مشاهده نسخه کامل
: علامت + و - که بعد از Cd یا Dvd هست، چه مفهومی دارد؟
با سلام
از دوستانی که راجع به فرمتهای مختلف Cd و Dvd اطلاع دارند، خواهشمندم که راجع به علامت + و - که بعد از (مثلا) DVD-R یا DVD+R (یا هر دو علامت با هم)، هست توضیح بدهند که به چه معنی است.
با تشکر
بابا يكي نيست جواب مارو بده... ماشالا هزار ماشالا اين همه مهندس تو اين فروم هستن...! بلد نيستيد جواب مارو بديد؟!
مثلا اين همه مدير داره اينجا...! مي دونيد چندين دفعه به اينجا سر زدم تا جواب بگيرم ولي هنوز كه هنوزه...!
amin_rogh
17-09-2006, 00:11
با سلام
از دوستانی که راجع به فرمتهای مختلف Cd و Dvd اطلاع دارند، خواهشمندم که راجع به علامت + و - که بعد از (مثلا) DVD-R یا DVD+R (یا هر دو علامت با هم)، هست توضیح بدهند که به چه معنی است.
با تشکر
وست عزيز سلام
من هم همين سوال را داشتم و از دوستم كه متخصص هست پرسيدم.به زبان ساده واسم توضيح داد كه در واقع مثبت و منفي بودن لوح نحوه ويا شيوه ويا نوع ذخيره و يا تكنولوژي رايت اطلاعات روي لوح را مشخص ميكند و در واقع براي مصرف كننده تاثير چنداني ندارد. فقط آنچه كه مهم است اينه كه گاهي اوقات رايتر ها و يا درايور ها فقط يكي از فورمت هاي مثبت يا منفي و يا هر دو را ساپورت ميكنند.و بايد سي دي كه ميخريد توسط دستگاه شماساپورت شود.
موفق باشيد.اميد وارم كمك كرده باشم.
amin_rogh
17-09-2006, 00:11
با سلام
با تشکر
دوست عزيز سلام
من هم همين سوال را داشتم و از دوستم كه متخصص هست پرسيدم.به زبان ساده واسم توضيح داد كه در واقع مثبت و منفي بودن لوح نحوه ويا شيوه ويا نوع ذخيره و يا تكنولوژي رايت اطلاعات روي لوح را مشخص ميكند و در واقع براي مصرف كننده تاثير چنداني ندارد. فقط آنچه كه مهم است اينه كه گاهي اوقات رايتر ها و يا درايور ها فقط يكي از فورمت هاي مثبت يا منفي و يا هر دو را ساپورت ميكنند.و بايد سي دي كه ميخريد توسط دستگاه شماساپورت شود.
amin_rogh
17-09-2006, 00:19
با سلام
با تشکر
دوست عزيز سلام
ببخشيد اشتباهي دو بار شد.
معمولا بهترين پاسخ دهنده ي سؤالات ، جستجوگر انجمن هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
alireza1217
29-09-2006, 13:41
:rolleye: من یک دی وی دی رایتر پایونییر آ 111 خریده ام ولی نمیتوانم روی سی دی با حجم 4.5 گیگ رایت کنم لطفا برایم توضیح بدهید که چطور رایت کنم ضمنا دوب لایر چیست آنرا هن بگوئبد . متشکرم ;)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.