fantom176
20-09-2014, 21:28
سلام من یه هارد 4 ترا سیگت بک اپ پلاس دارم البته تازه خریدم قبلا یه 2 ترا داشتم به دلیل کمبود جا رفتم یه 4 ترا خریدم و اطلاعاتمو جابجا کردم این هاردی که خریدم از این جدیداست با قبلی هیچ مشکی نداشتم ولی این جدیده باهاش مشکلی دارم اینکه دایم میره رو حالت استند بای و مثل اون یکی سریع نمیشه بازش کنی و وقتی که روش کلیک میکنی یه 10 ثانیه ای طول میکشه تا هارد شروع کنه به کار کردن و باز شدن و دایم هم از تو مای کامپیوتر میره و باید کلا از کامپیوتر جداش کنم دوباره بزنم تا سیستم بشناستش با نرم افزار مدریت هارد سیگیت هم نصب کردم و رفتم تو تنظیماتش و طوری تنظیمش کردم که مثلا در عرض نیم ساعت که کاری باهاش نداشتم بره رو حالت استند بای ولی بازم درست نشد
مشکل بعدی من اینه که دیشب که داشتم باسیستم کار میکردم همه چی سر جاش بود ولی صبح که بیدار شدم دیدم 3 ترا اطلاعاتم که بیشترش فیلم بود پریده و به غیر از چند تا انیمیشن هیچی تو هاردم نیست راستی اینم بگم که من برای دانلود سیستم و شب تا صبح میذارم روشن با نرم افزار MiniTool.Power.Data.Recovery.6.8.0.0.Technician ریکاوری کردم هیچی نیاورد الان دارم با نرم افزار Ontrack EasyRecovery Enterprise 11.1.0.0 ریکاور میکنم ولی الان تا 27 درصد که رفته هیچی پیدا نکرده به نظر شما ایراد سخت افزاریه یعنی ایراد از هارده یا ممکنه سیستمم -- شده و یه هکر اومده هاردمو پاک کرده و چطوری میتونم اطلاعاتمو برگردونم
1-سیستم من usb3 نداره و هارد به usb2 وصله
2-دقیقا مدل هارد من اینه Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل بعدی من اینه که دیشب که داشتم باسیستم کار میکردم همه چی سر جاش بود ولی صبح که بیدار شدم دیدم 3 ترا اطلاعاتم که بیشترش فیلم بود پریده و به غیر از چند تا انیمیشن هیچی تو هاردم نیست راستی اینم بگم که من برای دانلود سیستم و شب تا صبح میذارم روشن با نرم افزار MiniTool.Power.Data.Recovery.6.8.0.0.Technician ریکاوری کردم هیچی نیاورد الان دارم با نرم افزار Ontrack EasyRecovery Enterprise 11.1.0.0 ریکاور میکنم ولی الان تا 27 درصد که رفته هیچی پیدا نکرده به نظر شما ایراد سخت افزاریه یعنی ایراد از هارده یا ممکنه سیستمم -- شده و یه هکر اومده هاردمو پاک کرده و چطوری میتونم اطلاعاتمو برگردونم
1-سیستم من usb3 نداره و هارد به usb2 وصله
2-دقیقا مدل هارد من اینه Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]