مشاهده نسخه کامل
: فلش مموری 16 گیگ خوب چی پیشنهاد میدین ؟
hamids68
20-09-2014, 08:31
سلام
من می خوام فلش مموری 16 گیگ خوبی بخرم. می خوام هم نیاز فعلی و هم نیاز آیندمو تامین کنه.الان لپ تاپ دل و یه کاپیوتر رومیزی دارم. بعدا می خوام تبلت ipad air و iphone 6 بگیرم.شما چی پیشنهاد میدین ؟ تو بازار مثل اینکه 100 جور مدل هست من تو خریدش گیج شدم. پولش مهم نیست. کیفیت و کارائیش مهمه.
paiinful
20-09-2014, 09:15
Adata USB 3.0 Flash Drive Durable S107 - 16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی فلش خوبیه. 40 تومنه. ضد آب و ضد ضربه هم هست
Silicon Power Blaze B10 USB Flash Memory - 16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم سرعتش خیلی بالاست ولی ضد ضربه و ضد آب نیست
Adata DashDrive Durable UD320 USB Flash Drive With OTG Adapter - 16GB
قیمت خیلی خوبی داره. 40تومنه ضد ضربه و ضد آب ولی usb 3 نداره. کوچیک و سبکه microusb هم داره ک ب گوشی وصل میشه!!!
majid_majidy2006
24-11-2014, 18:53
سلام بچه ها
من یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاور داشتم که سوخت ودادم مغازه دار فرستاد تهران واسه گارانتی
اما بعد دو هفته یه رفتم پیش مغازه دار گفت فلشت اومده
اما وقتی گرفتم دیدم یه مارک دیگه است
وقتی به طرف گفتم گفت شرکت واسه ما اینو فرستاده
حالا میخوام بپرسم میشه همچین موردی پیش بیاد?
یا مغازه دار داره بهم دروغ میگه
لطفا راهنماییم کنید دوستان
یکی از مدلهای سیلیکون پاور بستگی به نیازت رو انتخاب کن مثل ضد آب یا ضد ضربه بودن یا اندازه فلش
سرعت رایت یو 2 ها معمولا بین 6 تا 8 هست و رد حدود 18 تا 22
اگه سرعت بیشتر برات مهمه باید یو 3 بگیری که اونها هم سرعتهاشون مختلفه او تی جی هم بعضی هاشون دارن
تو سایت دیجیکالا مدلهای مختلف رو بررسی کن
amir_t6262
24-11-2014, 20:40
سلام بچه ها
من یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاور داشتم که سوخت ودادم مغازه دار فرستاد تهران واسه گارانتی
اما بعد دو هفته یه رفتم پیش مغازه دار گفت فلشت اومده
اما وقتی گرفتم دیدم یه مارک دیگه است
وقتی به طرف گفتم گفت شرکت واسه ما اینو فرستاده
حالا میخوام بپرسم میشه همچین موردی پیش بیاد?
یا مغازه دار داره بهم دروغ میگه
لطفا راهنماییم کنید دوستان
ممکن است شرکت گارانتی کننده، آن مدل خاص را دیگه نداشته باشه و به جایش مدل دیگری بفرستد.
مثلا من یک بار هارد WD My Element گارانتی سازگار گرفته بودم که خراب بود، رفتم گارانتی گفت که به جایش یا پولش را میدهیم و یا مدل WD My Passport میدهیم. چون دیگه element نداشت.
من هم My Passport را برداشتم. با اینکه تفاوت قیمت این دو هارد نزدیک 10 هزار تومان بود، البته من پول اضافه ای ندادم.
الان شما هم ممکنه همین موضوع پیش آمده باشه و شرکت آن مدل را موجود نداشته.
البته از نظر قیمت خودت یه بررسی کن که ببین اختلاف قیمت بین مدل شما و مدلی که جدید تحویل گرفتی زیاد نباشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.