مشاهده نسخه کامل
: قطع ناگهانی سیتالوپرام 40 و عوارض وحشتناک آن!!
nokia108
17-09-2014, 17:31
سلام
من 6ماهه که سیتالوپرام40 مصرف میکنم
و یک هفته است کلا گذاشتم کنار
سرگیچه های وحشتناک دارم و تند تند میخورم به دیوار و زمین
و همینطور نشسته ام یهو قطع و وصل میشم, مثل برق خونه
خواب آلودگی شدید دارم ولی خوابم نمیبره
هرکاری میکنم بعد 1ساعت کاملا فراموش میکنم و یادم نمیاد چیکار کردم
حتی حرفای بی تربیتی هم میزنم
و اصلا نرمال نیستم دوستم ندارم دوباره شروعش کنم
تا کی این عوارض ادامه خواهد داشت
ممنونم
باید به روانپزشک مراجعه کنید.
آخرین و بهترین راه حل.
SAEED 120
18-09-2014, 07:48
سلام
من 6ماهه که سیتالوپرام40 مصرف میکنم
و یک هفته است کلا گذاشتم کنار
سرگیچه های وحشتناک دارم و تند تند میخورم به دیوار و زمین
و همینطور نشسته ام یهو قطع و وصل میشم, مثل برق خونه
خواب آلودگی شدید دارم ولی خوابم نمیبره
هرکاری میکنم بعد 1ساعت کاملا فراموش میکنم و یادم نمیاد چیکار کردم
حتی حرفای بی تربیتی هم میزنم
و اصلا نرمال نیستم دوستم ندارم دوباره شروعش کنم
تا کی این عوارض ادامه خواهد داشت
ممنونم
چه قدر بد ول کردی قرص رو..رفیق باید اول 1 ماه 20 میلش رو میخریدی میخوردی و بعد 1 ماه 10 میل می خوردی بعد 2 هفته همون 10 رو نصف میکردی
حقیقتش رو بگم خیلی بد قرص رو قطع کردی. از 40 میل اومدی روی 0.
ببین سیتالوپرام 20 میل هم داره. برو سریع داروخانه 20 میلش رو بخر 1 ماه بخور. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد 10 میلش رو بخر اونم 1 ماه بخور
بعد 10 میلش رو نصف کن چون 5 میل نداره...تا 2 هفته روزی نصف بخور بعد قطع کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطع و وصل شدن که میگی من خیلی وقته ترجبش کردم. فک رنکنم کسی تو دنیا اندازه من قرص ضد افسردگی زده باشه.سیتالوپرام زدم سرترالین فلوکسامین فلوکستین پاروسکتین تمام خانواده ssri رو زدم.
اینکه میگی قطع و وصل میشم رو دقیقا میدونم چیه منظورت. برا ی همینه که یهویی دوز 40 رو کردی 0 باید 1 ماه 20 میکردی 1 ماه 10 2 هفته نیم و سپس قطع.
ببین الان سریع برو داروخانه نسخه قبلیتم ببر چون بدون نسخه نمیدن برو بگو 1 بسته 20 میل بدید با 1 بسته 10 میل بعد بیا خونه سریع 1 دونه 20 میل برو بالا با 1 لیون آب هر روز تا 30 روز بعد 10 میل رو باز میکنی هر روز تا 30 روز میری بالا بعد اگر تونستی قطع میکنی
باز اگر دیدی سختته 1 ورق 10 میل میخری روزی نصفش رو میخوری تا 2 هفته بعد راحت قطع میکنی.
دیگه این سرگیجه و قطع وصل شدن که ببین قشنگ درک میکنم چی میگی ها..چون خودم خیلی اینجوری شدم.
ولی این سری آخر که پله پله قطع کردم دیگه اینجوری نشدم.300 میلی گرم فولکسامین رو قطع کردم اصلا سرگیجه و قطع وصلی نشدم.
SAEED 120
18-09-2014, 07:51
تو این انجمن خیلی ها قرص ضد افسردگی میخورن خیلیهاشونو میشناسم و خیلیهاشونم نمیشناسم مثلا میلاد و امید.. میلاد که کبدش ترکید اینقدر فلوکستین زد تو مغز استخونشم نفوز کرد. امید هم که کبدش ضد ضربست 80 میل فلوکس رو با 4 میل کلوز میره بالا
تازه نرمال میشه. خلاصه اینجا همه قرص بازن خیالت راحت با اطمینان 100% کارایی که گفتم رو بکن.
nokia108
18-09-2014, 12:16
سعید120 عزیز همونطور که گفتم نمیخوام دیگه یه میلی هم قرص مصرف کنم تمام این اطلاعاتی رو که دادی تجربه کردم
قرصای ضد افسردگی سرترالین فلوکستین سیتالوپرام زاناکس پروپرانولول نورتریپتیلین رو مصرف کردم
قرصای خواب از جمله زولپیدوم دیازپام و این اواخر هم کلونازپام 2میلی میزنم چون خواب ندارم کلا
الان ضد افسردگی ها رو ترک کردم فقط مونده این سیتالوپرام که ببدجور داغونم کرده مخصوصا همون قطع و وصل شدن سر و بدنم انگار اتصالی دارم
اگه اینو به خوبی پشت سر بذارم میرم سراغ قطع کلونازپام تا خوابمم تنظیم کنم
الان فقط میخوام بدونم اگه سیتالوپرام رو کم کم کاهش ندم چقدر این عوارض زول میکشه و به حالت نرمال برمیگردم؟؟
ممنونم ازتون داداش گلم داداشای گلم .......
SAEED 120
18-09-2014, 13:19
سعید120 عزیز همونطور که گفتم نمیخوام دیگه یه میلی هم قرص مصرف کنم تمام این اطلاعاتی رو که دادی تجربه کردم
قرصای ضد افسردگی سرترالین فلوکستین سیتالوپرام زاناکس پروپرانولول نورتریپتیلین رو مصرف کردم
قرصای خواب از جمله زولپیدوم دیازپام و این اواخر هم کلونازپام 2میلی میزنم چون خواب ندارم کلا
الان ضد افسردگی ها رو ترک کردم فقط مونده این سیتالوپرام که ببدجور داغونم کرده مخصوصا همون قطع و وصل شدن سر و بدنم انگار اتصالی دارم
اگه اینو به خوبی پشت سر بذارم میرم سراغ قطع کلونازپام تا خوابمم تنظیم کنم
الان فقط میخوام بدونم اگه سیتالوپرام رو کم کم کاهش ندم چقدر این عوارض زول میکشه و به حالت نرمال برمیگردم؟؟
ممنونم ازتون داداش گلم داداشای گلم .......
2 ماه طول میکشه..ببین دیدی چه طوری میشه دینگ دینگ تو سر آدم انگار یه جوری میشه یهویی حالی به حالی میشه آدم..
من پارسال 300 میلو فلوکسامین رو یهویی قطع کردم 3 ماه این دینگ دینگ قطع وصلی رو روزای اول شدیده تو بعد 2 ماه کم کم تموم میشه.
ببین کلوز من قطع کردم..1 ساله شب 1 میل کلوز میزدم.از این سبحان سبزها 1 میلی .ب. نمیشه یهویی قطعش کنی چون لعنتی اظطراب مکینی عرق سرد..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید هر 2 هفته 25% کم کنی ازش..
ببین حالا
آیدیه یاهوت چیه؟ یه چیزایی خیلی مهم یه تجربه های طلایی میخواستم بهت بگم که تو انجمن نمیشه گفت آیدی منو ادد کن خیلی مهمه ها:
saeed.skystar
دوستان توجه داشته باشید ....که عواقب تجویز و استفاده از دارو های تجویز شده .......به عهده ی خود کاربر می باشد......
و اینکه دارو های اعصاب و روان رو انقدر با اطمینان نمیشه تجویز کرد...اونم بدون نظر روانپزشک.......
SAEED 120
18-09-2014, 18:19
با تشکر از مدیر محترم رعنا.. خطر مرگ داره قرص روانپزشکی سر خود خوردنش.
خیلی خیلی خطرناکه. یه تداخلایی داره که بحثش رو بخام باز کنم 100 صفحه باید توضیح بدم..
خیلی طولانیه بحث خطر قرصهای روانزشکی فقط باید سر خود نخورید همونطور که رعنا مدیر اینجا گفت..فقط روانپزشک
Alireza SM
18-09-2014, 22:10
نباید سر خود قطع میکردین ولی سیتالوپرام جز SSRI ها هست و از داروهای خیلی ضعیف حساب میشه شما با قطع کردنش دچار مشکل شدین یعنی اینکه در مصرف بقیه داروهای اعصاب هم شدیدا باید دقت کنین و هر دارویی رو با مشورت پزشک مصرف بفرمایید.
SAEED 120
18-09-2014, 22:41
ببین رفیق بحث شما اینه که شما 6 ماه 40 میل سیتالوپرام زدی که کلی سرتونین زیاد میشه تو مغز. حالا یکدفعه قطعش کردی. و این باعث بر هم خوردن تعادل مواد شیمایی مغز شده..
حالا شما یا برو روانپزشک که بهت دستور قطع کردن رو بده که به همون روشه پله پله میده یا هم خودت پله پله قطع کن.. اگه نکنی این حالت تا 2 ماه باهات میومنه.
به نظرم بحث شما تموم شدست دیگه. یا برگرد همون دوز 40 میل رو بخور و برو روانزپشکی که برات تجویز کرده بهش بگو من خوب شدم دیگه میخوام داروم رو قطع کنم . خودش میدونی چیکا رکنه.
بحث من اینه که اگر میخوای خودت داروتو قطع کنی ..نباید یهویی قطع کنی. آروم آروم. نبایید یهویی اون همه سرتونین که ناقل عصبیه یهویی کاهش پیدا کنه.بحث سر اینه.دچا رعدم تعادل روحی میشی رفیق.
بالاخره من هم روانپزشک زیاد رفتم هم شروع قرص و ترک قرص پله پله انجام میشه. یهویی نمیشه شما 300 میل فولکسامین بخوری.یهوی یهم نمیشه 40 میل سیتالوپرام رو قطع کنی.
شما میتونی یهویی 40 کیلو گرم بار رو برداری؟ 24 ساعته رو دوشت؟ یا روز اول 5 کیلو بعد هفته دوم 10 کیلو ماه دوم 20 کیلو و بعدش 40 کیلو؟
همونطور هم یهویی نمیتونی 40 کیلو رو بزاری زمین.چون اینقدر احساس سبکی میکنی..اول 50 کیلوشو میزاری زمین ..بدنت به اون وزن دارو عادت کرده رفیق
من دیگه صحبتم تموم شد تو این تاپیک رفیق فقط بدون من از 15 سالگی دارو میخورم الان 25 سالمه یه عمر تجربه دارو خوردن دارم. همینطور میلاد همینطور امید هیمنطور خیلیهای دیگه که اومدن تو این انجمن ما هم قبلا از 2004 عضو بودیم
ولی کن بن شدیم به خاطر بچه بازی. چه کسایی که اومدن سندروم سرتونین گرفته بودن..چه کسایی که 20 میل سیتا 1 سال زده بودن و یهوی یقطع کردن و هیچی هم نشد..روزگاری داشت این انجمن..
روانپریش
22-09-2014, 13:37
تو این انجمن خیلی ها قرص ضد افسردگی میخورن خیلیهاشونو میشناسم و خیلیهاشونم نمیشناسم مثلا میلاد و امید.. میلاد که کبدش ترکید اینقدر فلوکستین زد تو مغز استخونشم نفوز کرد. امید هم که کبدش ضد ضربست 80 میل فلوکس رو با 4 میل کلوز میره بالا
تازه نرمال میشه. خلاصه اینجا همه قرص بازن خیالت راحت با اطمینان 100% کارایی که گفتم رو بکن.
این دوستمون درست میگه داروهای ضد افسردگی کبد رو داغون میکنن
ولی چیزی که جالبه این امید خان کبدشون ضد ضربه هست
ببخشيد من براي امتحان اول ريتالين ميخودرم بعد يك امتحان جامعه داشتم كه يك ماه هر روز ميخوردم و جون نسخه نداشتم ايرانيش رو از بازار آزاد ميخريدم كه اثلا مثل خارجيش نبود و حتي روزي ٧ ٨ تا ميخوردم كه يكم تاثير بزاره و بعد از اون مدت كه يكي دوماه ميگذره رفتم دكتر روان پزشك چون اوضا روحيم خيلي بد بود بهم سيتالوپرام داد و دارم ميخورم ولي باز امتحان خيلي خيلي سخت ديگه دارم يعني همون امتحان و دو روزه باز شروع كردم ريتالين بخورم ولي هيچ تاثري روم نداره و اين كه از وقتي سيتالو پرام شروع كردم خيلي فراموشي گرفتم و اينم بگم به دكترم نگفتم كه ريتالين خوردم وميخا بخورم..... تورو خدا اگه كسي ميدونه جواب بده...
روزی 7 8 تا خوردید بخاطر تاثیر تمرکز و حافظه؟ دوست عزیز 7 8 تا برای یوفوریا و سرخوشی و نشئگی است همین مقدار کافی است که کل سیستم reward رو از بین ببرین و دیگه بدون ریتالین نتونید از زندگی لذت ببرید.
ریتالین معجزه نمیکند، 1/4 تا 1/2 قبل مطالعه شاید کمک کند ولی بیشتر از آن باعث مانیا میشود و هر آنچه که بدون ریتالین هم میتوانستید بخوانید را نمیتوانید به پیش ببرید و بخوانید.
Esmaeil71
07-12-2017, 19:20
سلاام دوستان.. من حدود ی سال و نیمه مشکلات افسردگی دارم.. ببینین اولش ی شب ی حالت شوک بهم دست داد جوری ک حتی چن لحظه تکلم برام سخت شده بود.. بعد از اون چن بار این حالت شوک رو داشتم.. ی شب هم سردرد حلقه ای شدید داشتم ی مدت برام فلوکستین و ی سری داروهای دیگه نوشت دکتر ک فقط فلوکستین بهم میساخت.. گذشت و بعد چن وقت ک بهتر شدم ی ماه نفس تنگی شدید گرفتم دیگه زیاد ببیرون نرفتم پشت سرش دندون درد و معده درد شدید کلا هر دردی ک بگی گرفتم.. وضع روحیم خیلی داغون شده بود دیگه غروبا فقط گریه میکردم.. ی دکتر سنتی هم رفتم ی مقدار ک معدم بهتر شد بعد چن ماه روحیم بهتر شد ولی سردرد داشتم.. دیگه تثمیم گرفتم برم پیش روانپزشک و اون بهم گفت اینا شوک عصبیه ی اسمی هم داشت یادم رفت.. سیتالوپرام و بوسپیرون برام نوشت ک خوشبختانه افسردگیم بهتر شد ولی خیلی حالت خواب الودگی دارم ب حدی ک احساس میکنم روحم جدا میشه..ی دوماهیه خودم شروع کردم دوزش رو کم کردم طوری ک الان روزی ی نصفه میخورم ولی باز هم تا میخوام قطع کنم عوارضش تاثیر میذاره سرگیجه منگی و .. دارم.. الان زندگیم مختل شده موندم بخورم نخورم در هر صورت اذیت میشم.. ینی این وضعیت خوب شدنی نیست؟؟
violettav
17-04-2018, 07:57
سلام من هم 6 ماهه سیتالوپرام، هیدروکلروپرامین و کلرو دیازپوکساید مصرف می کنم. البته با دستور پزشک بعد از یه مدت کلونازپام رو جایگزین کلرودیازپوکساید کرد و بعدش با کم کردن دوز دارو کلا کلونازپام رو هم قطع کرد. البته بهم گفت هر وقت به نهاییت بیقراری رسیدم دیدم نمی تونم تحمل کنم یک چهارم کلونازپام رو میتونم مصرف کنم. دکتر بهم گفت که باید یک سال و نیم این داروها رو مصرف کنم که وقتی شنیدم خیلی شوکه شدم. 6 ساله که ازدواج کردم و میخام باردار شم اما تصمیم گرفتم قبلش همه ی مشکلاتم رو رفع کنم و رفتم پیش دکتر. حملات پانیک داشتم. فکر می کردم با چندهفته مصرف دارو خوب میشم . اوایل از دکتر می پرسیدم تا کی باید مصرف کنم بهم نمیگفت میگفت تا هر وقت که من بگم اما بعد از سه ماه مصرف بالاخره دوباره ازش پرسیدم و گفت یک سال و نیم. باهاش صحبت کردم و گفتم که میخام باردار شم گفت ممکنه که با قطع داروها دوباره بیماری برگرده. نمیدونم که باید چیکار کنم:n28: الان حدود یه هفته است که 40 میل سیتالوپرام رو کردم 30 میل و خدایا شکر مشکلی ندارم. به نظرتون دارو رو همینطور پله پله قطع کنم حملات پانیک برمیگرده؟کسی تجربه ای داره؟
