PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لگ زدن وگیر کردن سیستم

ali_mohandes
19-09-2014, 08:32
سلام دوستا ن یکی از نزدیکان من روی سیستمش وقتی یه ویدئو رو باز میکنه فشارسی پی یو میره روی 100وگیر میکنه میشه بگید چرا؟بایه ویدئو که نباید اینقد بهش فشار بیاد دلیلش چیه؟

yoseffaraji
19-09-2014, 10:46
سلام.مدل سی پی یو چیه؟

ali_mohandes
19-09-2014, 11:20
سلام.مدل سی پی یو چیه؟

اینتل کلرون فرکانسش2.4هستش
Intel Celeron 2.4

yoseffaraji
19-09-2014, 11:39
اینتل کلرون فرکانسش2.4هستش
Intel Celeron 2.4
این سی پی یو خیلی ضعیفه.به خاطر اینه که تو پخش فیلم مشکل دارید.من خودم قبلا اینو داشتم.اگه تعویضش کنید و یه pentium 4 3ghz 1mb cacheبخرید میتونید بدون مشکل فیلم پخش کنید ولی بازم ضعیفه و اگه به فکر ارتقای کلی باشید خیلی بهتره

ali_mohandes
19-09-2014, 11:44
این سی پی یو خیلی ضعیفه.به خاطر اینه که تو پخش فیلم مشکل دارید.من خودم قبلا اینو داشتم.اگه تعویضش کنید و یه pentium 4 3ghz 1mb cacheبخرید میتونید بدون مشکل فیلم پخش کنید ولی بازم ضعیفه و اگه به فکر ارتقای کلی باشید خیلی بهتره

بله می دونم ظعیفه ولی قبلا مشکلی نداشت میشه بگید این سی پی یو چقد کش داره؟همین که خودم میگم اخه یه فیلم دیگه چیه که نمی تونه پخش کنه؟درحالت عادی فشار حتی روی0هم میره

yoseffaraji
19-09-2014, 11:46
بله می دونم ظعیفه ولی قبلا مشکلی نداشت
تو ویندوز XPیکم بهتره ولی اگه 7نصب کنید خیلی افت سرعت پیدا میکنه.اگه از MediaPlayer Classicهم استفاده کنید یکم تو پخش ویدیو ها بهتره.برنامه هایی مثل KMPlayerخودش خیی از سی پی یو استفاده میکنه

EXTREME
19-09-2014, 15:05
بله می دونم ظعیفه ولی قبلا مشکلی نداشت میشه بگید این سی پی یو چقد کش داره؟همین که خودم میگم اخه یه فیلم دیگه چیه که نمی تونه پخش کنه؟درحالت عادی فشار حتی روی0هم میره

اگه قبلا مشکلی نداشته والان اینطوری شده ویندوز رو عوض کنید اسکن ویروس بکنید سیستم رو درایور گرافیک رو آپدیت کنید و کدک حتما روی سیستم نصب کنید با پلیرهای مختلف هم تست کنید پروسس های اضافرو هم ببندید

ali_mohandes
19-09-2014, 21:22
تو ویندوز XPیکم بهتره ولی اگه 7نصب کنید خیلی افت سرعت پیدا میکنه.اگه از MediaPlayer Classicهم استفاده کنید یکم تو پخش ویدیو ها بهتره.برنامه هایی مثل KMPlayerخودش خیی از سی پی یو استفاده میکنه

ویندوز اکس پی هست پلیر هم مدی ا پلیر کلاسیک داداش تموم این کاره ارو انجام دادم یه مشکل تخصصی تر داره

ali_mohandes
20-09-2014, 09:26
اگه قبلا مشکلی نداشته والان اینطوری شده ویندوز رو عوض کنید اسکن ویروس بکنید سیستم رو درایور گرافیک رو آپدیت کنید و کدک حتما روی سیستم نصب کنید با پلیرهای مختلف هم تست کنید پروسس های اضافرو هم ببندید

سلام
قبلا سیستمش قفل می کرد بعد برد تعمیر درست شد دیگه قفل نمی کرد بعد یه مدت حالا هی گیر می کنه ولی قفل نمی کنه میشه بگید چرا قفل می کرده؟چیکار کرده که درست شده؟