PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوراهیه lenovo y 510p و asus n56jr برای رندرینگ و بازی

LDAA
19-09-2014, 00:02
سلام دوستان عزیز. حدود 6 سال پیش به کمک p30world یه انتخاب خوب کردم..studio 1557 که انصافا راضیم نگه داشت.
الان هم امیدوارم به کمک شما دوستان بتونم یه انتخاب مناسب و عالی داشته باشم.

بعداز تحقیقاتم رسیدم به این دو مدل:
lenovo ideapad y510p
و
asus n 56 jr

حالا ازتون میخوام لطف کنید از تجربه خودتون یا اطرافیان از کارکردن با این دوتا برام بگید و کدوم رو پیشنهاد میکنید.

من میخوام کار زیادی بکشم از لپ تاپ.دوام قطعات و کارایی گرافیکی و کیفیت صفحه نمایش ، خیلی مهمه برام.

اولویت : طراحی و گرافیک، معماری و نقشه کشی ،3d و رندرینگ ...
و صد البته بازی هم که جای خود دارد!

بودجه منم نهایتا همین حدوده، نه بیشتر....

بسیار سپاسگزارم.

shayan0o21
19-09-2014, 00:06
لب تاپ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتر از اون یکی مدل هست :n16:

a_bayan
19-09-2014, 00:19
دوست عزیز asus n56jr اصلا قابل مقایسه با y510 نیست.
ایسوس یه چیز دیگس.....
من دارم از همه چیزش راضیم.
دیشب با باتری 26%حدود 55دقیقه وبگردی کردم با نورنسبتا متوسط و وای فای روشن.
طراحیش هم که خیلی خوشگلتر از کل مدلای لنوو هستش.
صفحه نمایش در حد ips بدون خالی بندی...
گرافیک خیلی بهتر از وای510.
کولینگ فوق العاده بهتر.
برندش هم که دیگه باید در جریانه کیفیت ها باشین.
صداش++++++که اصلا با هیچ مدل توی این رنج قابل مقایسه نیست+سابووفر با کیفیت و قدرتمند که دیگه جای هیچ اظهار نظری رو نمیزاره.
بخر خیالت راحت
سوالی بود در خدمتیم.............

HOJ-JAT
19-09-2014, 08:25
n56 jr مدل مناسبی هست البته روی مدل y5070 لنوو هم میتونی فک کنی

amir_t6262
19-09-2014, 09:06
از نظر من هم asus سری N مدل بسیار مناسبی است.

LDAA
19-09-2014, 09:53
n56 jr مدل مناسبی هست البته روی مدل y5070 لنوو هم میتونی فک کنی

ممنونم عزیز.
اره خب رو y5070 هم یه سرچی زدم...
اما اولا خیلی بیشتر از بودجمه...
ثانیا هزینه خرید یه dvd writer هم میفته گردنت...چون نداره!!!! این هیچ! میشه یکی از متعلقات لپ تاپ که باید اینورو اونورش کنی!
ثالثا دیگه زیادی خوشگله...!!!با رو حیاتم جور در نمیاد:n02:

LDAA
19-09-2014, 10:04
عزیزان بطور حتم کیفیت ساخت ایسوس از لنوو بهتره.... اینو وقتی که کاورشون رو باز میکنی مشخص میشه!
لنوو انگار با برچسب کاری یجوری خواسته به هم ریختگیه سیمها و کابلا رو یجورابی ماست مالی کنه!
اما خب بازم دلیل به کیفیت پایین قطعات نمیشه!
چون همین ماست مالیا ممکنه هزینه تمام شده محصولشونو خیلی پایین اورده باشه...
حالا،
اون چیزی که بیشتر باعث این دوراهی شده برام حافظه ssd که 510 داره ... ولی تو n56 نتونستم پیدا کنم!
و همچنین برتری های جزیی گرافیک y510 در مقابل n56jr ... البته طبق تستای notebook check!
میخوام دوستان از تجربه شخصیشون راجع به تفاوت کارایی "با" و "بدون" ssd راهنماییم کنن؟؟!!
و این برتری نسبی گرافیک!؟؟!!
ایا این تفاوت ها در حدی هست که بتونه در مقابل کیفیت بهتر صفحه نمایش و ساخت ایسوس برتری به حساب بیاد؟؟؟
بسیار سپاسگزارم.