aminsol70
22-07-2018, 14:35
ترک قرص سیتالوپرام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راه و روش داره، نباید یهویی انجام بدی، باید دوزشو کم کنی و یواش یواش زیر نظر دکتر معالجت کمش کنی
siamak2m63
09-11-2018, 23:49
سلام . من ۹ سال سیتالوپرام و الپرازولام خوردم . جدیدا دچار حمله های اضطراب میشدم . ۲۰ صبح میخوردم ۲۰ شب . مراجعه کردم به دکتر . به من گفت تو دیوانه ای ۹ سال خوردی . الان یه قرض اضافه کرده به جا دوز شبم . چندروزه اول که انقدر حالم بد میشد که داشتم منفجر میشدم.الانم روزی ۲ ۳ ساعت میاد سراغم. حملات پنیک . . دارم تحمل میکنم . کسی اگه میتونه کمکم کنه که راحت تر طی کنم
ddmmilad
24-01-2019, 11:55
سلام دوستان دستم به دامنتون من حدود یک سال escitaloperam مصرف کردم ، دکتر بیس میل تجویز کرده بود ولی من خودسر بعضی روزا چهل میل میزدم بعد از مدتی یهویی ول کردم نمیدونستم موضوع چیه . حدود یک سال بدون قرص طی کردم دوباره شروع کردم ولی اروم ارومزیادش کردم چون اطلاعاتم بیشتر شده بود ، حدود پنج ماه بیست میل مصرف کردم و الانم ترکش کردم البته اروم اروم ، حدودا دو هفته ده میل بعدش یه هفته پنج میل یا کمتر بعدشم تموم . الان تقریبا دو هفته از اخرین پنج میل گذشته ولی خیلی خیلی عصبی ام ، یه مسئله کوچیک باعث میشه در حد دیوانگی واکنش نشون بدم ، میخوام فریاد بکشم ، خودمو بزنم . حتی مسائل کوچیکی مث بردو باخت تیم مورد علاقه م یا پشیمونی شدید از زدن یه حرف نابجا که از زندگی نامیدم میکنه انگار خسته م و دیگه نمیتونم ادامه بدم انگار ادم کشتمو و ده سال دیوانه وار دارم جورشو میکشم . دوستان میشه راهنمایی کنن ، من اون یه سالی که مصرف نکردم تقریبا همینطوری بودم ولی خیلی کمتر ، ینی اگر همونطوری بمونه ، باید تنها زندگی کنم کل عمرم ، چون بشدت پتانسیل کشوندن روابط به جاده خاکی دارم ، موضوعای خیلی ساده رو الکی خیلی بزرگ میکنم و خیلی زود عصبی میشم و حکم های سیاه و سفید میدم به اتفاقای زندگیم . لطفا روشنم کنید
mohsenP3000
24-01-2019, 15:06
سلام دوستان دستم به دامنتون من حدود یک سال escitaloperam مصرف کردم ، دکتر بیس میل تجویز کرده بود ولی من خودسر بعضی روزا چهل میل میزدم بعد از مدتی یهویی ول کردم نمیدونستم موضوع چیه . حدود یک سال بدون قرص طی کردم دوباره شروع کردم ولی اروم ارومزیادش کردم چون اطلاعاتم بیشتر شده بود ، حدود پنج ماه بیست میل مصرف کردم و الانم ترکش کردم البته اروم اروم ، حدودا دو هفته ده میل بعدش یه هفته پنج میل یا کمتر بعدشم تموم . الان تقریبا دو هفته از اخرین پنج میل گذشته ولی خیلی خیلی عصبی ام ، یه مسئله کوچیک باعث میشه در حد دیوانگی واکنش نشون بدم ، میخوام فریاد بکشم ، خودمو بزنم . حتی مسائل کوچیکی مث بردو باخت تیم مورد علاقه م یا پشیمونی شدید از زدن یه حرف نابجا که از زندگی نامیدم میکنه انگار خسته م و دیگه نمیتونم ادامه بدم انگار ادم کشتمو و ده سال دیوانه وار دارم جورشو میکشم . دوستان میشه راهنمایی کنن ، من اون یه سالی که مصرف نکردم تقریبا همینطوری بودم ولی خیلی کمتر ، ینی اگر همونطوری بمونه ، باید تنها زندگی کنم کل عمرم ، چون بشدت پتانسیل کشوندن روابط به جاده خاکی دارم ، موضوعای خیلی ساده رو الکی خیلی بزرگ میکنم و خیلی زود عصبی میشم و حکم های سیاه و سفید میدم به اتفاقای زندگیم . لطفا روشنم کنید
سلام
باید دارو های دیگه رو هم در کنار این دارو دوباره شروع کنید بهتره برید دکتر.
اگرم دکتر رفتن رو دوست ندارید یا ..... باید یه فکر جدی بکنید.
ddmmilad
24-01-2019, 18:40
سلام
باید دارو های دیگه رو هم در کنار این دارو دوباره شروع کنید بهتره برید دکتر.
