ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا در این رنج قیمت؛چیزی بهتر از ASUS N550JK میتونه نسیبم بشه؟!

S0R3N4
15-09-2014, 10:06
سلام بر همه ی اساتید گرامی...
راستش بنده به دنبال یه لپ تاپ بسیار قدرتمند بودم که چشمم افتاد به ASUS N550JK و کاملا منو مجذوب خودش کرد...
به نظرتون با این رنج قیمت (4 میلیون) میتونم چیزی با کانفیگ و آپشن های بهتری پیدا کنم ؟

تقریبا کانفیگ فوق العاده ای داره این لپ تاپ به جز 3 تا چیزی که خیلی بهش اهمیت میدادم که به ترتیب اولویت مینویسم...

1.نداشتن حسگر اثر انگشت
2.نداشتن بلو-ری رایتر
3.نداشتن صفحه ی لمسی(که این گزینه از اهمیت کمتری از 2 تای دیگه برام برخورداره)

آیا شما نظرتون مثبته نسبت به این لپ تاپ؟
اگر کمی صبر کنم (نهایت تا اواخر مهر ماه) میتونم چیز بهتری گیر بیارم؟
آیا لپ تاپی میشناسید که 2 خصوصیات اولی که نام بردم رو داشته باشه حداقل با همین کانفیگ؟

خلاصه من به دنبال بهترین هستم همیشه...و قیمت دستگاه برام همیشه کمترین اهمیت رو داره.برای همین لپ تاپ های اصلیم MacBook Pro و MacBook Air هستش...

اما یک لپ تاپ برای گیماستفاده های مالتی مدیا میخوام.
و برند ASUS نداشتم هیچ وقت؛از نظر کیفیت ساخت و از نظر ظاهری(که خیلی خیلی برام اهمیت داره) آیا مورد تایید شما هست؟

ممنونم

milad n
15-09-2014, 10:52
سلام اگه حسگر اثر انگشت میخواین باید برید سمت لنوو سری thinkpad
بلوری که هم که لپ تاپ های مختلف از برند های مختلف دارن
. اما صفحه نمایش لمسی
در یک کلمه بگم بدردنخور و افتضاح چون اثرانگشت روش میمونه و صفحه نمایشش مثل اینه هست و خیلی ازیت میکنه به نظر من این لپ تاپ ارزش خرید در برابر قیمت نداره البته این نظر من هست

alli1600
15-09-2014, 14:40
سلام
به نطرم گزینه خوبیه ولی برای گیم پیشنهاد نمیشه (سیستم خنک کنندش ضعیفه) و وزنش زیاده

یه نگاهی به MSI GE60 2PC Apache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وlenovo y5070 بندازلنوو بسیار باریکه و به نظرم خوشتون بیاد

Pitbull2015
15-09-2014, 15:12
سلام دوست عزیز. اگه برای بازی می خواید و همون جور که گفتید، قیمتش براتون مهم نیست و از برند Asus خوشتون میاد، بهتون پیشنهاد میدم Asus G750JZ رو بخرید. اینم لینکش از سایت رسمی Asus. کلیک کنید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از بخش Specifications مشخّصات دقیقشو می تونید ببینید! این لپ تاپ مورد 2 رو فقط داره که Blu-Ray Writer ـه! :n06: با این مشخّصات قدرتش بسیار بالائه! حتما خوشتون میاد!

HOJ-JAT
15-09-2014, 17:59
لپ تاپ فوق (n550)برا مولتی مدیا و گیم نچندان سنگین(بدلیل استفاده نکردن از گرافیک حرفه ای نسبت ب رقبا) مدل مناسبی هست
مدلی از ایسوس با همون کیفیت که صفحه لمسی نداشته باشه و یسری اپشن الکی مثل لیپ موشن و ... نداشته باشه n56jr هست
بنظر من همون مک بوک شما اگز سری رتینا باشه کار مولتی مدیا رو انجام میده و برای گیم هم فقط ی بار با ps4 باژی کنید اون وقت دیگه هرگز سراغ لپتاپ نمیرید

S0R3N4
16-09-2014, 10:59
برای گیم که خودم منتظرم تا بازی های مورد نظرم برای Xbox One بیاد و بدون شک سمت اون میرم...

ولی برای دخترم(که ماشالله گیم هایی که بازی میکنه همگی سنگین هستن و با گرافیک بالا) میخوام و خودمم برای گیم هایی که اختصاصا برای PC هستن میخوامش...

راستش اون Asus G750JZ رو یه نگاه کردم و اصلا از ظاهرش خوشم نیومد...راستش متاسفانه لپ تاپ هایی که اختصاصا برای گیم هستن اصلا ظاهرشون به دلم نمیشینه...

اون یکی دوستمون که لپ تاپ MSI GE60 رو معرفی کردند هم اولین چیزی که تو ذوقم زد ظاهرش بود.و اینکه دیدم گرافیکش از اون مدلی که مد نظر من هست 2 گیگابایت ضعیف تره....!
از اونجایی که من با لپ تاپ های Apple همیشه کار میکردم؛بنابراین این ظاهر های غیر متعارف یه مقدار درکش برام سخته و من زیبایی رو در سادگی و رنگبندی های مات (نظیر سفید یا مشکی).

