مشاهده نسخه کامل
: در مورد y50
Amin_92998
15-09-2014, 23:45
دوستان اینکه واسه y50 مینویسن حافظه هیبریدی و 8 گیگ ssd یعنی چی ؟
:n16:
afshin b
15-09-2014, 23:56
توی این لپتاپ بجای هارد معمولی (HDD) از هارد هیبریدی (SSHD) استفاده کردن. هارد هیبریدی از یه مقدار حافظه ی SSD برای کش کردن دیتاهای پرکاربرد استفاده می کنه. بطور کل نسبت به هاردهای معمولی در لود کردن ویندوز و برنامه ها، سرعت بیشتری داره.
mg_mahyar
20-09-2014, 01:09
البته 8 گیگ بیشتر نمایش هست و اونقدر تاثیر شگفی نداره. یعنی هارد ssd خیلی پر سرعته ولی 8 گیگ عملا کاربرد خاصی براتون نداره و درد سر هست
afshin b
20-09-2014, 03:35
البته 8 گیگ بیشتر نمایش هست و اونقدر تاثیر شگفی نداره. یعنی هارد ssd خیلی پر سرعته ولی 8 گیگ عملا کاربرد خاصی براتون نداره و درد سر هست
میشه بپرسم چه دردسری داره؟
Max.Pain
20-09-2014, 11:29
همونطور که افشین گفت این حافظه به عنوان Cache استفاده میشه و شما اصلا اون رو نمی بینید نه به صورت نرم افزاری و نه فیزیکی! یعنی جزو حجم هارد و پارتیشن ها نیست و از لحاظ فیزیکی هم داخل هارد جاسازی شده.
کاربردش هم افزایش سرعت هارد هست که نسبت به SSD کندتره ولی از هارد درایو عادی بهتره!
در کل بهتر از HDD عادی هست و بهتره از لپ تاپ دارای SSHD استفاده کنید.
این مدل دو نوع کارت گرافیک ارائه داده یکیش مکسول یکیش کپلر !
کسی میدونه چطور میشه تشخیص داد هنگام خرید ؟!
afshin b
20-09-2014, 20:54
این مدل دو نوع کارت گرافیک ارائه داده یکیش مکسول یکیش کپلر !
کسی میدونه چطور میشه تشخیص داد هنگام خرید ؟!
کارت سری ۸ مکسول هست، یعنی GTX 860M و سری ۷ کپلر هست، یعنی GTX 760M
mg_mahyar
22-09-2014, 01:33
میشه بپرسم چه دردسری داره؟
شما توی 8 گیگ فقط میتونی ویندوز نصب کنی و بس
اولا اینکه یه مدت بگذره هی میخواد پیغام بده من پر شدم. ثانیا یک سری برنامه ها باید توی درایو ویندوز نصب بشند. مثلا برنامه هایی که برای امنیت شبکه هست یا مثلا مایا تا چند سال پیش اینطوری بود
حتی دانلود پیش فرض و محل عکس و اسکن و... و باید همه این ها رو تغییر بدی و گاهی قابل تغییر هم نیستند و هی و مدام نیاز به کات کردن و جابه جایی فایل پیدا میکنی. در کل من دوست ندارم مدام نگران پر شدن فضا باشم. ترجیح میدم سرعت بوت کمتر باشه ولی بی نگرانی.
afshin b
22-09-2014, 04:20
شما توی 8 گیگ فقط میتونی ویندوز نصب کنی و بس
اولا اینکه یه مدت بگذره هی میخواد پیغام بده من پر شدم. ثانیا یک سری برنامه ها باید توی درایو ویندوز نصب بشند. مثلا برنامه هایی که برای امنیت شبکه هست یا مثلا مایا تا چند سال پیش اینطوری بود
حتی دانلود پیش فرض و محل عکس و اسکن و... و باید همه این ها رو تغییر بدی و گاهی قابل تغییر هم نیستند و هی و مدام نیاز به کات کردن و جابه جایی فایل پیدا میکنی. در کل من دوست ندارم مدام نگران پر شدن فضا باشم. ترجیح میدم سرعت بوت کمتر باشه ولی بی نگرانی.
دوست من اصلا ۸ گیگ SSD بطور مجزا در اختیارتون قرار نمیگیره! یعنی اون ۸ گیگ رو شما نمی بینین و یه هارد یه ترای یکپارچه در اختیارتون میذاره و اون ۸ گیگ در پشت صحنه کار میکنه برای کش کردن اطلاعات پرکاربرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.