اگرم دکتر رفتن رو دوست ندارید یا ..... باید یه فکر جدی بکنید.
ینی تا اخر عمر باید قرص بخورم ؟ ینی هیچ راه بهتر شدنی وجود نداره ؟
من قبل از شروع قرصا عصبی بودمو افسرده ولی نه تا این حد ، این حالت الان من ینی یکی از عوارض همیشگی قرصاست ؟ یا من اشتباه استفاده کردم مث برهه هایی سرخود چهل میلی میخوردم که نتیجه ش شده این حالت من ؟
mohsenP3000
24-01-2019, 19:13
من قبل از شروع قرصا عصبی بودمو افسرده ولی نه تا این حد ، این حالت الان من ینی یکی از عوارض همیشگی قرصاست ؟ یا من اشتباه استفاده کردم مث برهه هایی سرخود چهل میلی میخوردم که نتیجه ش شده این حالت من ؟
عرض کردم واقعا پزشک باید نظر بده.
ولی معمولا وقتی عوارضی از قرص باشه قرص های دیگه ای برای کاهش یا کنترل عوارضش هم تجویز می شه. دوره درمان بستگی به فرد داره و معمولا 2 ساله هست مگر اینکه بعد دو سال پزشک تشخیص بده بازم لازمه.
Mohammad Hosseyn
24-01-2019, 21:56
به نظر من شما و دوست دیگری که قبل شما پست داده بودند به اشتباه این تصور براتون ایجاد شده که دچار عوارض بلندمدت قرص شدید. تا جایی که من میدونم این قرص ها عوارض بلندمدت و دائمی ندارند.
نکته اینجاست که شما به شیوه درست ازش برای حل مشکلتون استفاده نکردید و مشکلات زمینهای افسردگی هم معمولا پیشرونده هستند و اگر همه مسائل درمانی (که دارو فقط یکیش هست) رو مراعات نکرده باشید به مرور زمان بیشتر میشن. احتمالا مصرف خودسرانه و بالاتر از توصیه پزشک موقتا مشکل شمارو پنهان کرده. این کاریه که دارو در کوتاه مدت باید بکنه تا شما تواناییتون برای کنترل شرایط زمینهای افزایش پیدا کنه تا برای تغییر اونها تلاش لازم رو بکنید.
اینکه شما باید تا کی مصرف دارو رو ادامه بدید رو فقط پزشک با اطلاع کافی از شرح حال شما میتونه بگه. ولی من به شما توصیه میکنم تلاش بیشتری بکنید که بفهمید ریشه مشکلتون کجاست و خودتون رو محدود به درمان دارویی نکنید و فقط زمانی دارو مصرف کنید که بدونید چرا مصرف میکنید و باید چه انتظاری ازش داشته باشید.
ddmmilad
25-01-2019, 03:39
ولی معمولا وقتی عوارضی از قرص باشه قرص های دیگه ای برای کاهش یا کنترل عوارضش هم تجویز می شه. دوره درمان بستگی به فرد داره و معمولا 2 ساله هست مگر اینکه بعد دو سال پزشک تشخیص بده بازم لازمه.
ممنون از وقتی که گذاشتی داداش
ddmmilad
25-01-2019, 03:53
به نظر من شما و دوست دیگری که قبل شما پست داده بودند به اشتباه این تصور براتون ایجاد شده که دچار عوارض بلندمدت قرص شدید. تا جایی که من میدونم این قرص ها عوارض بلندمدت و دائمی ندارند.
نکته اینجاست که شما به شیوه درست ازش برای حل مشکلتون استفاده نکردید و مشکلات زمینهای افسردگی هم معمولا پیشرونده هستند و اگر همه مسائل درمانی (که دارو فقط یکیش هست) رو مراعات نکرده باشید به مرور زمان بیشتر میشن. احتمالا مصرف خودسرانه و بالاتر از توصیه پزشک موقتا مشکل شمارو پنهان کرده. این کاریه که دارو در کوتاه مدت باید بکنه تا شما تواناییتون برای کنترل شرایط زمینهای افزایش پیدا کنه تا برای تغییر اونها تلاش لازم رو بکنید.
اینکه شما باید تا کی مصرف دارو رو ادامه بدید رو فقط پزشک با اطلاع کافی از شرح حال شما میتونه بگه. ولی من به شما توصیه میکنم تلاش بیشتری بکنید که بفهمید ریشه مشکلتون کجاست و خودتون رو محدود به درمان دارویی نکنید و فقط زمانی دارو مصرف کنید که بدونید چرا مصرف میکنید و باید چه انتظاری ازش داشته باشید.