آیا بلو-ری رایتر و حسگر اثر انگشت رو نمیشه به صورت پورتابل (جداگونه) از طریق USB به لپ تاپ وصل کردش؟یعنی میشه اونا رو جدا گونه تهیه کرد و به لپ تاپ اضافه کرد؟
مثلا من الان کارت صدای creative sound blaster 5.1 pro USB دارم و از طریق USB به لپ تاپم وصله و اسپیکر 5.1 Logitec DTS دارم ...
آیا میشه بلو-ری رایتر و حسگر اثر انگشت هم به این شکل داشت؟

یعنی به نظرتون با اون کانفیگی که ASUS N550JK داره بازم تو بازی کردن Game در حالت High Detail (مثلا بازی کردن FIFA15 در حالت بالاترین جزئیات) یا SIMS4 (برای دخترم) مشکلی ایجاد میشه؟
اگه به خاطر سیستم خنک کننده هستش ؛ آیا نمیشه از Coolpad های هیولا وار (!!!) استفاده کرد براشون تا مشکلشون رفع بشه؟

پ.ن:
از Lenovo Y5070 - B خوشم اومد...یعنی تنها مدلی بود که معرفی شد در این تاپیک و چشمم رو گرفت؛فقط ایکاش هارد SSD با حجم بیشتری داشت!(آیا مدلی هست با همین کانفیگ که هارد SSD با فضای بیشتری در اختیارم بذاره؟)
همگی آیا این مدل رو تایید میکنید؟
فقط اینکه ایکاش باطریش بهتر بود؛4.5 ساعت یه مقداری برام کمه؛ولی میشه باهاش کنار اومد...ولی با تعداد درگاه های بسیار محدود USB (خصوصا USB3 به سختی میشه کنار اومد خداییش)
چرا این درایو نوری نداره؟!!!!!!!چکار کنم اگه لازم داشتم خب؟!از اونجایی که تعداد پورت های USBــش بسیار محدوده خیلی سخته بخوام از یه درایو نوری پورتابل استفاده کنم.نظرتون چیه؟
سیستم خنک کنندگیش خوبه؟
یعنی بع نظرتون همه چیز تمام به حساب میاد یا نه؟

Amir-Rainman
16-09-2014, 11:21
[QUOTE=S0R3N4;8389114]

آیا بلو-ری رایتر و حسگر اثر انگشت رو نمیشه به صورت پورتابل (جداگونه) از طریق USB به لپ تاپ وصل کردش؟یعنی میشه اونا رو جدا گونه تهیه کرد و به لپ تاپ اضافه کرد؟

/QUOTE]

میتونین با خرید یه درایور نوری اکسترنال، بحث بلو-ری رو حل کنین ولی من تا حالا حسگر اثر انگشت اکسترنال ندیدم !!

از حسگر اثر انگشت تو چه مواردی استفاده میکنین؟

HOJ-JAT
16-09-2014, 11:41
ظاهرا y5070 داخل جعبش درایو نوری اکسترنال موجود داره
حسگر اثر انگشت خیلی وقته دیگه توی لپتاپ ها استفاده نمیشه چون سیستم های امنیتی قوی تری هست
شما میتواند روی بایاس رمز بگزارید
ویندوز هشت خیلی امنیتش بالا رفته

milad n
16-09-2014, 13:04
اون یکی دوستمون که لپ تاپ MSI GE60 رو معرفی کردند هم اولین چیزی که تو ذوقم زد ظاهرش بود.و اینکه دیدم گرافیکش از اون مدلی که مد نظر من هست 2 گیگابایت ضعیف تره....!

یعنی به نظرتون با اون کانفیگی که ASUS N550JK داره بازم تو بازی کردن Game در حالت High Detail (مثلا بازی کردن FIFA15 در حالت بالاترین جزئیات) یا SIMS4 (برای دخترم) مشکلی ایجاد میشه؟
اگه به خاطر سیستم خنک کننده هستش ؛ آیا نمیشه از Coolpad های هیولا وار (!!!) استفاده کرد براشون تا مشکلشون رفع بشه؟

سلام دوست عزیز اشتباه نکن گرافیک ام اس ای DDR5 هست ولی N550 DDR3
در مورد بلوری هم که میتونیداکسترنال بگیرید
کول پد هم تاثیر زیادی نداره و این لپ تاپ مالتی مدیا هست و سیستم خنک کننده ضعیف
به نظر من یا برید سمت Y5070 و یا ام اس ای GS60 GHOST PRo که ماتریس تازه وارد کرده مشخصات لپ تاپ رو ببینید سیمز رو تیکه پاره میکنه(LoL)
با شرکت ماتریس تماس بگیرید و قیمتش رو بپرسید اپه وقت کردید قیمتش رو هم ان جا بگید با تشکر

alli1600
16-09-2014, 13:14
درموردy5070-B باید بگم به خاطر اینکه خیلی باریکه درایو نوری نداره از تصاویرش خیلی باریکتره (عکس ها بزرگ نشونش میدن)
به نظر منم اول لنوو بعد MSI
در مورد SSDهم باید بگم که به خاطر هیبریدی بودن هارد همون 8 گیگ بیشتر نمیشه در حقیقت همین 8 گیگ رو هم اجازه دسترسی نمیده(مثل حافظه کش CPU عمل میکنه) ولی سرعت هارد خیلی بالان(مثل SSDنمیشه)

S0R3N4
16-09-2014, 15:00
خب دوستان
چیزی با کانفیگ y5070-B ولی با ظاهری بهتر سراغ ندارید؟؟
واقعا سخته بخوام با اون ظاهر کنار بیام...

