مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن کیس
ali_mohandes
21-09-2014, 09:09
سلام دوستان یکی از دوستان من یه سیستم داره وقتی روشن می کنی بعضی وقتا خاموش نمیشه بعضی وقتا بلافاصله خاموش میشه بعضی وقتها هم وقتی که وسط کار هستش.
دما ها چکشده پاور چک شده همه چیز میزونه بایوس هم دیفالت کردیم ولی نشد میشه کمک کنید:n14:
تعمیر هم بردیم میگه هیچ مشکلی نداره
مشکل نرم افزاری نداشته باشه یعنی ویندوز و ویروس پاور و دماها هم درست باشه مشکل میتونه از مین باشه
ali_mohandes
21-09-2014, 09:29
مشکل نرم افزاری نداشته باشه یعنی ویندوز و ویروس پاور و دماها هم درست باشه مشکل میتونه از مین باشه
اخه وسط لود ویندوز هم خاموش میشه با این که دما خوبه
سلام
اگه گرافیک انبورد داره ؛ گرافیک اصلی را بردارید.
ویندوز چندساله نصبه ؟
پاور را چگونه تست کردید؟ مارکش چیه؟چندساله کار میکنه؟
خازن های مینبورد و پاور را چک کنید باد نکرده باشند .
من هم این اتفاق برای سیستمم افتاد CPU را برداشتم و دوباره گذاشتم دیگه بالا نیومد!!
دیدم یکی از خازنهای پاور پوکیده ؛و خازنهای اطرافش هم داغون کرده بود.
اخه وسط لود ویندوز هم خاموش میشه با این که دما خوبه
من به غیر از دما موارد دیگه ای رو هم نوشتم
مسعود1355
21-09-2014, 11:05
به نظرم يه بار با ويندوز پرتال از روي سي دي بيارش بالا اگر بازم مشكل داشتي ديگه معلومه سخت افزاري هستش ديگه
ali_mohandes
21-09-2014, 11:25
من به غیر از دما موارد دیگه ای رو هم نوشتم
باشه اون هارو هم تست می کنیم
ferysery
22-09-2014, 21:29
يه بار من با اين مشكل مواجه شدم و بعد از كلي زمان گذاشتن و ازمايش و خطا و انگولك بازي فهميدم كه يه چيز ساده و احمقانه داره ضد حال ميزته ، كليد پاور جلو كيس ، اگر كيس خوش ساخت نباشه و يا از عمر كيس زياد بگذره ، كليد پاور به صورت دلبخواه خودش از اجراي فرامين شما براي خاموش كردن سرباز ميزنه و بعضي وقتها هم عشقي خاموش ميكنه سيستم رو ، شما ارتباطش رو با مادربرد قطع كن ببين مشكل حل ميشه ، ميتوني هم موقتا كليد ريست. رو به جاي اون بزني به مادربرد و تست كني يعني كيس با كليد ريست روشن بشه و كليد پاور از مدار خارج بشه
در واقع اين يه مشكل الكترومكانيكال (مكانيكي) بود كه براي من بوجود اومده. بود و سالها بعد رو دو تا كيس ديگه هم با اين مشكل مواجه شدم
Sent from my iPad using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.