ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماشین خارجی تا 150 تومن

hps2142
14-09-2014, 12:55
سلام دوستان خواستم بدونم به نظر شما تا سقف 150 میلیون حالا یکم بالا پایین هم میشه اما زیاد نه چه ماشینی بخرم البته برا خانواده . دست دوم هم میشه اما در حدی باشه که مورد قبول باشه ! هم در رده شاسی بلند هم معمولی مرسی .

hps2142
14-09-2014, 12:59
البته نظر من رو پردادو 6 سیلندر مدل 2008-2009 هست یه ازرا 2012 هست اما دوستم داره نمیخوام جواد شه ! اگه ماشین دیگه نظرتون هست خوشحال میشم راهنمایی کنین چون واقعا گیر کردم

crmh
14-09-2014, 13:31
البته نظر من رو پردادو 6 سیلندر مدل 2008-2009 هست یه ازرا 2012 هست اما دوستم داره نمیخوام جواد شه ! اگه ماشین دیگه نظرتون هست خوشحال میشم راهنمایی کنین چون واقعا گیر کردم

سلام خدمت شما;
چون فرمودید برای خانواده بنده ماشین هایی رو که بیشتر جنبه ی خانوادگی دارن و مورد استفاده و پسند بیشتر مردم هستند رو براتون شرح میدم(این خودرو ها رو بنا به قیمت صفر در بازار براتون در نظر گرفتم)
1.نیسان تیانا(یکم از قیمتی که فرومدید بیشتر هست اما خب ارزش داره،فقط این نکته رو بگم این ماشین خیلی جنبه رسمی داره ، حتی در اجلاس غیر متعهد ها هم دولت تعداد زیادی از این خوردرو برای حمل و نقل سران کشور ها خریداری کرد و استفاده کرد ، فقط مشکلی که من باهاش داشتم بزرگی بیش از حد این ماشین بود که برای جای پارک اذیتم میکرد اما راحتیش و قدرتش حرف نداره)
2.مزدا3 (خب این ماشین هم که تو محدوده ی قیمتی که فرمودید هست و ماشین خوبی هست ولی اصلا قابل مقایسه با تیانا نیست ، ولی شتاب خوبی داره و یکی دیگر از عیب هاش هم گونی قطعاتش هست که یکم اذیت کننده هست)
3.هیوندای سوناتا(خب باز سوناتا هم رو که تقریبا همه میشناسن و ماشین خوبی هست ، هندلینگ خوب و قدرت تقریبا خوب از مزایا این ماشین هست ، علاوه بر این ها این ماشین یک رده از مزدا بالاتر هست ، نسبت به مزدا فضای بزرگ تری داره و یکم جبنه ی خانوادگی بهتری هم داره)
4.تویوتا کرولا(خب کرولا 2014 هم که از شرکت با اصلات تویاتا هست و واقعا هندلینگ بسیار عالی داره و رانندگی با این خودرو بسیار لذت بخش هست ، این ماشین هم بسیار خوب و عالی هست)
در آخر این 4 خودرو انتخاب من هست تو رده و کلاس خودرو های سدان ، من به شخصه خیلی از suv ها و کراس آور ها خوشم نمیاد و برای همین فقط اسم ماشین های صفر suv و کراس آور رو نام میبرم
میتسوبیشی ASX
هیوندای سانتافه
هیوندای توسان
من خودم الان گرانجور دارم و خیلی ازش راضی هستم اما دلم میخواد جنسیس سدان رو بگریم که اگه پولم جور شه میخرمش:دی
راستی اگر قیمت خودرو ها دست دوم رو هم خواستید بگید
موفق باشید

hps2142
14-09-2014, 13:47
اره اگه میشه قیمت پرادو 6 سیلندر 4 درب 2009 + ازرا گرانجو 2012 رو

hps2142
15-09-2014, 17:41
یعنی کسی نظری چیزی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

mosayeb25
21-09-2014, 12:48
با عرض سلام و خسته نباشید

من خودم یه پراید سوارم خیلی دوسش دارم و از رانندگی باهاش لذت میبرم

با اجازه دوستان

مدت 6 ماهه برادرم با مبلغ 95 میلیون یه هیوندای سانتافه مدل 2008 تمام فول خریده و واقعا ازش راضیه

آخه قبلش یه مزدا 3 داشت که 70 تومان خریده بود اما خیلی سر خرجش باز شده بوده از جمله لوازم کولرش که گرون بود و یا گیر نمیومد

شما میتونین تو رنج قیمتی که دارین با مبلغ 150 میلیون یه هیوندای شاسی بلند ix55 یا همون وراکروز مدل 2010 یا 2011 خریداری کنین

پسرخاله بنده الان مدت 2 ساله که این ماشین رو داره و باهاش تا تبریز و قشم مسافرت کرده و تا الان هیچ خرجی نداشته به جز اب و روغن

یا اینکه میتونین با مبلغ 100 میلیون یه سانتافه 2008 بخرین و مابقی پولتون رو جایی سرمایه گذاری کنین . البته بستگی به نظر خودتون داره

ماشین ژاپنی پرادو واقعا ماشین جاده و مسافرت هستن و توی شاسی بلندها حرف اول رو میزنن بدون تردید

اما پرادو الان مدتیه از شکل و شمایل افتاده . البته نظر من اینطوریه . اگه نه واقعا توی قدرت و شتاب همتا نداره

در هر صورت نطر دوستان هم محترمه

من میتونم هیوندای سانتافه مدل 2008 تا 2010

یا هیوندای وراکروز مدل 2010 رو پیشنهاد بدم

باتشکر