مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد مبدل تصویری بیسیم
سلام ودرود ...
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید در مورد وسیله ای که به TV وصل شه و به وسیله مودم Wi-Fi که به کامپیوتر وصله بشه شبکه ایجاد کرد و فیلمی که در کامپیوتر Play می کنیم در TV پخش شه یا با گوشی رابطه برقرار کنه و عکس ها و فیلم های گوشی بشه درون TVدید. اگه اشتباه نکنم این همون استاندارد DLNA حساب میشه اما نحو و وسیله نصب این کارو میخواستم ببینم چجوریه ...
کسی متخصص نیست تو این زمینه تا راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟
MINIX.ir
20-09-2014, 09:39
سلام ودرود ...
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید در مورد وسیله ای که به TV وصل شه و به وسیله مودم Wi-Fi که به کامپیوتر وصله بشه شبکه ایجاد کرد و فیلمی که در کامپیوتر Play می کنیم در TV پخش شه یا با گوشی رابطه برقرار کنه و عکس ها و فیلم های گوشی بشه درون TVدید. اگه اشتباه نکنم این همون استاندارد DLNA حساب میشه اما نحو و وسیله نصب این کارو میخواستم ببینم چجوریه ...
درود
تاپیک زیر را حتما ببنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که شما لازم دارید دقیقا همین مورد هست. این دستگاه دارای وای فای دوال باند هست و قابلیت hotspot هم داره. شما با برنامه AirPinPro که روی دستگاه به صورت پیش فرض نصب می باشد براحتی موتونید از کامپیوتر ویندوزی یا آیفون و آیپد اپل و دوایس های اندرویدی به صورت وایرلس محتویات مولتی مدیای خودتون را روی تلویزیون به نمایش در بیارید. به این عمل screencasting میگن. کاملا توسط خودم تست شده و عالی جواب میده.در عکس زیر کاملا واضحه :
هر سوالی در این مورد داشتین بپرسید تا راهنماییتون کنم
درود
تاپیک زیر را حتما ببنید:
چیزی که شما لازم دارید دقیقا همین مورد هست. این دستگاه دارای وای فای دوال باند هست و قابلیت hotspot هم داره. شما با برنامه AirPinPro که روی دستگاه به صورت پیش فرض نصب می باشد براحتی موتونید از کامپیوتر ویندوزی یا آیفون و آیپد اپل و دوایس های اندرویدی به صورت وایرلس محتویات مولتی مدیای خودتون را روی تلویزیون به نمایش در بیارید. به این عمل screencasting میگن. کاملا توسط خودم تست شده و عالی جواب میده.در عکس زیر کاملا واضحه :
هر سوالی در این مورد داشتین بپرسید تا راهنماییتون کنم
شرکت D-Link یه مبدل تصویری داره که تازه هم وارد بازار شده از اون اطلاعی ندارین ؟
در ضمن قیمت این مدلی که اینجا گفتین چنده ؟
MINIX.ir
30-09-2014, 13:16
در مورد D-link اطلاعی ندارم و توی بازار هم تا حالا ندیدم
قیمت مدل های minix توی سایتش میتونید ببینید.همه مدل داره با کانفیگ های مختلف
شرکت D-Link یه مبدل تصویری داره که تازه هم وارد بازار شده از اون اطلاعی ندارین ؟
در ضمن قیمت این مدلی که اینجا گفتین چنده ؟
دوست عزیز اگه تلوزیونتون جدید هست و وای فای داخلی داره و قابلیت DLNA میتونی بدون خرید هیچ دستگاهی و با داشتن یه مودم بی سیم این کارو بکنی
اگه نداری، باید از دستگاه های مدیاپلیر و سینماخانگی هایی که این قابلیت رو دارن استفاده کنی
مثل پایونییر و مدیاپلیرهای وسترن یا همینی که دوستمون معرفی کردن
فقط حواست به ویژگی هایی که میخوای داشته باشه، باشه
مثل فرمت هایی که میخوای پخش کنی و صداهای قابل پخش
تو مشخصاتشون ببینی پیدا میکنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.