ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مـــهـــم : آیــــا "رایـــتــل" در جــایــگــاهــی هــســت کــه بــشـه بــه ایــن اپــراتــور کــوچ کــرد ؟!!

S0R3N4
18-09-2014, 19:07
با سلام و درود خدمت همه ی شما عزیزان...

راستش مدتی هست که در فکر این هستم که از اپراتور همراه اول و ایرانسل به اپراتور رایتل کوچ کنم؛اما اصلا نمیدونم در حال حاضر در چه جایگاهی هست و آیا میشه روش حساب باز کرد و به یکی از خطوط اصلی ما تبدیل شه یا همچنان نیاز به فرصت داره؟

- آنتن دهیه خوبی داره؟ انصافا در 1-2 سال اخیر بهبود چشمگیری داشته آنتن دهی ایرانسل و همراه اول.آیا میشه در اون حد روش حساب باز کرد یا همچنان بعضی از نقاط کشور تحت پوشش این اپراتور نیستن؟

- تعرفه های این اپراتور در مقایسه با تعرفه های ایرانسل و همراه اول در چه وضعیتی هست؟مثلا میشه بگید تماس رایتل>ایرانسل ؛ رایتل>همراه اول ؛ رایتل>خطوط ثابت و رایتل>رایتل چطوریه؟آیا نسبت به ایرانسل و همراه اول قیمت تماس ها بیشتره یا کمتره؟

- مثل ایرانسل آیا طرح های تشویقی داره؟آیا قابلیتی مثل شارژ شگفت انگیز ایرانسل (که شارژ بیشتری در مدت زمان محدود میده) رو داره یا خیر؟

- سرعت اینترنت 3Gــش چطوریاست؟قیمت و تعرفه هاش نجومیه یا به صرفه هست؟راستی؛الان شنیدم که ایرانسل اینترنت 4G هم به کاربرهاش ارائه میده؛درسته؟آیا نهایت قدرت رایتل همین 3G هستش؟در مقایسه با اینترنت ایرانسل چطوریه سرعتش؟

در هر صورت؛در حال حاضر میشه کوچ کرد به سیم کارت رایتل یا به نظرتون زوده و باید کمی صبر کرد تا مثل همراه اول و ایرانسل کمی بیشتر جا بیوفته و انتن دهیش بهتر شه؟

ممنونم از وقتی که برای خوندن سوالاتم گذاشتین پاسخ احتمالیه شما به این پرسش ها...

years
19-09-2014, 08:05
رایتل خیلی گرون فروشه تو این مدتی که ازش اینترنت گرفتم خیلی به من ضرر زد

Arashdn
19-09-2014, 17:54
با توجه به پوشش دهی و قیمت هاش
و اینکه سرعت اینترنت ایرانسل خیلی از رایتل بهتره ، اصلا رایتل پیشنهاد نمیشه

Переклад не
19-09-2014, 18:49
من پن شیش روزه محض آزمایش یه اعتباریشو به قیمت ۲۹ خریدم ۲۴ ساعت طول کشید تا فعال شه و چون من مسافرتی در پیش داشتم و نیاز مبرم به جی پی اس بر پاییه ی گوگل مپ که میدونید آنلاین هستش، واقعا سرعت اینترنتش در حد خوب بود و من فقط این موردش رو تست کردم. قبلانم از اینترنت ایرانسل استفاده نکرده بودم و همچنین همراه اول هم در حالت معمولی استفاده کرده بودم که همراه اول واقعا آزار دهنده است.

hanzaleh
21-09-2014, 07:37
من چند روز پیش سیم دوم رایتلم رو خریدم متاسفانه ۱ قرون هم شارژ نداشت نه چیزی...یه مقدار انت دهیش بهتر شده ولی چندان چنگی به دل نمیزنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-09-2014, 15:37
رايتل با این وضعیتش خودش بايد كوچ کنه بره .

setareh025
30-09-2014, 12:05
سلام
نه پیشنهاد میکنم رایتل نخری، هم هزینه ش زیاده هم اکثرا انتن دهی ضعیفه

Atghia
30-09-2014, 12:15
هزینه هاش که به صرفه نیست انصافا
اما بسته به منطقه ای که هستید! اینترنتش واقعا میتونه عالی باشه مثلا منطقه ای که من هستم سرعت اینترنت 3g رایتل به مراتب از ایرانسل بهتره. نمیدونم چرا خیلی ها میگن اینترنت ایرانسل بهتره:n13:شاید منطقه با منطقه فرق داشته

setareh025
30-09-2014, 12:31
3g خوبه ولی تو رایتل برا ایرانسل من که راضی نیستم