مشاهده نسخه کامل
: تروجان و ویروس های اعصاب خورد کن
hasanjun77
18-09-2014, 12:02
سلام به همه.
یه چند وقتی میشه دارم ازویروس رنج میبرم.ازوقتی که برای دانلود یه فایل خاص چن تا لینکو مجبور به دانلود شدم کامپیوترم ویروسی شده. اومدم کاسپرسکی نصب کنم نصب نمیشد.خود کسپرسکی یه برنامه (اسمش یادم نمیاد) دان کرد که با اون ویروسایی که نمیزارن آنتی ویروس نصب شه رو حذف کنه.ولی بازم تاثیر نداشت.یه آنتی تروجانم که انجمن معرفی کرده بود اونم امتحان کردم بازم تاثیری نداشت.مجبورم پس از ریستارت کاپیوتر توی تاسک منیجر همشونوend task کنم وگرنه زوزه کامپیوترم همیشه میاد! بعضی هاشون بصورت extensionدارن فعالیت میکنن که همشونو دیسیبل میکنم.
خواهشا منو راهنمایی کنید
سلام به همه.
یه چند وقتی میشه دارم ازویروس رنج میبرم.ازوقتی که برای دانلود یه فایل خاص چن تا لینکو مجبور به دانلود شدم کامپیوترم ویروسی شده. اومدم کاسپرسکی نصب کنم نصب نمیشد.خود کسپرسکی یه برنامه (اسمش یادم نمیاد) دان کرد که با اون ویروسایی که نمیزارن آنتی ویروس نصب شه رو حذف کنه.ولی بازم تاثیر نداشت.یه آنتی تروجانم که انجمن معرفی کرده بود اونم امتحان کردم بازم تاثیری نداشت.مجبورم پس از ریستارت کاپیوتر توی تاسک منیجر همشونوend task کنم وگرنه زوزه کامپیوترم همیشه میاد! بعضی هاشون بصورت extensionدارن فعالیت میکنن که همشونو دیسیبل میکنم.
خواهشا منو راهنمایی کنید
سلام
با نرم افزار زیر سیستم را اسکن کنید و سپس clean را بزنید. و سپس سیستم را ریست نمایید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک بار هم باMalwarebytes Anti-Malware سیستم را اسکن نمایید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amir0260
18-09-2014, 13:51
سلام به همه.
خواهشا منو راهنمایی کنید
باسلام
با ناد 32 ورژن 7 تست کردید...:n13:
قطعا باید جواب بده...:n02:
یا چند انتی ویروس مختلف تست کنید...:n24:
شاید جواب بده اگه فرضیه
vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درست بود اعلام کنید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.