مشاهده نسخه کامل
: انتخاب سه قطعه با بودجه 1400... نظر شما؟
Ali_Best
17-09-2014, 10:39
دوستان سلام
با بودجه 1400 میخوام سه قطعه cpu, mb, vga انتخاب کنم
کار: مدلینگ و رندرینگ
نکته:
- باقی قطعات همگی انتخاب شده. مثلا رم دو تا 4 گیگ و هارد یک ترا و پاور و .... (اگه رم رو باید افزایش بدم بگید)
- بودجه به هیچ عنوان قابل افزایش نیست
دو سوال:
1. آیا برای رندرینگ هارد ساتا با سرعت 7200 مناسبه؟
بعضیا پیشنهاد میکنند که یه ssd هم کنار هارد باشه
نظر شما چیه؟
2. برای خنک کردن این سیستم کیس معمولی که اشکال نداره؟ یا باید فن جداگانه هم خریداری بشه؟
مرسی
kaveh-gh
18-09-2014, 14:32
دوستان سلام
با بودجه 1400 میخوام سه قطعه cpu, mb, vga انتخاب کنم
کار: مدلینگ و رندرینگ
نکته:
- باقی قطعات همگی انتخاب شده. مثلا رم دو تا 4 گیگ و هارد یک ترا و پاور و .... (اگه رم رو باید افزایش بدم بگید)
- بودجه به هیچ عنوان قابل افزایش نیست
دو سوال:
1. آیا برای رندرینگ هارد ساتا با سرعت 7200 مناسبه؟
بعضیا پیشنهاد میکنند که یه ssd هم کنار هارد باشه
نظر شما چیه؟
2. برای خنک کردن این سیستم کیس معمولی که اشکال نداره؟ یا باید فن جداگانه هم خریداری بشه؟
مرسی
از چه موتور رندری استفاده میکنید؟
Ali_Best
21-09-2014, 16:48
منظورتون اگه نام برنامه هست...
رویت... کد... راینو... 3دی مکس
kaveh-gh
21-09-2014, 19:10
اگر اشتباه نکنم به غیر از راینو هیچ کدوم از برنامههایی که نام بردید از گرافیکهای رایج گیمینگ استفاده نمیکنند. البته راینو هم زیاد به گرافیک وایسته نیست ولی وجود گرافیک در کار باهاش تأثیر داره.
پیشنهاد من اینه که از خرید گرافیک صرف نظر کنید. پردازنده نقش بسیار زیادی در بازدهی سیستم شما داره، بعد از اون رم و سرعت هارد تأثیر مستقیم در بهبود عملکرد دارند.
SSD خیلی تأثیر گذاره ولی با بودجهای که فرمودید امکان خریدش وجود نداره. میتونید در صورت امکان بعداً خریداری کنید.
Intel Core i7 4790 به قیمت 980 و Gigabyte GA-H97-D3H به قیمت 400 پیشنهاد میشن.
اگر اصرار به خرید گرافیک دارید باید بودجه رو افزایش بدید.
حداقل پردازنده مورد نیاز شما Core i5 4690 است که حدود 680 قیمت داره. اگر در خرید مادربرد هم صرفهجویی کنید و یه مادربرد 300 تومانی بخرید بازهم نمیشه یه گرافیک مناسب با حدود 300 بودجه زنده شده تهیه کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.