a_bayan
19-09-2014, 11:47
ببین دوست عزیز اس اس دی خیلی خوبه ولی ببین واقعا می ارزه که از ایسوس بگزری؟؟؟؟
510 هم لپ خوبیه ولی خوب مشکلاتی هم داره مث داغ شدن...
بعدشم 8 گیگ اس اس دی خیلی فرقی نمیکنه.نمیگم فرقی نمیکنه منظورم اینه که چون نمیشه چیزی روش نصب کرد فقط توی سرعت بوت شدن ویندوز و یه چیزایی کوچیکی مث آفیس و این چیزا کاربرد داره.من خودم میخوام چند وقت دیگه اس اس دی بگرم برا لپتاپ.یدونه 256 میخرم میندازم روشو هارد خودشو میکنم اکسترنال.

بعدشم تو کدوم سایتی نوشته که گرافیک 510 از 56jr قویتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا چیز درستی نیست.گراف ایسوس n56jr gtx760 هستش که اصلا با گرافیک لنوو که از سری gt هستش قابلمقایسه نیست.جی تی ایکس خیلی قویتر از جی تی هستش...
منم با این که 5070قیافشو زیادی دیگه گیمینگ کرده موافقم...از تاچپد و کیبردش گرفته تا لولا های صفحه نمایشش............:n02:

LDAA
19-09-2014, 12:35
بعدشم 8 گیگ اس اس دی خیلی فرقی نمیکنه.نمیگم فرقی نمیکنه منظورم اینه که چون نمیشه چیزی روش نصب کرد فقط توی سرعت بوت شدن ویندوز و یه چیزایی کوچیکی مث آفیس و این چیزا کاربرد داره.من خودم میخوام چند وقت دیگه اس اس دی بگرم برا لپتاپ.یدونه 256 میخرم میندازم روشو هارد خودشو میکنم اکسترنال.

بعدشم تو کدوم سایتی نوشته که گرافیک 510 از 56jr قویتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا چیز درستی نیست.گراف ایسوس n56jr gtx760 هستش که اصلا با گرافیک لنوو که از سری gt هستش قابلمقایسه نیست.جی تی ایکس خیلی قویتر از جی تی هستش...
منم با این که 5070قیافشو زیادی دیگه گیمینگ کرده موافقم...از تاچپد و کیبردش گرفته تا لولا های صفحه نمایشش............:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تفاوتهایی تو بعضی آیتمها داره!! راستش من خیلی حوصله نکردم دنبال این ایتمها برم... اما اینطوری حس میکنم که نسبتا بیشتره...
از com.notebookcheck رفرنس برداشتم

LDAA
19-09-2014, 12:49

بعدشم یه اختلاف قیمت 250هزارتومنی هم این دوتا مدل باهم دارن..... اینم باید در نظر گرفت!!نه؟؟

LDAA
19-09-2014, 13:19
راستش شاید خنده دار باشه اما من یه حس حمایتی نسبت به برند lenovo دارم... همون جمله معروف که میگه " حتی اگر هزار دلیل برای رفتن داشته باشد ، او ...یک دلیل برای در کنارت ماندن خواهد یافت.....":n02:
حس میکنم واقعا نیاز به توجه و حمایت داره.. چون وافعا داره واسه بهتر شدن تلاش میکنه... و واسه جیب مصرف کننده ارزش قائله!
همون چندسال پیشم بین dell و lenovo مونده بودم...که در نهایت پول بیشتر دادم اما dell رو انتخاب کردم!البته اون موقع دل های بازار ایران فوق العاده با کیفیت بود و لنوو ابتدای راه...اما الان واقعا حرفای زیادی واسه گفتن داره.
اصلا یه ارادت تاریخی دارم به لنوو...
6-7 تا از دوستام رو هم به لنوو رسوندم!

راستش منطق میگه asus اما دل لامصب میگه lenovo:n02::n02::n02:

a_bayan
19-09-2014, 15:20
بعدشم یه اختلاف قیمت 250هزارتومنی هم این دوتا مدل باهم دارن..... اینم باید در نظر گرفت!!نه؟؟

اختلاف قیمت که صد درصد داره.معمولا لپتاپای ایسوس با کانفیگ مشترک با لنوو 300-400 گرونتره...بخاطر کیفیت ساخت و برند و این مباحث...
این نکته هم دقت بکنین که شما با اختلاف قیمت 250 دارین از صفحه فول اچ دی هم میگذرین....اینم دقت داشته باشین........

jackii
19-09-2014, 16:50
دوست عزیز بدون شک میتونم بهت بگم N56 jr انتخاب کن !
با هر دوتاشو از نزدیک کار کردم , ایسوس خیلی بهترِ از همه نظر میخوردش ! مخصوصآ طراحی عابیش که اصلآ تو ذوق آدم نمیزنه !

LDAA
19-09-2014, 16:56
اختلاف قیمت که صد درصد داره.معمولا لپتاپای ایسوس با کانفیگ مشترک با لنوو 300-400 گرونتره...بخاطر کیفیت ساخت و برند و این مباحث...
این نکته هم دقت بکنین که شما با اختلاف قیمت 250 دارین از صفحه فول اچ دی هم میگذرین....اینم دقت داشته باشین........

اره خب ... اگه من رو برند تعصب داشتم اصلا معطل نمی کردم و بدون شک ایسوس انتخاب میکردم

درحال حاضر هم تا حدود 85 درصد انتخابم رو کردم... ایسوس پرستیژ ش بالاست... بخصوص این مدلش!
حالابعدا هم میشه حافظه رو آپگرید کرد و ssd جایگزین کرد. البته خب گرون هم هست!!

اخه مشکل اینجاست که مشاوره تو بعضی موارد خاص خیلی واقعبینانه کمک نمیکنه... برند ایسوس خب تو ایران شناخته شده تره و ما ایرانیا خیلی حاضر به ریسک نیستیم و چیزای جدیدو سخت می پذیریم! واسه همین نظرات بیشتر رو برندهای معتبر مثبته!
به هر حال بازم بسیار سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی دوست عزیز.

a_bayan
19-09-2014, 23:42
خواهش میکنم دوست گرامی.
من تا حالا خودم لنوو نداشتم که تو بلند مدت ببینم چطوریاس.ولی خوب ایسوس رو اطرافیانم خیلی استفاده کردن.بخاطر همین بنده هم ایسوس رو پیشنهاد کردم.شاید کسی با لنوو کار کرده و اون رو پیشنهاد بده ولی من چون کار نکردم پیشنهاد نمیدم یعنی در واقع نظری ندارم.مشکل ما هموطنا اینا که یه چیزیو میشنویم خیلی راحت بازگو میکنیم.مثلا خیلیا میگن اچ پی داغ میکنه.خیلی از این عزیزان تا حالا به صورت مستمر خودشون از اچ پی استفاده نکردن فقط مثلا از دوستی یا کس دیگه ای شنیدن داغ میکنه.البته بعضیاش داغ میکنه ولی خوب به هر حال چون اچ پی یه مدت تو ایران خیلی زیاد بود خرابیش هم به نسبت زیاد بود.مثل این میمونه که بگی مثلا پزو 406 خیلی بهتر از پرایده چون تو تعمیرگاه ها اصلا ازش نیست!!!!!!!!خوب درسته ولی وقتی کلا چیزی به اسم پژو 406 وجود نداره حداقل در مملکت ما این دلیلل بر خوب بودن اون و بد بودن پراید نداره.

ضمنا توی کامنتای قبلی خودم گفتم که " شنیدم y510 داغ میکنه"فقط شنیدم و یکبار هم باهاش کار کردم.ولی خب دارم میگم که شنیدم و به عینه ندیدم داغ بکنه.گفتم که وای510 داران حلالمون کنن.

jackii
19-09-2014, 23:44
اره خب ... اگه من رو برند تعصب داشتم اصلا معطل نمی کردم و بدون شک ایسوس انتخاب میکردم

درحال حاضر هم تا حدود 85 درصد انتخابم رو کردم... ایسوس پرستیژ ش بالاست... بخصوص این مدلش!
حالابعدا هم میشه حافظه رو آپگرید کرد و ssd جایگزین کرد. البته خب گرون هم هست!!

اخه مشکل اینجاست که مشاوره تو بعضی موارد خاص خیلی واقعبینانه کمک نمیکنه... برند ایسوس خب تو ایران شناخته شده تره و ما ایرانیا خیلی حاضر به ریسک نیستیم و چیزای جدیدو سخت می پذیریم! واسه همین نظرات بیشتر رو برندهای معتبر مثبته!
به هر حال بازم بسیار سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی دوست عزیز.

