Sh.m_note
16-09-2014, 14:48
سلام
بعد از راهنمایی دوستان در همین انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیدن سایر تاپیک ها تصمیم خودم خرید Asus N56JR هست .منتها مشکلی که هست وزنشه .موندم واقعا:n28::n28:
از همین مدل خیلی خوشم میاد
Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
NVIDIA GeForce 840M 2GB
TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
و...
اما قول یکی از دوستان حمل یه جسم سه کیلویی سخته .منم اکثرا برای دانشگاه میخوام این لپ و تاپ رو . حالا جزوه و کتاب و این چی هم روش.
فکر میکنم خیلی سخت باشه اینو با خودت جابه جا کنی اونم تو محوطه ی دانشگاه :n28::n28::n28:
نظر دوستان چی هست ؟ چیکار کنم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون بهینه هست که یه مدل پایین تر از نظر پردازنده و گرافیک و غیره
رضایت بدم در عوض سبک باشه و مهم تر کارمو در حد رضایت بخش راه بندازه ؟ یا نه و می ارزه که سنگینی رو تحمل کنم ؟؟؟؟:n14:
آخه تا جایی که متوجه شدم لپ تا پ های سبک تر معمولا پایین تر از (cpu , ram ,...)این مدل هستن !!
تاکیدم اینه که :
اصلا نمیخوام بازی نصب کنم اهلش نیستم
فیلم هم زیاد نمیبینم
ولی باید از عهده محاسبات سنگین بربیاد
میخوام باهاش برنامه نویسی کنم مثل متلب و هایسیس و شبیه سازی
نت و کارای روزمره هم که هست
به شدت از هنگ کردن لپ تاپ متنفرم .
:n21:
قیافه و کلاسش هم درجه اهمیت کمتری دارند
چی کار کنم اینو بخرم ؟ یا لپ تا پ دیگه ای پیشنهاد میکنین ؟و چی؟:n13::n13:
بعد از راهنمایی دوستان در همین انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیدن سایر تاپیک ها تصمیم خودم خرید Asus N56JR هست .منتها مشکلی که هست وزنشه .موندم واقعا:n28::n28:
از همین مدل خیلی خوشم میاد
Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
NVIDIA GeForce 840M 2GB
TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
و...
اما قول یکی از دوستان حمل یه جسم سه کیلویی سخته .منم اکثرا برای دانشگاه میخوام این لپ و تاپ رو . حالا جزوه و کتاب و این چی هم روش.
فکر میکنم خیلی سخت باشه اینو با خودت جابه جا کنی اونم تو محوطه ی دانشگاه :n28::n28::n28:
نظر دوستان چی هست ؟ چیکار کنم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون بهینه هست که یه مدل پایین تر از نظر پردازنده و گرافیک و غیره
رضایت بدم در عوض سبک باشه و مهم تر کارمو در حد رضایت بخش راه بندازه ؟ یا نه و می ارزه که سنگینی رو تحمل کنم ؟؟؟؟:n14:
آخه تا جایی که متوجه شدم لپ تا پ های سبک تر معمولا پایین تر از (cpu , ram ,...)این مدل هستن !!
تاکیدم اینه که :
اصلا نمیخوام بازی نصب کنم اهلش نیستم
فیلم هم زیاد نمیبینم
ولی باید از عهده محاسبات سنگین بربیاد
میخوام باهاش برنامه نویسی کنم مثل متلب و هایسیس و شبیه سازی
نت و کارای روزمره هم که هست
به شدت از هنگ کردن لپ تاپ متنفرم .
:n21:
قیافه و کلاسش هم درجه اهمیت کمتری دارند
چی کار کنم اینو بخرم ؟ یا لپ تا پ دیگه ای پیشنهاد میکنین ؟و چی؟:n13::n13: