PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا راهی برای درمانش هست؟ اعصابمو خرد کرده. رفتم توی فکر (آنزیم های کبدی)

brad pitt
16-09-2014, 22:16
سلام
ما پارسال همینجوری یه آزمایش خون دادیم بعد دیدیم آنزیمهای کبدی بالاست
SGOT
SGPT
که گویا زده حداکثر باید 42 باشه

اولی
60 بود
و دومی 128

که تقریبا یبترتیب 1.5 و 3 برابر حتی از حداکثر بالاست

تقریبن رعایت کردم
صبحها 3 لیوان کاسنی میخوردم و ...

دوباره رفتم آزمایش
باز هیچ فرقی نکرده
اولی شده 58
و دومی 140

میخاستم بدونم باید چکار کنم ؟
خطری هست ؟
دارویی دوای عطاری چیزی ؟؟؟؟

ممنون

brad pitt
16-09-2014, 22:38
اهل مشروبات الکلی و سیگار و قلیون اصلن نیستم
قدم 190 و وزنم 104 هست

Atghia
16-09-2014, 22:47
فقط از لحاظ طب سنتی:
پیش یک دکتر وارد به طب سنتی برید بهتون رژیم غذایی خاص میده در عرض چند ماه کاملا موثره
نکته: ممکنه چندین بار حجامت هم لازم باشه انجام بدید
عرق کاسنی هم در دراز مدت جواب نمیده با توجه به تغییر طبعتون بطور مداوم باید تغییراتی در عرقیجاتی که میخورید ایجاد کنید که اونم فقط تحت نظر دکتر امکان پذیره...

شخصا یکی از نزدیکان کبد چرب داشت هرکاری میکردن وضعیتش بدتر میشد ولی در مدت 5 ماه با همین روش وضعیت عالی پیدا کرد و با نتایج ازمایش هم ثابت شد

Переклад не
16-09-2014, 22:48
صرفا جهت اطلاع بگم که یکی از رفقا هم همین مورد رو داره مشخص شده دارو باعث بالا رفتن آنزیمهاش شده. قرص های راکوتان شما که از این نوع قرص ها مصرف نمیکنید؟ راکوتان یا اکوفن و اینچیزا؟ که بعد براش چنتا قرص تجویز کرده بودن به همراه توصیه ورزشی ایروبیک الان وضعش بهتر شده

brad pitt
16-09-2014, 22:56
ممنون از پاسخ

در مورد مصرف قرص بله اکوفان میخورم . البته تازگی تموم شد و ریجن دایت میخورم برای تقویت مو
صبحها هم ول من میخورم . 2-3 ماه اخیر این قرصارو میخورم . پارسال که نمیخوردم هم همینجور بود

باشه چشم دکتر طب سنتی میرم . چون فک کنم تو این مورد مواد گیاهی بهتر جواب میده

در ضمن مزاج من گرم و تر هست . البته عسل و شکلات صبحانه و کره بادام زمینی و حلوای ارده هم زیاد مصرف میکنم
یعنی تقریبن هر 1 روز در میان اما شام زیاد نمیخورم . اینارو صبحانه میخورم

Переклад не
17-09-2014, 17:35
هر مزاجی و رژیمی داشتید مهم نیست مهم اینه در اسرع وقت در مورد این قرص هایی که مصرف میکنید یا میکردید با پزشک درمیون بذارید. احتمالا اون راکوتان و اکوفن ای که مصرف میکردید هپاتیت دارویی هم ایجاد کرده چون برای اون رفیقم اینطوری شده بوده

brad pitt
17-09-2014, 18:25
هر مزاجی و رژیمی داشتید مهم نیست مهم اینه در اسرع وقت در مورد این قرص هایی که مصرف میکنید یا میکردید با پزشک درمیون بذارید. احتمالا اون راکوتان و اکوفن ای که مصرف میکردید هپاتیت دارویی هم ایجاد کرده چون برای اون رفیقم اینطوری شده بوده

راکوتان که البته مصرف نمیکردم

جواب آزمایشم دقیق فردا شب میذارم تا مشخص بشه
مثلا کلسترول بد . چربی و قند م نرمال ه و بالا نیست
فقط تو همش آنزیم کبدی بالاست

laxer
17-09-2014, 20:46
پزشک پزشک پزشک :n27:
فقط یک متخصص میتونه شما رو درمان کنه البته اگه مشکلی داشته باشید.
سلامتی مهم تر از اینکه شما در فروم ها دنبالش بگردید.

Life24
17-09-2014, 22:28
مال من فقط یکیش بالا بود، رفتم متخصص چک کرد و سونوگرافی کبد داد و درنهایت گفت مهم نیست و چیزی نیست.
باید متخصص با توجه به ازمایشات و معاینات نتایج رو به شما اعلام کنه