شما با 500 تومان پول اضافه میتونید y50 بگیرید از همه لحاض تا 3 سال ساپورت میکنه ولی مانیتورش کمی در مقابل ایسوس ضعیفه !

a_bayan
19-09-2014, 23:46
ضمنا قبلا هرگونه نسبت خودم رو با ریاست محترم سایپا"مطمئن:n10:"تبلیغاته رسانه ای اعلام میدارم........

mg_mahyar
20-09-2014, 00:50
اگر بخوای بین n56 و y510 مقایسه کنی من n56 رو توصیه میکنم. چون صفحه مات داره و کمتر اذیت میشی
اما اگر بخوای بین n56 و y5070 انتخاب کنی چون قصد بازی هم داری من گزینه y5070 رو توصیه میکنم
ضمنا هیچ کدوم از این مدلها لپ تاپ گیم نیست و جز y5070 هر مدلی خریدی حتما کول پد بخر.

LDAA
20-09-2014, 17:23
خواهش میکنم دوست گرامی.
من تا حالا خودم لنوو نداشتم که تو بلند مدت ببینم چطوریاس.ولی خوب ایسوس رو اطرافیانم خیلی استفاده کردن.بخاطر همین بنده هم ایسوس رو پیشنهاد کردم.شاید کسی با لنوو کار کرده و اون رو پیشنهاد بده ولی من چون کار نکردم پیشنهاد نمیدم یعنی در واقع نظری ندارم.مشکل ما هموطنا اینا که یه چیزیو میشنویم خیلی راحت بازگو میکنیم.مثلا خیلیا میگن اچ پی داغ میکنه.خیلی از این عزیزان تا حالا به صورت مستمر خودشون از اچ پی استفاده نکردن فقط مثلا از دوستی یا کس دیگه ای شنیدن داغ میکنه.البته بعضیاش داغ میکنه ولی خوب به هر حال چون اچ پی یه مدت تو ایران خیلی زیاد بود خرابیش هم به نسبت زیاد بود.مثل این میمونه که بگی مثلا پزو 406 خیلی بهتر از پرایده چون تو تعمیرگاه ها اصلا ازش نیست!!!!!!!!خوب درسته ولی وقتی کلا چیزی به اسم پژو 406 وجود نداره حداقل در مملکت ما این دلیلل بر خوب بودن اون و بد بودن پراید نداره.

ضمنا توی کامنتای قبلی خودم گفتم که " شنیدم y510 داغ میکنه"فقط شنیدم و یکبار هم باهاش کار کردم.ولی خب دارم میگم که شنیدم و به عینه ندیدم داغ بکنه.گفتم که وای510 داران حلالمون کنن.
البته اینم یکی از دلایلشه...مثلا نمیایم همه جنبه هارو در نظر بگبربم....مثلا همین حرارت لب تاپ ممکنه جنبه های مختلفی داشته باشه که شاید مزیت باشه تا عیب... مثلا شاید بخاطر استفاده المینیوم تو طراحی بدنه باشه که یجورایی مزیت به حساب میاد...یا ده ها دلیل دیگه! مثلا لننو واسه کانال های انتقال هوای فن روی مادربرد از پلاستیک استفاده کرده. اما ایسوس از مس ! اگه درست دیده باشم.
راستش کیفیت پایین صفحه نمایش لنوو واقعا ازاردهندست بخصوص واسه طراحی و کار گرافیک و هرچه قدر هم کارت گرافیک قدرتمندی داشته باشه اما چون رابط کارت گرافیک و کاربر ،همین صفحه نمایشه که اگه کیفیتش پایین باشه 50 درصد قدرت گرافیک رو بی فایده میکنه... از نظر من

LDAA
20-09-2014, 17:28
اگر بخوای بین n56 و y510 مقایسه کنی من n56 رو توصیه میکنم. چون صفحه مات داره و کمتر اذیت میشی
اما اگر بخوای بین n56 و y5070 انتخاب کنی چون قصد بازی هم داری من گزینه y5070 رو توصیه میکنم
ضمنا هیچ کدوم از این مدلها لپ تاپ گیم نیست و جز y5070 هر مدلی خریدی حتما کول پد بخر.
ممنونم ازت. درسته بازی هم برام مهمه اما اینقد مشغله زیاد شده که اولویتم استفاده شغلیه از لپ تاپ. y5070 هم بسیبار کانفیگ قوی داره اما خب به دلایلی که قبلا عرض کردم نتونست انتخاب من باشه. به دلیل اینکه دیگه خیلیییی خوشگله..و با روحیات من جور در نمیاد:n02: ثانیا dvd writer اکسترنال یه هزینه مالی و هزینه حمل و جابجایی مضاعف هم برات داره...