pro2
16-09-2014, 16:42
سلام

اگه قيمت براتون مهم نيست سراغ ريزر بريد
ظاهرش ٩٠ درصد شبيه مك بوك هست
هم ١٤ اينچي هم ١٧

new razer blade 2014

ولي در نظر داشته باشيد قيمتاشون بخواي از امريكا بياري حدود ١٠ تومن ميوفته

ايرانم گير مياد ولي قيمتش بالاتره

لپتاپ هاي الين ور ببين ولي سنگينن

madara sama
16-09-2014, 16:42
برادر ظاهر شیک و کاری داره مشکل ختصی نداره که اصلا قابل قیاس با سری های گیمینگ نیست

sia4
16-09-2014, 16:52
خیلی مشکل پسندی شما! هم کانفیگ قوی هم زیبا و ...! من پیشنهاد اول و آخرم msi ge60 2pc هست
بنده خدا کجاش زشته!؟ کلی ابهت داره :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pitbull2015
16-09-2014, 17:10
راستش اون Asus G750JZ رو یه نگاه کردم و اصلا از ظاهرش خوشم نیومد...راستش متاسفانه لپ تاپ هایی که اختصاصا برای گیم هستن اصلا ظاهرشون به دلم نمیشینه...

اگه قیافه ی لپ تاپ براتون مهمّه، صد در صد برید سمت MSI. لپ تاپ های MSI علاوه بر قیافه ی عالی، قدرت بسیار بیشتری نسبت به لپ تاپ های Asus دارن! :n16:اگه وسع مالیتون میرسه، لپ تاپ MSI GT70 Dominator Pro رو بهتون پیشنهاد میدم که حدود 13، 14 میلیون یا یه کم بالاتر، پایین تره! اینم لینکش از سایت رسمی MSI. کلیک کنید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-specification)

S0R3N4
16-09-2014, 19:48
مشکلی با قیمتش ندارم راستش...
ولی آخه منصفانه اس خرج کردن همچین قیمتی (13-14 میلیون تومان) برای خرید یه لپ تاپ؟آخه نمیخنده کسی ازم بپرسه چند خریدی اینو؟! :n02: (شوخی)
من الان از بین مدل هایی که پیشنهاد دادین با کانفیگ Lenovo Y5070 - B حال کردم که با تعداد پورت های کم USB خیلی ستمه بخوام یه بلو-ری رایتر اکسترنال هم بذارم روش!!! (ظاهرش هم جای خود داره که انچنان باب میل من نیست)
چیزی که کانفیگ Lenovo Y5070 - B داشته باشه و ظاهرش فقط کمی بهتر باشه و حداقل 1-2 تا پورت USB3 بیشتر داشته یا اینکه به جای پورت بیشتر USB3 حداقل یه بلو-ری رایتری یا دی وی دی رایتر داشته باشه موجود نیست؟! (البته اگه به جای بلو-ری رایتر حداقل یه 2 تا پورت USB3 داشت هیچ مشکلی نبود خدایی...)
شما حساب کن:
- بخوام از یه موس وایرلس استفاده کنم
- یه هارد اکسترنال هم که دارم و لازم دارم همیشه در دسترس باشه
- کارت صدای Crative Sound Blaster Pro 5.1 USB دارم که خودش دائم یه پورت USB رو اشغال میکنه

کجای دلم یه بلو-ری رایتر رو جا بدم؟!یا اینکه اگه خواستم یه فلش مموری بهش وصل کنم چه کار کنم؟!
آیا HUB واسه USB3 موجوده تا بتونم تعداد درگاه های USB3 رو افزایش بدم؟

milad n
16-09-2014, 20:03
سلام دوست عزیز شما قیمت msi gs60 رو یه استعلام بگیر هم قیافش شیکه و هم خیلی قوی قیمت گرفتی اینجا هم بنویس با تشکر

pro2
16-09-2014, 20:06
سلام

لنوو كانفيگ a فك كنم تو جعبه اش دي وي دي اكسترنال داره

تو نظرات ال ديجيتال يا ديجي كالا خوندم

HOJ-JAT
16-09-2014, 20:11
ولی آخه منصفانه اس خرج کردن همچین قیمتی (13-14 میلیون تومان) برای خرید یه لپ تاپ؟آخه نمیخنده کسی ازم بپرسه چند خریدی اینو؟! :n02: (شوخی)
من الان از بین مدل هایی که پیشنهاد دادین با کانفیگ Lenovo Y5070 - B حال کردم که با تعداد پورت های کم USB خیلی ستمه بخوام یه بلو-ری رایتر اکسترنال هم بذارم روش!!! (ظاهرش هم جای خود داره که انچنان باب میل من نیست)
چیزی که کانفیگ Lenovo Y5070 - B داشته باشه و ظاهرش فقط کمی بهتر باشه و حداقل 1-2 تا پورت USB3 بیشتر داشته یا اینکه به جای پورت بیشتر USB3 حداقل یه بلو-ری رایتری یا دی وی دی رایتر داشته باشه موجود نیست؟! (البته اگه به جای بلو-ری رایتر حداقل یه 2 تا پورت USB3 داشت هیچ مشکلی نبود خدایی...)
شما حساب کن:
- بخوام از یه موس وایرلس استفاده کنم
- یه هارد اکسترنال هم که دارم و لازم دارم همیشه در دسترس باشه
- کارت صدای Crative Sound Blaster Pro 5.1 USB دارم که خودش دائم یه پورت USB رو اشغال میکنه

کجای دلم یه بلو-ری رایتر رو جا بدم؟!یا اینکه اگه خواستم یه فلش مموری بهش وصل کنم چه کار کنم؟!
آیا HUB واسه USB3 موجوده تا بتونم تعداد درگاه های USB3 رو افزایش بدم؟
والا اگر شما کیس هم بخری باز پورت کم میاری :دی
خوب عزیز دل برادر شما نمیخوای همزمان همه چی رو وصل کنی که
فک نکنم هیچ لپتاپی اینقدر پوزت داشته باشه
ولی n56 که دیدم پورت زیاد داشت حالا یادم نیس چندتا ولی باز اونم فک نکنم کارت رو رابندازه
باید کمی از توقعت کم کنی
البته هاب usb3 هم موجوده ی مدل من دیدم که اداپتور داشت ولی سرعتش بالا بود

Pitbull2015
16-09-2014, 22:47

عزیز! شما برای خنده ی مردم می خوای لپ تاپ بخری یا استفاده ی حرفه ای؟ :n02: خود من الآن MSI GT70 Dominator Pro Dragon Edition 2 رو دارم که 8 میلیون خریدمش! :n02: اگه بخوای به خاطر خنده ی مردم نخری که نمی تونی حرفه ای استفاده کنی! :n02: در مورد منصفانه بودنش هم همین قدر بدون که تا 5 سال 100% تضمین شده ای برای انواع برنامه های سنگین یا بازی های سنگین! :n16:

a_bayan
16-09-2014, 23:20
دوست عزیز n56 چهار تا پورت usb3 داره

alli1600
17-09-2014, 10:16
سلام یه نگاه به لپتاپ گیگا بایت بنداز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته تو ایران خیلی کم هستن یا شاید نباشن باید سفارش بدی بیارن

S0R3N4
17-09-2014, 16:06
ظاهرا چاره ای نیس جز انتخاب همون Lenovo Y5070 - B....
مورد تاییده همه هست آیا؟
کسی هست این مدل رو از نزدیک دیده باشه؟اگه دیده کسی ؛ میشه بگه خدایی ظاهرش چطوریاست؟میتونم در حد اپل باهاش راحت کنار بیام در این رابطه؟
و البته ظاهرا یه Blu-Ray Writer اکسترنال باید بخریم؛درسته؟
کسی خبر داره که یه مدل کاملا نازک و سبک(SLIM) موجود هست در بازار؟
قیمت هاشون چه جوریاست؟

پ.ن 1:

دوستان
میشه در مورد سخت افزار مدلی که تا به الان انتخاب کردم یه نظر مختصر بدید؟
- قدرت پردازنده(CPU) چطوریاست؟فرکانس و Cash در چه حدی هست؟چند هسته ای هستش؟
- رم (Ram) دستگاه DDR چنده؟سرعتش در چه حدی هست؟
- گرافیک دستگاه که دیدم 4 گیگ هستش.میخوام بدونم DDR چند هستش؟آیا همه چیز تمام به حساب میاد یا نه؟
- هارد دستگاه که ظاهرا 2 ترابایت هست به همراه 8 گیگ حافظه ی SSD . اون 8 گیگ حافظه ی SSD چیه این وسط؟دقیقا چه نقشی داره؟آخه با 8 گیگ که 100 درصد نمیشه کاری کرد و اونو واسه یه چیز دیگه گذاشتن احتمالا.درسته؟سرعت خود هارد اصلی چه طوری؟این حافظه های هیبریدی که میگن یعنی چی؟این هیبریدی هستش هاردش؟
- صفحه ی نمایشش چطوریاست؟FULL HD هستش؟آیا برای دیدن فیلم های Blu-Ray یا Blu-Ray Rip یا برای گیمینگ به تنهایی نیازم رو رفع میکنه یا باید به فکر خرید یه مانیتور هم باشم؟!!!
راستی؛صفحه ی نمایشش چه رزولوشینی داره و البته میخوام بدونم آیا اثر انگشت رو به راحتی حذب میکنه؟
- درگاه HDMI داره؟
- بدنه ی دستگاه از چه جنسی هست؟پلاستیکیه یا فلزی؟آیا استحکام لازم رو داره؟آیا نسبت به اثر انگشت حساسه؟یا اثر انگشتی رو جذب نمیکنه؟ (از اونجایی که قراره دست دختر کم سن و سالم بدمش ناچارم در این مورد هم حساس باشم)

خلاصه ممنون میشم یه کم ریز تر بشیم روی این مدل و بررسی کنیدش از نظر سخت افزاری به صورت یه کمی تخصصی تر.چون ظاهرا ناچارم همین رو بگیرم.

پ.ن 2:

البته هاب usb3 هم موجوده ی مدل من دیدم که اداپتور داشت ولی سرعتش بالا بود

به راحتی گیر میاد؟تا چندتا پورت میتونه بهم بده در عوض یه پورتی که خودش اشغال میکنه؟
سرعتش آیا همانند همون پورت USB3 هایی که روی خود لپ تاپ هستن هستش یا تفاوت داره با اونا؟

مرسی از همگی

Amir-Rainman
17-09-2014, 18:22
Lenovo Y5070 نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید بالایی داره

ولی کاش ظاهر گیمینگ گونه نداشت

هر چند ظاهر N550 شیک تره ولی این مشخصاتش شیک تره :n02:

گرافیکش Lenovo Y5070 از نوع DDR5 هست که سرعت بیشتری نسبت به DDR3 داره
رم دستگاه هم که DDR3L هست، کم مصرفه
صفحه نماییشم اگر کیفیت لازمه رو داشته باشه ( هر چند لنوو صفحه نمایشاش تو زاویه عملکرد خوبی نداره ولی ولی از زاویه مستقیم خوبه ) احتیاجی به خرید مانیتور نیست .
پورت HDMI هم داره

اما شما مطمئن باشید هیچ لپ تاپی واقعا کامل کامل نیست، با این مسائلی که مطرح کردین دیگه خیلی حساس شدین سر خریدش

S0R3N4
17-09-2014, 19:31
Lenovo Y5070 نسبت به قیمتش واقعا ارزش خرید بالایی داره

ولی کاش ظاهر گیمینگ گونه نداشت

هر چند ظاهر N550 شیک تره ولی این مشخصاتش شیک تره :n02:

گرافیکش Lenovo Y5070 از نوع DDR5 هست که سرعت بیشتری نسبت به DDR3 داره
رم دستگاه هم که DDR3L هست، کم مصرفه
صفحه نماییشم اگر کیفیت لازمه رو داشته باشه ( هر چند لنوو صفحه نمایشاش تو زاویه عملکرد خوبی نداره ولی ولی از زاویه مستقیم خوبه ) احتیاجی به خرید مانیتور نیست .
پورت HDMI هم داره

اما شما مطمئن باشید هیچ لپ تاپی واقعا کامل کامل نیست، با این مسائلی که مطرح کردین دیگه خیلی حساس شدین سر خریدش

ممنونم از پاسخت امیر عزیز...
ولی میشه یه کم ریز تر و تخصصی تر در مورد همه ی اجزای سخت افزاری دستگاه که در موردشون سوال کردم صحبت کنید اگر ممکنه؟
مخصوصا که ظاهرا از کیفیت صفحه ی نمایشش مطمئن حرف نزدید.
DDR3l چه فرقی با DDR3 داره؟فقط مصرفش کمتره؟در مورد سرعتش صحبتی نکردید.

آیا تضمینیه کیفیت سخت افزاریش؟

در مورد ظاهرش نظرتون چیه؟n550 که 100 درصد شیک تره؛ولی علت اینکه گرون تر از lenovo Y5070 هست چیه؟کانفیگ Y5070 که حداقل روی کاغذ خیلی سر تر از n550 هستش...
آیا مورد خاصی داره یا به خاطر برند هاشه؟

راستی؛کیفیت لپ تاپ های Lenovo چه طوریاست؟من اصلا از کیفیت لپ تاپ های HP (تنها برندی که به جز Apple داشتم) راضی نبودم؛میخوام بدونم کیفیت کاریه لنووو چه طوریاست؟

HOJ-JAT
17-09-2014, 20:20
به راحتی گیر میاد؟تا چندتا پورت میتونه بهم بده در عوض یه پورتی که خودش اشغال میکنه؟
سرعتش آیا همانند همون پورت USB3 هایی که روی خود لپ تاپ هستن هستش یا تفاوت داره با اونا؟

مرسی از همگی
سایت دیجی کالا ی سر بزنید مدل زیاد هست

Ali-AM
17-09-2014, 20:50
سلام دوستان
منم بین این چند مدل مشهور موندم که کدومو بخرم
میشه در مورد باتری y5070-n56jr-apache توضیح بدید؟
به احتمال زیاد من آپاچی رو میگیرم میشه بگید چند ساعت شارژ نگه میداره؟ 4 ساعت تو استفاده معمولی میتونه نگه داره؟

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

S0R3N4
17-09-2014, 21:05
دوستان
قیمت MSI GT70 - B چقدره؟
به جز کارت گرافیکش تقریبا بقیه مواردش از y5070 بهتره ظاهرا.درسته؟

Amir-Rainman
18-09-2014, 07:45
ممنونم از پاسخت امیر عزیز...
ولی میشه یه کم ریز تر و تخصصی تر در مورد همه ی اجزای سخت افزاری دستگاه که در موردشون سوال کردم صحبت کنید اگر ممکنه؟
مخصوصا که ظاهرا از کیفیت صفحه ی نمایشش مطمئن حرف نزدید.
DDR3l چه فرقی با DDR3 داره؟فقط مصرفش کمتره؟در مورد سرعتش صحبتی نکردید.

آیا تضمینیه کیفیت سخت افزاریش؟

در مورد ظاهرش نظرتون چیه؟n550 که 100 درصد شیک تره؛ولی علت اینکه گرون تر از lenovo Y5070 هست چیه؟کانفیگ Y5070 که حداقل روی کاغذ خیلی سر تر از n550 هستش...
آیا مورد خاصی داره یا به خاطر برند هاشه؟

راستی؛کیفیت لپ تاپ های Lenovo چه طوریاست؟من اصلا از کیفیت لپ تاپ های HP (تنها برندی که به جز Apple داشتم) راضی نبودم؛میخوام بدونم کیفیت کاریه لنووو چه طوریاست؟

DDR3L ولتاژ کمتری نسبت به DDR3 استفاده میکنه و هزینه ش هم بیشتره، سرعتشون فرقی با هم نداره

ولی شما چون کیفیت ساخت و ظاهر لپ تاپ براتون خیلی مهمه، بنظر من اگه لنوو بگیرین تو ذوقتون میخوره !

لنوو کیفتی که بد نباشه ( عالی هم نیست (به جز سری تینک پد)) رو ارائه میده با سخت افزار قوی. مک بوک اصلا قابل قیاس با لنوو نیست. صفحه نمایش لنوو هم نمیتونه راضیتون کنه.

من همون N550 رو توصیه میکنم! با اینکه از نظر سخت افزاری در حد Y5070 نیست ولی از نظر کیفیت ساخت و زیبایی و کیفیت صفحه نمایش از سری مالتی مدیا لنوو خیلی بهتره. ( باز بنظرم خودتون برین و این دو مدل رو از نزدیک ببینین، بیشتر تو تصمیم گیریتون کمک میکنه)

ولی من فک میکنم این مدل بیشتر واسه شما مناسب باشه، فقط مشکل اینجاست که هنوز به بازار نیومده !!

Asus NX500

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

real_
18-09-2014, 15:10
سلام
من چن ماه درگیر انتخاب لپ تاپ بودم
اخر سر بین n550jkو MSI ge60 گیر کردم
البته لنوو هم بود..اما ظاهرش خیلی ضایس ...سلیقیه ایه دیگه
خلاصه رفتم پایتخت این دوتا رو از نزدیک دیدم
سری جدید ایسوس مشکی وارد شده واقعا قشنگه...اما ظاهر اون یکی گیمینگ بود ک برای کارای دانشجویی ادمو میذاشت تو امپاس
فعلا متلب رو باش اجرا کردم خیلی راحت و سریع اجرا میکنه
بازی هم بتلفیلد۴ و فیفا و NFS rivalsرو اولترا بدون افت فریم اجرا کرد
فقط دما در بتلفیلد بدون کولدپد به۸۲رسید بعد از یکو نیم ساعت بازی
Nfsهم به 70رسید
تاچش عالیه در حد گوشیمhtc one
صفحه نمایش اونقد ک میگن تو افتاب اذیت نمیکنه ینی میشه تصویرو دید

S0R3N4
18-09-2014, 20:18
و ا ا ا ا ا ی....
این طوری که بیشتر گیج شدم من!!
هر کی یه نظر میده؛
Lenovo به جز ظاهرش همه چیش خوب بود!
ولی الان فهمیدم ظاهرا صفحه ی نمایشش هم بده.

این n550 چه طوریه به نظرتون؟از نظر سخت افزاری ضعیف تر از Lenovo هستش.ولی ظاهرش بهتره.نظر شما چیه بالاخره؟آیا کانفیگ n550 اذیت میکنه منو؟

اون ASUS Zenbook NX500 هم فقط خوشگله؛کانفیگش خیلی ضعیف تر از Lenovo هستش...

تازه معلوم نیس کی قیمتش به ثبات برسه و موقعی که به بازار بیاد بعید میدونیم زیر 4.5 تا 5 تومن باشه...

دوستان؛کسی هست با Lenovo y5070 رو از نزدیک دیده باشه؟واقعا ظاهرش تو ذوق زننده هست؟صفحه ی نمایشش واقعا رضایت بخش نیس؟مگه FULL HD نیس؟مگه واسه گیم نیس؟چرا یه صفحه ی نمایش ضعیف روش به کار گذاشتن؟

Pourya-pc
18-09-2014, 22:36
و ا ا ا ا ا ی....
این طوری که بیشتر گیج شدم من!!
هر کی یه نظر میده؛
Lenovo به جز ظاهرش همه چیش خوب بود!
ولی الان فهمیدم ظاهرا صفحه ی نمایشش هم بده.

این n550 چه طوریه به نظرتون؟از نظر سخت افزاری ضعیف تر از Lenovo هستش.ولی ظاهرش بهتره.نظر شما چیه بالاخره؟آیا کانفیگ n550 اذیت میکنه منو؟

اون ASUS Zenbook NX500 هم فقط خوشگله؛کانفیگش خیلی ضعیف تر از Lenovo هستش...

تازه معلوم نیس کی قیمتش به ثبات برسه و موقعی که به بازار بیاد بعید میدونیم زیر 4.5 تا 5 تومن باشه...

دوستان؛کسی هست با Lenovo y5070 رو از نزدیک دیده باشه؟واقعا ظاهرش تو ذوق زننده هست؟صفحه ی نمایشش واقعا رضایت بخش نیس؟مگه FULL HD نیس؟مگه واسه گیم نیس؟چرا یه صفحه ی نمایش ضعیف روش به کار گذاشتن؟

من N550 JK دارم ، قبل از اون MACBook 294 داشتم که دوبرابر ایسوز قیمت داشت . از نظر کیفیت و باتری و سرعت جا به جایی اصلاعات ربطی به هم ندارن اما N550 بسیار قدرتمند هست ، کیبرد بسیار عالی داره ، اسپیکرهای قوی ، LCD ips و تاچ ، ساپورت کامل مالتی تاچ ، باتریش هم 3 ساعت راحت کار میده و سخت افزارش هم که مشخص هست . از نظر طراحی و زیبایی هم حرف اول رو بین لپتاپ های ویندوزی میزنه .
در کل خیلی ازش راضی هستم و خریدش رو بدون شک پیشنهاد میکنم .
اگر هم میخواید کمتر هزینه کنید و کیفیت ips LCD مهم نیست مدل N56 رو بخرید .
HD بودن یکطرف قضیه هست مهم تکنولوژی درخشان ips هست که به چشم آسیب نمیرسونه و زاویه دید وسیع داره .

real_
18-09-2014, 23:36
من N550 JK دارم ، قبل از اون MACBook 294 داشتم که دوبرابر ایسوز قیمت داشت . از نظر کیفیت و باتری و سرعت جا به جایی اصلاعات ربطی به هم ندارن اما N550 بسیار قدرتمند هست ، کیبرد بسیار عالی داره ، اسپیکرهای قوی ، LCD ips و تاچ ، ساپورت کامل مالتی تاچ ، باتریش هم 3 ساعت راحت کار میده و سخت افزارش هم که مشخص هست . از نظر طراحی و زیبایی هم حرف اول رو بین لپتاپ های ویندوزی میزنه .
در کل خیلی ازش راضی هستم و خریدش رو بدون شک پیشنهاد میکنم .
اگر هم میخواید کمتر هزینه کنید و کیفیت ips LCD مهم نیست مدل N56 رو بخرید .
HD بودن یکطرف قضیه هست مهم تکنولوژی درخشان ips هست که به چشم آسیب نمیرسونه و زاویه دید وسیع داره .

منم خیلی راضیم
مشکلی نمیبینم تو این لپ تاپ
اگ صرفا برای گیم نمیخواین همین عالیه
صداش با ساب فوق العادس
تاچ پدش هم واقعا عالیه و کارامد برای ویندوز۸.۱

alli1600
19-09-2014, 10:59
سلام
دوستان چرا همش یک طرفه میرین هر کس هر لپتاپی داره از اون لپتاپ دفاع میکنه (زیادی)
درسته لپتاپ ایسوس طراحیش قشنگه وصفحه نمایشش عالیه
ولی سیستم خنک کنندهش ضعیفه(البته بیشتر به خاطر جنس بدنه گرماش احساس میشه) واصلا گیمینگ نیست(حالا همه میان میگن من واچ داگز رو رو الترا اجرا کردم)
و برای بازی مداوم پیشنهاد نمیشه
سرعت هاردش خیلی کمه
و وزنشم زیاده

لنوو هم بسیار باریکه (ولی طراحیش یه کم تو ذوق میزنه) ووزنش خیلی کمه
صفحه نمایشش تو زاویه های تند بد عمل میکنه(فک نکنم کسی بخواد موقع بازیکردن صورتش با مانیتور یه زاویه 30 درجه بسازه که نتونه درست بازی کنه)
ولی کانفینگش عالیه
گرافیکgtx 860 که حداقل 10%ازgtx850قوی تره
در کل به نظر من بگرد دنبال یه چیزی بین این 2 تا که هم ظاهرش خوب باشه هم کانفینگش
MSI GE60 2PC Apache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترین گزینس برای شما و بعد از اون لنوو

کلا msi برای سری های گیمینیگ چیزی کم نمیزاره
1سیستم خنک کننده عالی(
2.قابلیت نصب همزمان 2 تاssd(که ایسوس حتما باید با هارد اصلی عوض کنی)
3.صفحه نمایش عالی
4.طراحیشم از وقتی اون اژدها پشتش که همه ازش فرار میکردن رو ورداشتن عالی شده
5.پورت واتصالاتشم که کامله

