مشاهده نسخه کامل
: y510 یا n56
unknown47
15-09-2014, 21:36
سلام
دوستان من دنبال یه لپ تاپ واسه برنامه نویسی و تا حدودی بازی با مشخصات زیر تا 3میلیون(دویست بالاتر حالا;) ) هستم:
1-صفحه نمایش خوب
2-صفحه کلید خوب و با کیفیت
3-قدرت پردازشی نسبت به هزینه ای که میکنم
4-سیستم خنک کنندگی خوب و کم گرم شدن دستگاه
خودم به این گزینه ها رسیدم y510 و n56-jr رسیدم
حالا نمیدونم کدوم مناسبتره
یه سوال هم داشتم: صفحه فول اچ دی در استفاده روزمره فرق زیادی با صفحه های عادی داره؟
گزینه ی دیگه هم بود ممنون میشم راهنماییم کنید:n01:
سلام دوست عزیز من با ان 56 جی ار موافقم.
چرا::::!!!!!
1صفحه نمایشش فوق العادست و با مورد لنوو اصا قابل مقایسه نیست.
2صفحه کلید و تاچ پد عالی با بکلایت
3قدرت پردازشی عالی با پردازنده 4700hq
4در حالت کاربری روزمره اصلا گرم نمیشه وباد خنکی از کنار دستگاه بیرون میزنه، در حالت فشار و در حالت بازی هم اگه کولپد بزارین خیلی خوبه ارم نزایرن بازم نسبت به لپتاپای دیگه خیلی خوبه فقط قسمت خروج گرما داغ میکنه اما قسمت های دیگه خیلی خیلی کم گرم میشه که خیلی دیگه عادی هستش
5از لحاظ چگونگی صفحات فول اچ دی اینطور بهتون بگم که خیلی با کیفیتن ولی مثلا تو وبگردی باید یخورده زوم کنین.فیلم دیدن باهاشونم خیلی حال میده.صمنا ان56 صفحش ماته و نور رو بازتاب نمیکنه و برای جاهای پرنور کارکردن با لپتاپ رو راحت و لذتبهش میکنه.
از لحاظ دیزاین هم ایسوس خیلی خوشگل و جذابتر از لنوو فقط مشکل مشترک جفتشون اینه که باید 2روز یبار پشت لپتاپ و تمیز کنین چون اثر انگشت جدب میکنه .
ضمنا اگه شما از مارک ایسوس خوشتون میاد ایسوس بگیرین اما اگه از لنوو خوشتون میاد مدل y510 نگیرین و با 300-400 تومن بیشتر من lenovo y5070 رو پیشنهاد میکنم که حداقل اگه قیافه درست و حسابی نداره ولی کانفیگش خوب باشه.ولی من ایسوس رو پیشنهاد میکنم
alli1600
15-09-2014, 22:53
منم باn56 jrموافقم اما اگه تا 3400هزینه کنیدy5070-aبهتره قیافشم خوبه و خیلی باریکه و gtx860 4gb ddr5هم که روشه وسوسه کنندس
unknown47
16-09-2014, 09:07
ممنون از شماها
y5070 درایو نوری نداره و این خیلی بده 3نیم پول بدی و باز باید از دی وی دی رام اکسترنال استفاده کنی:n27:
توی این رنج قیمت پس بهترین گزینه همین n56-jr هست؟
بودجم تا سه و نیم هست ولی خب اگه موردی هم باشه که به نسبت قیمت بیارزه حاضرم واسش هزینه کنم
<<والا پی سی که خونه دارم روش کارت گرافیک 5830 هست که توی رده ی خودش خوب جواب میده و حالا که میخوام لپتاپ بردارم واقعا رو اعصابه که گرافیک لپتاپم از پی سی 4سال پیشم پایینتر باشه(_یه سر به سایت های بنچمارک زدم دیدم همشون غیر از 850 و 860 از گرافیک خودم رتبه پایینتری دارن:n28::n29:_)>>
دوست عزیز منم با حرف شما موافقم که n56jr گزینه بهتریه
چونکه دیگه کلا ظاهر گیمینگ نداره ظاهرش مالتی مدیا هست با کانفیگ گیمینگ
y50 تو جعبش درایو اکسترنال داره
alli1600
17-09-2014, 10:31
سلام
درایو نوری فدای طراحی باریکش شده ولی تو جعبش یه دونه اکسترنال هست
1.گرافیکgtx 860 m 5 gb ddr5خیلی قویه
2. وزنش از ایسوز خیلی کمتره
3.سیستم خنک کنندش بهتر از ایسوس
4. ساب ووفر داخلی داره
ولی خدایی کیفیت بدنه ایسوس یه چیز دیگس
mg_mahyar
20-09-2014, 01:06
چون بازی میکنی قطعا y5070 و بهتره زیاد خودت رو گیج نکنی. فقط قبل از خرید توی پاساژ پارسیان یا ایرانیان سمت میدان ولیعصر برو و مدلهایی که دارند و برای تست روشن کردند رو ببین. اینطوری بهتر میتونی انتخاب کنی. چون شاید ظاهرش رو نور قرمز پشت کیبرد رو نپسندی ولی قطعا زینه خوبیه برای شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.