مشاهده نسخه کامل
: کمکم کنید ترو خدا .... کمک
سلام . من یه مدت پیش ASUS X550LD-A خریدم .... هیچ مشکلی باهاش نداشتم تا اینکه چند روز پیش میکروفونش قطع شد :n28: با این که روز قبلش صدامو ضبط کردم میکروفون درست بود......... ضربه هم ندیده که بخوایم بگیم مشکل سخت افزاری داره ... قطع هم نبوده چون روز قبلش امتحان شده..
چیکار باید کنم ؟
ali_mohandes
21-09-2014, 10:46
سلام . من یه مدت پیش ASUS X550LD-A خریدم .... هیچ مشکلی باهاش نداشتم تا اینکه چند روز پیش میکروفونش قطع شد :n28: با این که روز قبلش صدامو ضبط کردم میکروفون درست بود......... ضربه هم ندیده که بخوایم بگیم مشکل سخت افزاری داره ... قطع هم نبوده چون روز قبلش امتحان شده..
چیکار باید کنم ؟
شاید ویندوز مشکل داره یه میکروفن به فیش میکروفنش وصل کن ببین چی میشه
ali_mohandes
21-09-2014, 10:52
می تونی ویندوز عوض کنی؟
ali_mohandes
21-09-2014, 10:56
به تنظیمات رفتی تنظیمات رو دستکاری کنی؟یه بار تظیماتش رو دیفالت کن
میتونم عوض کنم اما نمیخام عوض کنم ... راستی مگه میکروفون درایور داره ؟:n13:
ali_mohandes
21-09-2014, 11:14
نه تنظیمات داره ببین غیر فعالش نکردی؟
منم ویوو بوک ایسوس داشتم ی روز یهو پورت لن از کار افتاد روز بعدش چراغ های وضعیت خراب شدند
این جیزا تو ایسوس عادی شده
ببیرید کارانتی کاری از دست خودتان بر نمیاد
بچه ها مطمئنید میکروفون درایور نداره:blink:؟؟؟؟؟؟
ali_mohandes
21-09-2014, 16:14
بچه ها مطمئنید میکروفون درایور نداره:blink:؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز روی ایکن بلنگو در سمت راست پایین صفحه راست کلیک کنید روی گزینهRecording Devicesکلیک کنید اونی که روش تیک خورده رو روش راست کلیک کتید وگزینه Peropertesبزنید اون جا یه ذره تنظیمات انجام بدید ببینید چیمیشه اگه میتونید از همه تب ها یه شات بزاررید خوبه
اینم شات ... ممنون از راهنماییتون :n12:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_mohandes
25-09-2014, 17:43
اینم شات ... ممنون از راهنماییتون :n12:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی با می کروفن صدا ظبط می کنید اون سمت راست چند تا خط هست پر رنگ میشه؟اون صوت سنج رو می گم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.