ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال 3d max از حرفه ای ها

MichaelQwerty
12-09-2014, 23:13
سلام دوستان من به تازگی کار با این نرم افزار را شروع کردم
و از ورژن 10 این برنامه استفاده می کنم
سوالم اینه هر چند شک دارم شدنی باشه چون بررسی کردم !!!
فرض کنید دو عدد مکعب ساختید وقتی یکی رو نزدیک دیگری می کنید از داخل اون یکی عبور می کنه می خوام این اتفاق نیفته یعنی دقیقا روی سطح دیگری قرار بگیره
مثل این که دو تکه چوب روی هم گذاشتیم
گذینه ای هست این قابلیت بده؟؟!!!!
با تشکر

vaheeed
16-09-2014, 07:55
منظورتون رو نفهمیدم ! برای انیمیشن یا مدل سازی؟
اگه مدل سازی هست خوب میتونید با استفاده از مختصات دقیق دو شئ رو کنار هم بزارید و بعد گروپ کنید
در 3d max مثل بعضی از نرم افزارها "مقید کردن" وجود نداره ولی با گروپ کردن میشه انجام داد کار رو

smss.exe
18-09-2014, 14:28
در تری دی مکس 2015 این امکان وجود داره که اجسام رو روی هم حرکت بدید
نام این ابزار select and place هست دقیقا در کنار ابزار مربوط به scaleدر بالای صفحه قرار داده شده

3D.ARCHITECTURE
15-12-2014, 02:38
راه های زیادی برای این منظور هم در انیمیت و هم در مدلینگ هست.
در مدل سازی میتونید از مختصات.اسنپ ها یا ابزار الاین استفاده کنید.
همچنین با استفاده از ابزار mass Fx مکس آبجکت ها رو به صورت فیزیکی و با تغریف اجسام صلب برو روی هم قرار میده.
فکر میکنم دقیقا این ابزار جوابگوی کار شما باشه.

meysam 3d
22-12-2014, 23:06
سلام
منم که تازه کار 3D رو شروع کرده بودم این برام مسئله خیلی مهمی بود که چرا آبجکتا از هم رد میشن و هم تو مکس و هم مایا دنبال امکانی میگشتم که نزاره آبجکتا از هم رد بشن
ولی با گذشت زمان متوجه شدم نه تنها نیازی به این امکان نیست بلکه این خودش یه ویژگیه که خیلی هم به درد بخوره!
ولی اگه واقعا نیاز دارین به این قضیه یه راهش همونه که دوستمون گفت یعنی داینامیک کردن آبجکتا و راه دوم اینه که از پنل motion حرکت آبجکتتونو روی یه مختصات خاص لیمیت کنید که از اون محدوده رد نشه و مقدار لیمیت رو هم به مختصات جسم دوم لینک کنید!
موفق باشید

alirazaebram
08-01-2015, 13:14
- تنها نیازی به این امکان نیست بلکه این خودش یه ویژگیه که خیلی هم به درد بخوره.
:n27:

1- Main toolbar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزینه shaps tools را انتخاب کنید و هر دو باکس را با این روش کنار هم قرار دهید .
2-هر دو باکس را انتخاب کرده و به منو group رفته و هر دو را group کنید .

یا

Main toolbar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از گزینه select and link استفاده کنید .

MRHArtsClube
16-01-2015, 00:35
سلام دوستان عزیز
هم از Snap میشه استفاده کرد، هم اگه موقع ایجاد کردن نیاز به این دارید از Auto Grid میتونید استفاده کنید.
از مختصات دادن و کارهایی هم که دوستان گفتن هم قاعدتا میتونید استفاده کنید :n09::n39: