ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فایل های عجیب بعد حذف فایل از هارد اکسترنال

sky1sky
20-09-2014, 11:31
سلام
یک سری فایل های هارد( مارک وسترن دیجیتال ) رو حذف کردم از انواع مختلف پاورپوینت ، ورد ، عکس، فولدر و ... و این تصویر سطل اشغال recycle bin هارد هست ولی چرا همگی به شکل زیر هستند ؟؟؟ و اسم یکسانی گرفته اند ؟ و اسم هایشان تغیییر کرده و پسوند lnk دارد ؟؟؟ کسی مورد مشابه داشته ؟؟؟ ایا این نشانه ویروس هست یا امری طبیعی ؟ مرسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roya.rashidi
21-09-2014, 01:53
از همینجا اینارم حذف کنید . اگه حذف نشد با Unlocker یا UnDelet پاک کنید. (یکی از این دوتاس اسم دقیقشو یادم نیست . )

sky1sky
21-09-2014, 19:29
از همینجا اینارم حذف کنید . اگه حذف نشد با Unlocker یا UnDelet پاک کنید. (یکی از این دوتاس اسم دقیقشو یادم نیست . )

حتی الامکان از برنامه های جانبی استفاده نمی کنم می خوام ببدونم در سیستمهای بقیه افراد هم بعد حذف فایل ازهارد اکسترنال، سطل اشغال فایل ها رو همیشه این طوری نشون میده ؟؟؟؟؟؟

Ali_RNT
22-09-2014, 15:46
من حدس میزنم ویروس باشه چون قبلا مشابشو دیدم و Eset به عنوان ویروس گرفتتش!!!

faraname
22-09-2014, 16:53
ویروسی شده سیستم تون . قبل از هر کاری یک آنتی ویروس به روز نصب کنید و سیستم رو اسکن کنید و اگر باز هم براتون امکان داره از دیسک های نجات برای حل مشکل تون استفاده کنید

sky1sky
29-09-2014, 19:56
ویروسی شده سیستم تون . قبل از هر کاری یک آنتی ویروس به روز نصب کنید و سیستم رو اسکن کنید و اگر باز هم براتون امکان داره از دیسک های نجات برای حل مشکل تون استفاده کنید

سلام مرسی
ازابزار های جانبی حذف ترجیحا استفاده نمی کنم
حجم فولدر هم نزدیک یک گیگ هست و اصلا هم پاک نمیشن

دیسک نجات کسپر رو دارم ایا اگر بوت کنم درایو هارد اکسترنال رو در لیست مواردی که بخواد بوت کنه میاره؟؟؟؟

و ایا تضمینی هست که شناسایی شه یا باید متوسل به راه حل دیگه شم؟؟؟؟ چه راه حلی؟؟؟؟:n03:

می ترسم اطلاعاتی سر هاردم بیاد اخه پر اطلاعاتتتتتتتت هست:n13: و حتی می ترسم هارد رو به سیستم دیگه ای بزنم ببینم ایا در سیستم دیگر هم فایل ها همین طوری نشون داده میشه یا نه !!!! مبادا بلا ملا سرش بیاد یاویروس بیشتری بگیره !
مرسی