ممنون برای راهنمایت عزیز
والا من ذهنم مث ذهن یه اوتیسمی خفیفه ، تو جامعه افرادی هستند که دچارش هستند ولی خیلی ها متوجه نمیشن . مثلا یه مجری تلوزیونی بود که پنجاه سالگیش افشا کرد که اوتیسمی بوده ، مسائلو جور دیگه ای میبینه که بقیه شبیهش نمیبینن ، بنا به علایمی که در خودم دیدم فکر میکنم احتمال خیلی بالا منم دچارش هستم . آسپرگر ، خیلی از علایمشو دارم مث لرزش سر وقتی که با کسی ملاقات میکنم یا احساسات دیگرانو نمیتونم درک و فهم کنم ، پر از سوتفاهم ، جوری که حتی یک دونه رابطه سالم ندارم . هر یک تعامل در روز بشدت پتانسیل اینو داره که خراب پیش بره ، کوچیک شم یا سوتی بدم تو حرفام و چندین ساعتی رو تو فکر ابرو ریزیم بمونم ، همین ناتوانیاس که ریشه ی افسردگی منه
mohsenP3000
25-01-2019, 09:11
ممنون برای راهنمایت عزیز
والا من ذهنم مث ذهن یه اوتیسمی خفیفه ، تو جامعه افرادی هستند که دچارش هستند ولی خیلی ها متوجه نمیشن . مثلا یه مجری تلوزیونی بود که پنجاه سالگیش افشا کرد که اوتیسمی بوده ، مسائلو جور دیگه ای میبینه که بقیه شبیهش نمیبینن ، بنا به علایمی که در خودم دیدم فکر میکنم احتمال خیلی بالا منم دچارش هستم . آسپرگر ، خیلی از علایمشو دارم مث لرزش سر وقتی که با کسی ملاقات میکنم یا احساسات دیگرانو نمیتونم درک و فهم کنم ، پر از سوتفاهم ، جوری که حتی یک دونه رابطه سالم ندارم . هر یک تعامل در روز بشدت پتانسیل اینو داره که خراب پیش بره ، کوچیک شم یا سوتی بدم تو حرفام و چندین ساعتی رو تو فکر ابرو ریزیم بمونم ، همین ناتوانیاس که ریشه ی افسردگی منه
خواش می کنم.
من نمی دونم چی بگم ولی اگر بخوام قضاوت کنم بدون شناخت شما از همین پستی که گذاشتید نه اوتیسم دارید نه آسپرگر. شما به پزشک خوب مراجعه کنید احتمالا فقط وسواس فکری عملی دارید.
معمولا با تجویز دارو های مربوط که الان خیلی بهتر از سیتالوپرام هم هستن در 6 ماه تقریبا تمام این علائم از بین می رن.
Mohammad Hosseyn
25-01-2019, 11:54
ممنون برای راهنمایت عزیز
در این مورد نه نظر موافق میدم نه مخالف ولی به فکر میکنم احتمال اینکه باورهاتون درسته باشه کمه.
نکته اینجاست که اگر شما درد در ناحیه دست داشته باشید طیف بزرگی از عوامل زمینه ای و بیماری ممکن عامل این درد باشه [از بیماری قلبی تا دیسک یا یه التهاب ساده]. در مورد مسائل روانی و خلق و خوی هم همینطور هست. خیلی از علائم مشترک هستن و تشخیص اینکه مشکل زمینه ای چیه باید با اطلاع کافی از وضعیت زندگی شما تشخیص داده بشه.
به نظر میرسه شما خودتون در مورد مشکلتون و علائمتون جستجو میکنید و چیزهایی میخونید. این خوبه ولی یادتون باشه هرچی بخونید متخصص نمیشید و الزاما شمارو به اندازه ای که بخواید در مورد مشکلتون دست به تشخیص بیماری بزنید دارای صلاحیت نمیکنه. بخصوص اینکه اختلالاتی که منجر به افسردگی میشه معمولا قضاوت ها رو دچار تورش میکنه.
ddmmilad
26-01-2019, 03:59
خواش می کنم.
من نمی دونم چی بگم ولی اگر بخوام قضاوت کنم بدون شناخت شما از همین پستی که گذاشتید نه اوتیسم دارید نه آسپرگر. شما به پزشک خوب مراجعه کنید احتمالا فقط وسواس فکری عملی دارید.
معمولا با تجویز دارو های مربوط که الان خیلی بهتر از سیتالوپرام هم هستن در 6 ماه تقریبا تمام این علائم از بین می رن.
حرفت خیلی امیدوارم کرد و امیدوارم قرصهای غیر سیتالوپرامی که میگی برام وجود داشته باشه ، الان همین ناتوانیها خیلی از اینده نامیدم کرده و کوچکترین ضربه روحی رو من چندین برابر عمل میکنه چون اونو فقط یه ضربه روحی ساده و مقطعی نمیبینم ، بعنوان یه کابوس یا بختکی که مطمئنی قرار نیس ولت کنه میبینم . ولی از حرفات این امیدو گرفتم که راه حلی براش ممکنه باشه و بخاطرش ممنون
ddmmilad
26-01-2019, 04:08
خواش می کنم.
در این مورد نه نظر موافق میدم نه مخالف ولی به فکر میکنم احتمال اینکه باورهاتون درسته باشه کمه.
نکته اینجاست که اگر شما درد در ناحیه دست داشته باشید طیف بزرگی از عوامل زمینه ای و بیماری ممکن عامل این درد باشه [از بیماری قلبی تا دیسک یا یه التهاب ساده]. در مورد مسائل روانی و خلق و خوی هم همینطور هست. خیلی از علائم مشترک هستن و تشخیص اینکه مشکل زمینه ای چیه باید با اطلاع کافی از وضعیت زندگی شما تشخیص داده بشه.
به نظر میرسه شما خودتون در مورد مشکلتون و علائمتون جستجو میکنید و چیزهایی میخونید. این خوبه ولی یادتون باشه هرچی بخونید متخصص نمیشید و الزاما شمارو به اندازه ای که بخواید در مورد مشکلتون دست به تشخیص بیماری بزنید دارای صلاحیت نمیکنه. بخصوص اینکه اختلالاتی که منجر به افسردگی میشه معمولا قضاوت ها رو دچار تورش میکنه.
