21-09-2014, 23:38
ممنون از توجهتون.
راستش توانایی خرید بیشتر از 70رو ندارم.
بزار کارمو بگم تو خریدش بیشتر راهنمایی کنید،
بخاطر کار پدر درسال 6 باری معدن میریم راهشم از اصفهان تا یزد برای حسابو کتابم از اصفهان تا اردبیل درسال 8بار.البته یه کله چون برا تفریح نیست،فضای خوبیم داشته باشه برا مسافرت،ولی قدرتش خیلی مهمه حالوحوصله ندارم سربالایی کم بیاره قیافشم خشن باشه و سروسنگین.
آخه قبلا یه بنز کپل داشتم سالاربود خدامیدونه چکار میکرد ولی پارس که گرفتم باید التماسش کنی خدانکنه بخای بری گردش بیرون تو سربالایی کم میاره چه برسه برا معدن.:n16:

با توجه به نیاز شما و ملاک هاتون بهترین گزینه نیسان ماکسیما مدل 85 تا 86 هست ، تمام نیازهاتون رو به راحتی برطرف میکنه ، موتور بسیار قدرتمند ، کلاس بالا و ظاهر خشن . نسبتا کم اصطهلاک هست و موتور گیرباکس تضمین شدست ابدا به این راحتیا خراب نمیشه .

امین 0913
22-09-2014, 09:09
ممنون
شنیدم مصرفش خیلی بلاست آدم میره تو امپاس،
اگه خودرو بیشتر سراغ دارید بسمه الله نرم تو آمپاس.
یه سوال دیگه gl میتونم 70گیر بیارم؟

majid_sd2009
25-09-2014, 23:07
اگه برا جاده میخوای همون ماکسیما و یا تویوتا!
کلا شاسی بلند پدرتو در میاره!سه سال پیش سوزوکی داشتیم خیلی مزخرف بود(هنوز رکابهاشو یادگاری نگه داشتیم!: دی)!ای ایکس ۵۵که میگن جز شاسی بلند های نرمه توی سفر پدرتو در میاره!خصوصا صندلی های خشکش.ماکسیما واقعا به مصرفش میرزه!راحت ترین ماشینی بوده که سوار شدم.
یکی از دوستان کمری ۲۰۰۶داره هنوز رو پاس و خیلی هم نرم و راحته!اتومات هم هست. ۶۰خرید فک کنم.
شما چند تا بنگاه برو و این ماشینا رو تست کن.

امین 0913
05-11-2014, 23:22
سلام :n12:
یه متسوبیشی پاجر 2008 گرفتم عالی دنده کمکیش حرف نداره زیبا رعنا قدرتی
وقتیگاز میدی انگار قول سوار شدی از نظر سرعتم عالییییییی.
سانروف برقی مانیتو ارتفاع سنج دما سنج گرم کن صندلی سفارش عربستان اتومات چرم گارد عالیییی
گاز خورش عالی اصن پاتو میزاری روگاز تایر بی خودی نمی چرخه فقط شتاب میگیره اولش میگفتند قطعاتش گیر نمیاد
ولی یه تعمیر کار بم گف چیزیش نمیشه اگه هم شد از ماشینای همانندش هست و خیلی زود گیر میاد هرچی گفتم
کم گفتم:n01:

Pourya-pc
06-11-2014, 00:15
سلام :n12:
یه متسوبیشی پاجر 2008 گرفتم عالی دنده کمکیش حرف نداره زیبا رعنا قدرتی
وقتیگاز میدی انگار قول سوار شدی از نظر سرعتم عالییییییی.
سانروف برقی مانیتو ارتفاع سنج دما سنج گرم کن صندلی سفارش عربستان اتومات چرم گارد عالیییی
گاز خورش عالی اصن پاتو میزاری روگاز تایر بی خودی نمی چرخه فقط شتاب میگیره اولش میگفتند قطعاتش گیر نمیاد
ولی یه تعمیر کار بم گف چیزیش نمیشه اگه هم شد از ماشینای همانندش هست و خیلی زود گیر میاد هرچی گفتم
کم گفتم:n01:

مبارک باشد ، میتسوبیشی یکی از بهترین برندهای دنیاست که به کیفیت بالا و بادوام و کم اصطهلاکی معروف هست .
روزهای خوبی را با میتسوبیشی پاجرو 2008 داشته باشید .

A M ! N
06-11-2014, 01:12
مبارک باشه برادر.. ماشین پر قدرتیه، مثل پرادو .

چند بالا اومد؟ از کجا خریدید؟