alli1600
19-09-2014, 11:18
اینم یه نقد منصفانه(lenovo)
1. این لپتاپ چندین نوع مختلف داره . نوع های دیگه با هارد SSD و صفحه 4k موجود هست. که ایراد های نسبی صفحه نمایش و سرعت هارد رو به طور کامل برطرف کرده. صد البته قیمت اون نسخه ها در سایت لنوو بالای 1200 دلاره.
2. صفحه نمایش این نسخه نسبت به صفحه نمایش نسخه های مشابه متوسط رو به خوبه ولی چون IPS نیست دقت رنگ(Color Accuracy) کمتری داره ولی باز هم خیلی خوب پاسخ میده. با این حال اگر ناراضی بودین صفحه نمایش قابل تعویضه.
3. سی پی یو و گرافیک این نسخه نسبت به نسخه های مشابه 30% قوی تر عمل میکنن و این به خوبی جای صفحه نمایش رو پر میکنه.
4. زاویه دید این لپتاپ نقطه ضعف این لپتاپ هست که مخصوصا در جابجایی در حالت عمودی رنگ ها کم کم تاریک میشن. ولی باز هم در برابر بازتاب های شدید نور خوب پاسخ میده.
5. لپتاپ بسیار خوش استیل و خوش ساخته و باریک که حس خیلی خوبی به آدم میده. صد البته نواقصی هم داره که خیلی توی جشم نمیان. مثلا سطح بیرونی لپ تاپ جاذب اثر انگشته و اثر انگشت خوب روش میمونه. و اینکه علی رغم ساخت فلزی بیرونی اون داخل اون از پلاستیک فشرده و خوش ساختی درست شده که در صورت لمس اون با پشت دست حس بسیار خوبی داره ولی مشکلی نه چندان خاص هم داره و اونم اینه که در قسمت بین تاچ پد و کیبورد با کمی فشار مضاعف فرو میره ولی به حالت عادی برمیگرده و جای نگرانی نداره. ثانیا در قسمت کلید های Y , H , U هم این قضیه دیده میشه ولی همون طور که گفتم مشکل خاصی نیست و نگرانی نداره.
6. این لپتاپ یکی از بهترین سیستم های خنک کنندگی رو داره به طوری که حتی در بازی های سنگین هم هیچ داغی حس نمیشه و دمای لپ تاپ هم به شدت معقوله. فقط در استرس های 100% لپتاپ داغ میکنه اونم در قسمت دکمه های J , K ,I و قسمت بین کیبورد و صفحه نمایش هم کمی داغ میکنه ولی خیالتون راحت اصلا در هیچ موقعی حداقل تا 2 3 سال دیگه اصلا موقعیتی برای اینکه لپتاپ به شرایط استرس 100% برسه وجود نخواهد داشت.
7. در مورد سخت افزار هم بگم که به هارد HDD اون نمیتونین چیزی اضافه کنین ولی میتونین اونو عوض کنین که خیلی هم راحته فقط حواستون به پیچ و مهره هاش باشه. اگر مدل 8 گیگ رم رو هم داشته باشین میتونین اون رو با یه رم 8 گیگ دیگه به 16 گیگ ارتقاء بدین چرا که دو جای رم بیشتر نداره.
8. سرعت بوت این لپ تاپ با هارد HDD بین 20 تا 30 ثانبه و با هارد SSD حدود 6 تا 7 ثانیه ست.
9. در مورد گیمینگ هم بگم که این لپ تاپ کیفیت و سرعت خوبی ارائه میده و میتونین با fps بالای 30 همه بازی های موجود در بازار (به جز واچ داگز) رو با کیفیت حداکثر بازی کنین. صد البته با وصل کردن لپتاپ به برق میتونین این fps رو افزایش هم بدین. خلاصه از لحاظ گیمینگ هیچ مشکلی نداره.
10. باتری این لپتاپ در حالت عادی 4.5 ساعت و در وب گردی 3 تا 4 ساعت(اکثر مواقع نزدیک به 4 ساعت) و در حالت گیمینگ 1.5 تا 2 ساعت جواب میده.
11. در این رنج قیمت این لپتاپ نسبت به لپتاپ های نسخه های دیگه قدرت اجرای بیشتری داره و مقرون به صرفه تر هم هست. تنها مشکلات اون هارد HDD و صفحه نمایش اونه که قابل تعویضن ولی صفحه نمایش اون اینجوری که میگن هم بد نیست. خدمات پس از فروشش پس از ایسوس در ایران در مکان دومه و جنس ساخت اون هم در بین لپتاپ های مشابه و با همین رنج قیمت پس از Asus n550jk در مکان دومه و پس از اون msi ge60 قرار داره که علی رغم مشخصات خوب کیفیت ساخت بدی رو داره و تجربه ای که از آشنا ها و تعدادی کاربر خارجی دارم msi بیشترین مراجعه رو برای تعمیر داشته و لنوو کمترین(البته بین لپتاپ های با همین رنج قیمت) پس اگر از این لپ تاپ خوشتون اومده از لحاظ خرابی و ... اصلا نگران نباشین.
راستی بگم که لنوو در پکیج خودش یه دی وی دی رام اکسترنال هم ارائه میده که کیفییت خوبی داره و مثل خود لپتاپ خوش ساخته.
با تشکر...

mg_mahyar
20-09-2014, 00:55
دوست عزیز نیازی به گیج شدن نیست
ما یک سری لپ تاپ داریم که مخصوص بازی هستند. یعنی میتونند گرمای تولید دشه رو دفع کنند. اگر بخوای بازی کنی و لپ تاپ غیر بازی بخری هم به مادربرد و هم دستات که روی لپ تاپه آسیب میزنی.
لپ تاپ گیم معمولا سنگین و گنده هستند چون باید بتونند دما رو دفع کنند.
مدلهای معرفی شده برای شما y5070 هست که مدل بازی هست. ببرید گارنتی میتونید تا حدی هم ارتقا بدید. مثلا هارد که فرمودید رو با هارد دلخواه تعویض کنید.
ضمنا توقع منطقی از لپ تاپ داشته باشید و نه توقع یک PC

S0R3N4
25-09-2014, 13:41
سلام بر همه ی عزیزان ...
مرسی از راهنمایی های شما ...

میشه لطف کنید برای تصمیم گیری نهایی بین 2 مدل مورد نظر بنده یعنی Asus n550 و Lenovo y5070 - B یه کمک فوری بفرمایید منو در تاپیک زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ali-AM
25-09-2014, 13:56
با تشکر از راهنمایی تمامی دوستان که توی این رنج قیمت نظر دادن
Msi ge60 Apache رو بالاخره امروز خریدم
فقط یه مشکلی اینکه از propertice کامپیوتر که میبینم cpu نوشته 4710HQ 2.5GHz درحای که باید 4700HQ باشه!!! کدوم قویتره؟
با چه نرم افزاری اطلاعات دقیق سخت افزاری لپ تاپ رو ببینم؟

HOJ-JAT
25-09-2014, 14:09
مبارک باشه
برای cpu از برنامه cpuz
و برای کارت گرافیک از gpuz

Ali-AM
25-09-2014, 14:29
ممنون میشه بگیر کدوم cpu بهتره؟4700 یا 4710 ؟نگران شدم یکم همه چیز درسته بجز این cpu که باید 4700 باشه ولی 4710 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HOJ-JAT
25-09-2014, 14:38
این مقایسه ای که گذاشتی خیلی شبیه هم هستند تو بعضی موارد یکی از دیگر بهتره
ولی در کل فرقشون خیلی کمه شما نگران نباشید