از هردو شما ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتین . حتما سراغ دکترهای متفاوت میرم تا به یه تشخیص دقیقتر برسم . دکتر الانم یه سایکایاتریست هست که تست خون گرفت ازم و بعدش همین قرصو داد ، میپرسم چمه هیچی نمیگه ، میگه فقط افسرده ای ، در مورد نتیجه ی تست خون میپرسم میگه نتیجه ش میگه افسرده ای .
mohsenP3000
28-01-2019, 10:30
از هردو شما ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتین . حتما سراغ دکترهای متفاوت میرم تا به یه تشخیص دقیقتر برسم . دکتر الانم یه سایکایاتریست هست که تست خون گرفت ازم و بعدش همین قرصو داد ، میپرسم چمه هیچی نمیگه ، میگه فقط افسرده ای ، در مورد نتیجه ی تست خون میپرسم میگه نتیجه ش میگه افسرده ای .
سلام و تشکر از پیام تون.
ببینید اصولا هیچ آزمایش خونی در هیچ جای جهان نمی گه شما افسرده ای یا نه. یه سری آزمایش مثل کورتیزول و ویتامین دی هست ولی خیلی مهم نیستن در مورد شما.
لیست قرصاتونو بذارید ببینیم چیه؟
من فکر می کنم پزشک باید صادق باشه با بیمار و این طرز جواب صحیح نیست.
انشاالله زودتر سلامت بشید.
ranandpentor
30-01-2019, 21:20
منم همینطورم 5 سال فلوکسامین زدم وقتی قطع میکنم به شدت عصبی میشم...فکر کنم به خاطر عوارض مصرف طولانیشه...
ولی یادمه که حالم خیلی بدتر بود قبل اینکه مصرف رو شروع کنم...
و اصلا هم نمیتونم قرص رو قطع کنم بعد از 5 سال از روزی 300 میل کردمش 200 میل رفتم تو خیابون نزدیک بود یه نفرو بگیرم بزنم خیلی عصبی شده بودم...اصلا مغزم زیر 300 میل رو نمیتونه تحمل کنه...
شاید دچار وابستگی یا اعتیاد سروتونینی شدم..چون این قرصها هم 30-40 ساله تولید شده تو آمریکا و عوارض مصرف بلند مدتش زیاد بررسی نشده..
ما که فعلا 5 ساله داریم روزی 300 میلی گرم فلوکسامین میزنیم....تازه بعضی وقتها به شدت عصبی میشم...باید یه آنتی سایکوتیک مثل آریپیپرازول یا کوئیتیاپین هم بهش اضافه کنیم که بهتر بشیم اونها هم کلی عوارض داره...
البته یه راهکار داره مثلا با تریاک جایگزین کنم...
ddmmilad
04-02-2019, 13:37
سلام و تشکر از پیام تون.
ببینید اصولا هیچ آزمایش خونی در هیچ جای جهان نمی گه شما افسرده ای یا نه. یه سری آزمایش مثل کورتیزول و ویتامین دی هست ولی خیلی مهم نیستن در مورد شما.
لیست قرصاتونو بذارید ببینیم چیه؟
من فکر می کنم پزشک باید صادق باشه با بیمار و این طرز جواب صحیح نیست.
انشاالله زودتر سلامت بشید.
سلام ببخشید تازه دیدم
من فقط escitaloperam 20 mil مصرف میکردم که سرخود بعضی روزا 40 mil خوردم
برای خواب قرصquetiapin seroquel میخوردم ، اولاش ۵۰ میل بعد ۱۰۰ میل بعد ۱۵۰ .... ۳۰۰ ... الانم دیگه ۴۰۰ جواب نمیده .
عجیبه قرصای منو دکتر با ازمایش خون تنظیم میکرد شایدم من اشتباه میکنم ولی برای تنظیم قرصا بعضی وقتا قبلش یه تست خون میگرفت ، یکی دوبارم تست ادرار گرفته بود
mohsenP3000
04-02-2019, 21:59
سلام ببخشید تازه دیدم
من فقط escitaloperam 20 mil مصرف میکردم که سرخود بعضی روزا 40 mil خوردم
برای خواب قرصquetiapin seroquel میخوردم ، اولاش ۵۰ میل بعد ۱۰۰ میل بعد ۱۵۰ .... ۳۰۰ ... الانم دیگه ۴۰۰ جواب نمیده .
عجیبه قرصای منو دکتر با ازمایش خون تنظیم میکرد شایدم من اشتباه میکنم ولی برای تنظیم قرصا بعضی وقتا قبلش یه تست خون میگرفت ، یکی دوبارم تست ادرار گرفته بود
سلام
این قرصا برام آشنا نیستن. تو نت سرچ کردم و کمی راجع بهشون خوندم.
به نظرم شما به پزشک جدیدی مراجعه کنید و درمان رو خیلی جدی پیگیری کنید.
قرصا خیلی تخصصی هستن و از انواع رایج نیستن. شما نوار مغزی داده بودید؟
مراکز تخصصی درمانی هم هستن که خیلی بهترن و تحت نظر دانشگاه ها هستن.
واقعا من هر راهنمایی به جز این بکنم به جز چرندیات چیزی نگفتم چون قرص ها کاملا برام نا آشنا هستن.
:n16:
روانپریش
04-02-2019, 22:22
چرا دوز قرص هاي اعصاب به تدريج هي زياد ميشن؟يعني مثلا مني كه با 20 ميل سيتالوپرام شروع كردم بعد از مدتي ديگه اون دوز روم و جواب نميده و بدن بهش تحمل پيدا ميكنه؟
Mohammad Hosseyn
05-02-2019, 14:35
چرا دوز قرص هاي اعصاب به تدريج هي زياد ميشن؟يعني مثلا مني كه با 20 ميل سيتالوپرام شروع كردم بعد از مدتي ديگه اون دوز روم و جواب نميده و بدن بهش تحمل پيدا ميكنه؟
در مورد داروهای ضد افسردگی و بیماری های روانی فاز اول درمان با دوز پائین شروع میشه چون اوایل مصرف نوسانات خلق پیش میاد و با دوز بالا ممکنه میزان عوارض اونقدر شدید باشه که فرد حتی به خودش آسیب بزنه. بعد از اینکه پزشک مطمئن شد قرص با وضعیت فرد سازگاری داره اقدام به افزایش دوز میکنه.
ddmmilad
06-02-2019, 02:51
سلام
این قرصا برام آشنا نیستن. تو نت سرچ کردم و کمی راجع بهشون خوندم.
به نظرم شما به پزشک جدیدی مراجعه کنید و درمان رو خیلی جدی پیگیری کنید.
قرصا خیلی تخصصی هستن و از انواع رایج نیستن. شما نوار مغزی داده بودید؟
مراکز تخصصی درمانی هم هستن که خیلی بهترن و تحت نظر دانشگاه ها هستن.
واقعا من هر راهنمایی به جز این بکنم به جز چرندیات چیزی نگفتم چون قرص ها کاملا برام نا آشنا هستن.
:n16:
نه نوار مغزی نگرفتن ولی این قرصا که خیلی معروفن اسم دیگه ی اس سیتالو پرام لکساپرو هست ، اسم قرص خوابمو بهر کی گفتم میشناخته
روانپریش
15-02-2019, 21:16
در مورد داروهای ضد افسردگی و بیماری های روانی فاز اول درمان با دوز پائین شروع میشه چون اوایل مصرف نوسانات خلق پیش میاد و با دوز بالا ممکنه میزان عوارض اونقدر شدید باشه که فرد حتی به خودش آسیب بزنه. بعد از اینکه پزشک مطمئن شد قرص با وضعیت فرد سازگاری داره اقدام به افزایش دوز میکنه.
نه نگرفتين چي ميگم منظورم اينه چرا به مرور زمان براي رسيدن به اون حال خوب قبلي بايد دوز دارو افزايش داد؟
Mohammad Hosseyn
15-02-2019, 22:56
نه نگرفتين چي ميگم منظورم اينه چرا به مرور زمان براي رسيدن به اون حال خوب قبلي بايد دوز دارو افزايش داد؟
اگر منظورتون تحمل دارویی هست، تا جایی که من میدونم داروهای افسردگی تحمل دارویی ندارند. اینکه پزشک به کسی توصیه میکنه دوز رو بالاتر ببره بستگی به پیشرفت وضعیت فرد و شرح حالش داره. اگر بیمار حس کنه بعد مثلا چند ماه نیاز به مصرف دارو بیشتر داره احتمالا اتکای بیش از حدی به دارو برای درمان داره. در حالی که دارو مثل عصا برای کسی هست که پاش شکسته و قراره تا استخون ها جوش بخوره ازش استفاده بشه. اگر کسی که اسیب استخوانی دیده مراقب های دیگه رو انجام نده مثلا کچ نگیره، یا برای ریکاوری فیزیوتراپی نره شاید مجبور بشه بعدا بجای یه عصا دوتا عصا بگیره. در خصوص بیماری های روان هم همینه...
mehrdadb3
16-02-2019, 12:24
سلام دوستان
برای فردی مسن که حدود 1 ماه از سیتالوپرام استفاده کرده ( هر 12 ساعت 5میل یا 1/4 قرص 20 میل) قطع کردنش مشکل ایجاد میکنه
دکتر برای مادرم داده پیراستام 800 و سیتالوپرام
سلام دوستان
برای فردی مسن که حدود 1 ماه از سیتالوپرام استفاده کرده ( هر 12 ساعت 5میل یا 1/4 قرص 20 میل) قطع کردنش مشکل ایجاد میکنه
دکتر برای مادرم داده پیراستام 800 و سیتالوپرام
بله بهتره که بتدریج با کم کردن دوز در طی دوهفته تا یکماه قطع بشه
shohreh91
03-04-2019, 22:44
:n08:جالب بود.. البته این بستگی به بدن طرف داره داشتم راجع به قرصا می خوندم اما شما مثل طنز برخورد کردید با این قضیه البته گریه داره حال ما جوونا اما وضعیت اکثر جوونای ایرانی همینه
- - - Updated - - -
:n08:جالب بود.. البته این بستگی به بدن طرف داره داشتم راجع به قرصا می خوندم اما شما مثل طنز برخورد کردید با این قضیه البته گریه داره حال ما جوونا اما وضعیت اکثر جوونای ایرانی همینه
ddmmilad
11-10-2019, 22:59
سلام دوباره دوستان ، امیدوارم هرکی هر مشکلی داشته از سری قبلی که اینجا اومدم خیلی بهتر شده باشه :»
میخواستم یه موضوعی رو مطرح کنم
من چند روز پیش یه جا شنیدم که قرصهای افسردگی عوارض روی کارکرد جنسی فرد داره ، اتفاقا پژوهشهایی که شده نشون داده قرصهایی که من مصرف کردم (escitaloperam) بیشترین تاثیر توی اختلالات جنسی ، بی میلی ، کم حسی توی الت تناسلی و .. شده ، لذت جنسی رو خیلی کاهش میده که خودش میتونه یکی از عوامل افسردگی در اینده بشه و مشکلاتو دوچندان کنه ، هنوز چیز زیادی دراین مورد نمیدونم ، دوستان اگر اطلاعات دارن ممنون میشم به اشتراک بزارن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.