مشاهده نسخه کامل
: دانشگاه آزاد تهران یا غیرانتفاعی شمال
سلام به همه ی دوستان :دی
من تهران واحد شمال رباتیک قبول شدم و دانشگاه شمال ( آمل ) هم نرم افزار
اینطور که شنیدم دانشگاه شمال دانشگاهه خیلی خوبیه ( هم محیط هم مدرک )
حالا 2 دل شدم کدوم رو بزنم
واسه من ارزش مدرک خیلی مهمه ( از ایران می خوام برم )
از لحاظ ارزش مدرک کدوم بهتره ؟ ممنون میشم کمک کنین
درس نخون ... برو به دست فروشی بپرداز
درس نخون ... برو به دست فروشی بپرداز
چشم :دی ....
دوست گرامی شما که قصدت رفتن از ایرانه بهتره که همون خارج هم تحصیل کنی ... این دو تا دانشگاهی که گفتی مدرک بین المللی نمیدن که ... ! که جایی بخواد قبولشون داشته باشه ...
همچین گفتی مدرک مهمه :دی که انگار بین دانشگاه صنعتی شریف و امیر کبیر و تهران ( و نه حتی شهر های دیگه مثل مشهد و اصفهان و شیراز!! )گیر کردی میخوای ببینی کدومش اعتبار جهانی بیشتری داره! که در این صورت میشد شما رو ارجاع داد به یه سری موسسات رنکینگ دانشگاه ها!.
از مهم ترین مراکز رتبه بندی دانشگاه ها مرکز شانگهای هست که گاها دانشگاه تهران نیز به اون استناد میکنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87.%D8%AA% D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86.html) میتونی اینجامراجعه کنی و رتبه بندیش رو ببینی :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم در عرصه رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام فعال و قابل اعتماده ..
اگر یه سال خوندن با رفتن به خارجت :دی اختلال پیدا نمیکنه سعی کن بخونی و حداقل توی دانشگاه امیر کبیر تحصیل کنی . که حداقل مدرکی بهت بدن که اعتبار جهانی داشته باشه .
البته دانشگاه آزاد هم گاها در رتبه بندی هایی رتبه خوبی کسب میکنه که اینو میشه گذاشت پای این که حتی توی سوراخ موش هم واحد داره و توی رتبه بندی ها ذکر میشه ازاد اسلامی نه واحد مثلا تهران یا ... :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.