ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره xvision سری xsmart

ammiralli
17-09-2014, 12:12
سلام
می خواستم اگه می شه یه بحث راجع به مدل های k3ds200 ایکس ویژن داشته باشیم. من قصد خرید ال ای دی تا سقف 3م دارم. الان مدل 47 اینچ این چشمم رو گرفته.
در نگاه اول بحث امکانات این tv با توجه به قیمتش در مقایسه با برند های خارجی هستش.
مهمترین آیتم هایی که باعث جذابیتش میشه که تی وی های دیگه ندارن اول اندرویدشه و مهمتر از اون دوال اسکرینش
( توی مغازه های جمهوری هیچ کدوم نرم افزاری روی اندرویدش نسب نکردن ونمیشه کاراییش رو تست کرد ولی برای وب گردی مناسب به نظر می رسید. عملکرد مجیک کنترلش هم چنگی به دل نمیزد)
( اما در خصوص دوال اسکرین به نظرم واقعا کاربردی هستش. به درد من یکی که خیلی میخوره!!!! )
3dشو تست نکردم چون برام مهم نیست
توی بحث پنل و کیفیت تصویر هم به نظرم خوب هست. البته خود فروشنده هاشم میگن که کیفیتش به الجی و سامسونگ نمیرسه
برند هم ایرانیه ولی شرکتش از بابت خدمات و گارانتی قابل اطمینانه
یه نکته مهم هم اینه که این تی وی کلا یه تی وی چینیه که میاد تو ایران مونتاژ میشه و آرم ایکس ویژن میخوره روش. مارک اصلیش konka هست که تو اینترنت سرچ کنین می بینین.
در مورد قیمتش هم الان میشه حدود 2700 خرید
خلاصه مطلب اینکه می خواستم نظرات موافق و مخالف درباره خرید این تی وی رو بدونم
و اینکه جایگزین این انتخاب (47 اینچ و اسمارت تی وی و قیمتزیر 3م) چی هست؟؟؟؟

years
17-09-2014, 12:20
برادر من جاییکه میشه وضو گرفت تیمم باطل است
وقتی میتونی با همین پول Sharp بخرید چرا میرید سراغ جنس درجه چندم چینی؟

ammiralli
17-09-2014, 12:32
کدوم مدل شارپ؟ با چه مشخصاتی؟

years
17-09-2014, 14:20
Sharp LC-40LE3550X LED TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/Category-Video-Audio-Entertainment/Category-TV/Brand-58/

کلا سراغ ایکس ویژن نرو
من نزدیک 3 سال پیش مدل 22 اینچش را گرفتم کنترلش مشکل داره از همون اول پیکسل رنگ ها معلومه

اصلا جالب نیست

ammiralli
17-09-2014, 14:37
Sharp LC-40LE3550X LED TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/Category-Video-Audio-Entertainment/Category-TV/Brand-58/

کلا سراغ ایکس ویژن نرو
من نزدیک 3 سال پیش مدل 22 اینچش را گرفتم کنترلش مشکل داره از همون اول پیکسل رنگ ها معلومه

اصلا جالب نیست

این مدلی که شما می گی 40 اینچ هست و هیچ کدوم از ویژگی هایی که گفتم رو هم نداره. در مورد کیفیت تصویر شارپ شکی نیست. ولی 47 48 اینچ برای من اولویته

romantic
17-09-2014, 17:30
سلام
می خواستم اگه می شه یه بحث راجع به مدل های k3ds200 ایکس ویژن داشته باشیم. من قصد خرید ال ای دی تا سقف 3م دارم. الان مدل 47 اینچ این چشمم رو گرفته.
در نگاه اول بحث امکانات این tv با توجه به قیمتش در مقایسه با برند های خارجی هستش.
مهمترین آیتم هایی که باعث جذابیتش میشه که تی وی های دیگه ندارن اول اندرویدشه و مهمتر از اون دوال اسکرینش
( توی مغازه های جمهوری هیچ کدوم نرم افزاری روی اندرویدش نسب نکردن ونمیشه کاراییش رو تست کرد ولی برای وب گردی مناسب به نظر می رسید. عملکرد مجیک کنترلش هم چنگی به دل نمیزد)
( اما در خصوص دوال اسکرین به نظرم واقعا کاربردی هستش. به درد من یکی که خیلی میخوره!!!! )
3dشو تست نکردم چون برام مهم نیست
توی بحث پنل و کیفیت تصویر هم به نظرم خوب هست. البته خود فروشنده هاشم میگن که کیفیتش به الجی و سامسونگ نمیرسه
برند هم ایرانیه ولی شرکتش از بابت خدمات و گارانتی قابل اطمینانه
یه نکته مهم هم اینه که این تی وی کلا یه تی وی چینیه که میاد تو ایران مونتاژ میشه و آرم ایکس ویژن میخوره روش. مارک اصلیش konka هست که تو اینترنت سرچ کنین می بینین.
در مورد قیمتش هم الان میشه حدود 2700 خرید
خلاصه مطلب اینکه می خواستم نظرات موافق و مخالف درباره خرید این تی وی رو بدونم
و اینکه جایگزین این انتخاب (47 اینچ و اسمارت تی وی و قیمتزیر 3م) چی هست؟؟؟؟

در این رنج قیمت و با این سایز میتونید گزینه های زیر از برندهای معروف رو هم درنظر بگیرید (به ترتیب قیمت):
1) Samsung 48H6390 (حدودا 3,200,000 تومان)
2) Samsung 48H6355 (حدودا 3,100,000 تومان)
3) LG 47LA62100 (حدودا 3,100,000 تومان)
4) Sony KDL-46W700A (زیر 3 میلیون تومان)
5) Samsung 46F6350
6) Sony KDL-46R450 (اسمارت نیست)
7) LG 47LB56100 (اسمارت نیست)

years
17-09-2014, 18:20
آخه چه فایده داره سامسونگ بخری بعدش دچار مشکل بشه؟
کار تلویزیون چیه؟
خوب معلومه ارائه تصویری عالی