مشاهده نسخه کامل
: ساخت کاتالوگ و چاپ کاتالوگ
ramin4116
21-09-2014, 14:12
با سلام به تمامی اساتید بنده چنتا سوال دارم ئر رابطه با کاتالوگ
بنده یه چاپگر اپسون 1410 گرفتم که می خوام کاتالوگ های شرکتم رو بزنم . و نمی دونم از چه کاغذی استفاده کنم که کاتالوگ زیبا باشه و به چشم بیاد و اینکه وقتی همه برگه ها رو زدم چطور کناره هم مثل یه دفتر چه قرارشون بدم . راهنمایی کنید. ممنونم و اینکه ایا کسی می فهمه این کاتالوگ در شرکت دستی درست شده و در چاپ خونه نرفته . منطورم سنگین بودن کاره .
بستگی به کیفیت طراحی داره برای سنگینی کارت این دستگاه هم کاغذ کپی میزنه هم گلاسه شما از گلاسه 135 گرماژ استفاده کن ده تا کاغذ برای مثال زدی فزار رو هم فنر زنی کن.
فرستاده شده از GT-I9152ِ من با Tapatalk
mohsensada
16-05-2016, 14:06
با سلام به تمامی اساتید بنده چنتا سوال دارم ئر رابطه با کاتالوگ
بنده یه چاپگر اپسون 1410 گرفتم که می خوام کاتالوگ های شرکتم رو بزنم . و نمی دونم از چه کاغذی استفاده کنم که کاتالوگ زیبا باشه و به چشم بیاد و اینکه وقتی همه برگه ها رو زدم چطور کناره هم مثل یه دفتر چه قرارشون بدم . راهنمایی کنید. ممنونم و اینکه ایا کسی می فهمه این کاتالوگ در شرکت دستی درست شده و در چاپ خونه نرفته . منطورم سنگین بودن کاره .
سلام
بدليل اينكه دستگاه جوهر افشان ميباشد روي كاغذ معمولي زياد جالب نميشه و روي كاغذ هاي معمولي مقوايي كه با دستگاه هاي ليزري ميگيرند امكان پذير نمي باشد در نتيجه بايد با كاغذ عكس چاپ بگيريد كه اصلا مقرون بصرفه نيست
براي كنارهم گذاشتن از پانچ سيمي و يا صحافي مي تونيد استفاده كنيد كه اگر قرار باشد با كاغذ عكس چاپ بگيريد پيشنهاد ميشود صحافي شود با جلد مخملي - كاري بسيار شيك مي شود
studioemrooz
02-11-2021, 15:34
سلام ببین بستگی داره چقدر براشون کیفیت مهم باشه . منظورم اینه که اگه چاپ کاتالوگ حرفه ای شرکتی بخوان بلاخره میتونن تشخیص بدن این کاتالوگ مبتدیه ولی در هر صورت دستگاه چاپگرت دستگاه خوبیه. به نظرم اگر تو طراحی کاتالوگ هم دقت کنی میتونی کاتالوگ خوب بدی بهشون.:)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.