LDAA
20-09-2014, 17:32
ضمنا قبلا هرگونه نسبت خودم رو با ریاست محترم سایپا"مطمئن:n10:"تبلیغاته رسانه ای اعلام میدارم........

مثال های زیادی میتونستی بزنی ولی این پراید خداییش گزینه خوبی نبود و واقعا نمیشه فکری جز تبلیغاتت واسه پراید کرد...:n09: نکن برادر من ... نکن... :n02:

LDAA
20-09-2014, 17:34
شما با 500 تومان پول اضافه میتونید y50 بگیرید از همه لحاض تا 3 سال ساپورت میکنه ولی مانیتورش کمی در مقابل ایسوس ضعیفه !

ممنونم دوست عزیز. اگه منظورت از y50 همون y5070 کانفیگ قوی داره اما خب به دلایلی که قبلا عرض کردم نتونست انتخاب من باشه. به دلیل اینکه دیگه خیلیییی خوشگله..و با روحیات من جور در نمیاد:n02: ثانیا dvd writer اکسترنال یه هزینه مالی و هزینه حمل و جابجایی مضاعف هم برات داره...

LDAA
20-09-2014, 17:38
عزیزان با سپاس بسیار از وقتی که گذاشتید، عارضم خدمتتون که ASUS N56JR رو سفارش دادم....امیدوارم مثل سالیانی که DELL STUDIO 1557 برام کار کرد اینم بتونه کار کنه...:n01:

a_bayan
20-09-2014, 23:05
سلام دوست عزیز مبارکت باشه انشالله.چقد واست تموم میشه؟
با چه گارانتی گرفتی؟

LDAA
21-09-2014, 17:14
سلام دوست عزیز مبارکت باشه انشالله.چقد واست تموم میشه؟
با چه گارانتی گرفتی؟
ممنونم. والا قیمتی که شرکت تهران به فروشنده من داد 3170 تومن که البته قیمت همکاره. صد ردصد قیمتشون واسه یوزر بیشتر ازین حرفاست--- من که شهرستانم 15 تومن کرایه ---- فروشنده 65 تومن سودشو گرفت. البته اشناست. 2 سال هم گارانتی سازگاره. کلا در اومد برام
3250000 تومن

a_bayan
21-09-2014, 22:25
مبارک باشه انشالله.انشالله باهاش کالاف20 و بتلفیلد 10 بازی کنی...

LDAA
21-09-2014, 23:13
مبارک باشه انشالله.انشالله باهاش کالاف20 و بتلفیلد 10 بازی کنی...
قربون تو. ولیکاش دعا کنی که ایشالا باهاش میلیونر بشی… و درامدم چندبرابر بشه… اخه دیگه خیلی حس و حال بازی نمونده. ولی خب از بس این لعنتی باکیفیت و زیبا و قدرتمنده که ناچارم یه گریزی به دوران گیمری بزنم… منکه تعصبی ندارم به هیچ عنوان. اما این بقدری طراحیش عالیو کیفیت صفحه نمایش ماتش،جذابه که من فقط 5 دقیقه خیرش شدم. یه اثر هنریه تا یه محصول تکنولوژیکی… راستی من زیاد دیدم که دوستان گفتن قاب صفحه نمایش ازش فاصله داره!! اما مال من اینطور نیس. یا شاید اون مسئله رفع شده باشه. رفعم حتی اگه نشده باشه مث یه علف هرز کوچیکه توی گلستان… از بس نقاط مثبتش زیاده. وزنشم علی رغم نقدای غیر منصفانه برخی دوستان به هیچ وجه ملموس نیس… خیلی نرمال و عادیه. در مجموع ممنونم از ایسوس.