PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست ISP خوب برای بازی آنلاین با پینگ و سرعت پایدار - مرکز نبوت

WraithMaster
20-09-2014, 15:14
سلام دوستان.
من بیشترین کارکردم با اینترنت بازی آنلاین هستش (اکثرا WoW تو سرور مولتن و PlanetSide2 ). میخواستم بدونم تو محدوده مرکز مخابراتی نبوت کسی ISP میشناسه که پینگ و سرعت ثابت (و مناسب برای بازی آنلاین) داشته باشه؟ مثلا از ساعت 9 شب به بعد سرعتش مثل صبانتی که الان دارم نیاد رو 4 کیلوبایت و حداقل 20-30 کیلوبایت رو بده. بیشترم همین ساعت های بعد 8 و 9 شب مهمن. پینگ هم با اروپا (که سرور مولتن اونجاس ظاهرا) به مقدار مناسبی باشه حالا عالی هم نبود مهم نیست بیشتر پایداری و قابل اطمینان بودنش اهمیت داره برام.

اینم عکس از وضعیت مودم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی ممنون از راهنماییتون پیشاپیش :)

SAEED 120
20-09-2014, 15:23
سلام خسته نباشید.
PlanetSide2 فری؟ یا رو استیم خریدی کدشو؟ یه توضیح میدی مرسی:11:

SAEED 120
20-09-2014, 15:25
واسه پینگ اروپا یه اکانت کاهش پینگ ایرانی بخر . یه سرویس تست رو بخر 500 تومن. اندازه پول 1 نون بربری. بعد اگر پینگت ردیف شد یه دونه اکانت 1 ماهشو مثلا بخر.

shayan0o21
20-09-2014, 15:44
سلام دوستان.
من بیشترین کارکردم با اینترنت بازی آنلاین هستش (اکثرا WoW تو سرور مولتن و PlanetSide2 ). میخواستم بدونم تو محدوده مرکز مخابراتی نبوت کسی ISP میشناسه که پینگ و سرعت ثابت (و مناسب برای بازی آنلاین) داشته باشه؟ مثلا از ساعت 9 شب به بعد سرعتش مثل صبانتی که الان دارم نیاد رو 4 کیلوبایت و حداقل 20-30 کیلوبایت رو بده. بیشترم همین ساعت های بعد 8 و 9 شب مهمن. پینگ هم با اروپا (که سرور مولتن اونجاس ظاهرا) به مقدار مناسبی باشه حالا عالی هم نبود مهم نیست بیشتر پایداری و قابل اطمینان بودنش اهمیت داره برام.

اینم عکس از وضعیت مودم:

خیلی ممنون از راهنماییتون پیشاپیش :)

مخابرات بهترین پینگ ها رو داره :n05:

WraithMaster
20-09-2014, 16:24
مخابرات تا جایی که شنیدم خیلی بستگی ب مرکز مخابراتی داره و مرکر نبوت هم شلوغه! خیلی شلوغ.
مخابرات تو ساعت اوج مصرف (مثلا از 9 تا 12 یا 1 صبح) بازم پینگش خوبه؟ پکت لاسش خوبه؟

SamGun
20-09-2014, 17:51
مخابرات قابل قبوله و میشه روش حساب باز کرد

فقط اگه برای بازی میخواید سعی کنید با ISP هایی که دانلود شبانه ندارند قرار داد ببندید که سرعت و کیفیت در اکثر اوقات یکسان باشه

برای بهبود کیفیت هم میتونید از طریق Bridge Connection یا خاموش روشن کردن مودم DNS های تصادفی خوبی پیدا کنید

اکانت های کاهش پینگ هم تاثیر چشم گیری داره برای این بازی تا 1/3 هم گزارش کاهش پینگ بوده .

WraithMaster
20-09-2014, 21:45
مخابرات قابل قبوله و میشه روش حساب باز کرد

فقط اگه برای بازی میخواید سعی کنید با ISP هایی که دانلود شبانه ندارند قرار داد ببندید که سرعت و کیفیت در اکثر اوقات یکسان باشه

برای بهبود کیفیت هم میتونید از طریق Bridge Connection یا خاموش روشن کردن مودم DNS های تصادفی خوبی پیدا کنید

اکانت های کاهش پینگ هم تاثیر چشم گیری داره برای این بازی تا 1/3 هم گزارش کاهش پینگ بوده .

خیلی ممنون از راهنماییتون. فقط میخواستم بدونم چه شرکتی همچین سرویسی داره؟ چون تمام سرویس های ADSL محدودی که میشناسم تایم شبانه رایگان دارن.
بنا به حرف شما سرویس نا محدود باید خوب باشه چون شبانه نداره و قانونا باید سرعت ثابت به مشتری بده دیگه؟
مخابرات رو هم میترسم بگیرم چون همونطور که گفتم مرکز مخابراتیمون خیلی شلوغه.. تاثیر منفی نداره؟؟

arminba
14-11-2014, 12:21
تجربه نشون داده بهترین پینگ هارو مخابرات داره
مثلا باسرعت 512kb به اندازه ی 2048kb خیلی از شرکت های خصوصی پینگ میده