PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3D - سه بعدی تلوزیون کار نمی کنه!!!!!!!!! (کمک)

erfanmetallica
18-09-2014, 17:23
با سلام و عرض . دوستان لطفا کمک کنید من یه تلوزیون سامسونگ مدل UA46C7000 دارم که 5 ماه از سه بعدی اش استفاده نکرده بودم بعد یه روزی خواستم فیلمی نگاه کنم دیدم سه یعدیش کار نمی کنه

+عینکا تست شده مشکل ندارن
+به حالت سه بعدی میره

اینو هم بگم که خودم مشکلشو یافتم یه قسمتی که با عینکش ارتباط داره و فکر کنم یه ال ای دی هستش مثل فرستنده کنترل تلوزیون, اون خرابه .فقط قطعه ای رو که خرابه نمی دونم پبدا می شه یا نه؟!؟! از دوستانی که تو کاره قطعاته لطفا کمک کنه

matinpour
18-09-2014, 19:19
با سلام و عرض . دوستان لطفا کمک کنید من یه تلوزیون سامسونگ مدل UA46C7000 دارم که 5 ماه از سه بعدی اش استفاده نکرده بودم بعد یه روزی خواستم فیلمی نگاه کنم دیدم سه یعدیش کار نمی کنه

+عینکا تست شده مشکل ندارن
+به حالت سه بعدی میره

اینو هم بگم که خودم مشکلشو یافتم یه قسمتی که با عینکش ارتباط داره و فکر کنم یه ال ای دی هستش مثل فرستنده کنترل تلوزیون, اون خرابه .فقط قطعه ای رو که خرابه نمی دونم پبدا می شه یا نه؟!؟! از دوستانی که تو کاره قطعاته لطفا کمک کنه

دوست عزیز
اگر عینکتان خراب است از یک عینک دیگر استفاده کنید فکر نکنم ارزش درست کردن داشته باشد ولی با این وجود به تعمیرگاه مجاز سامسونگ مراجعه کنید.

erfanmetallica
18-09-2014, 23:42
دوست عزیر معلومه پست رو کامل نمی خونین من گفتم هیچ یک از عینک ها مشکل ندارن تو تلوزیون دیگه تست شده بخوبی کار می کنه. فقط یه ال ای دی که مادون قرمزه چیه , ماله تلوزیون خراب شده و بردیم نمایدگی تو تبریز سر در نیوودن. اگه کسی هست راهنمایی کنه ممنون می شم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-10-2014, 02:08
فقط یه ال ای دی که مادون قرمزه چیه , ماله تلوزیون خراب شده
بردیم نمایدگی تو تبریز سر در نیوردن.
سلام
نمایندگی سر در نیاوردن چشه ؟؟؟!!!
نمایندگیه یا ندانندگی ؟
:20: