ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب بعد از آپدیت

m_nazary2001
12-09-2014, 12:30
سلام من یه سامسونگ سری 8 یعنی 46E8880 دارم بعد از آپدیت به 1206 نه وایرلس کار می کنه منو کند شد و بعضی و قت که داره کار می کنه ریست میشه فکر کنم سافت ور کرش می کنه کسی برخورد کرده مرسی

matinpour
12-09-2014, 14:00
سلام من یه سامسونگ سری 8 یعنی 46E8880 دارم بعد از آپدیت به 1206 نه وایرلس کار می کنه منو کند شد و بعضی و قت که داره کار می کنه ریست میشه فکر کنم سافت ور کرش می کنه کسی برخورد کرده مرسی

دوست عزیز
اول اینکه وقتی که تلویزیونتان مشگلی ندارد هیچ وقت آبدیت نکنید.
و بعد فکر می کنم با ریست فاکتوری مشگلتان حل شود
در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
اگر مشگل حل نشد باید منوی مخفی شما بررسی شود که چه آیتمهای فعال و چه آیتمهای غیر فعال شده است.چون این از خصوصیات آبدیت کردن است.

m_nazary2001
12-09-2014, 14:05
ریست فکتوری کردم ولی مشکل حل نشد منوی مخفی چطوری می اد میشه راهنمایی کنید 20 ثانیه دکمه exit نگه داشتم هیچی نشد
ریست شد ولی همچنان وای فای کار نمی کنه؟

matinpour
12-09-2014, 14:48
ریست فکتوری کردم ولی مشکل حل نشد منوی مخفی چطوری می اد میشه راهنمایی کنید 20 ثانیه دکمه exit نگه داشتم هیچی نشد
ریست شد ولی همچنان وای فای کار نمی کنه؟

دوست عزیز
لازمه اینکار این است که یک فرد متخصص تلویزیون شما را از نزدیک منوی مخفی آن را بررسی و یا اینکه اگر شما کنترول دست ساز و یا کنترول سرویس کار داشته باشید منو ها را بطور کامل باز و از آنها عکس تهیه وبعد از روی آن بررسی شود.
برای ورود به منوی مخفی باید از کنترول معمولی و نه لمسی استفاده کنید.
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m_nazary2001
10-11-2014, 17:52
با تشکر از ناظم انجمن مشکل حل شد .
تو یه فرم خارجی خوندم اول توی منوی مخفی سامسونگ رفته بعد control بعد sub option بعد ریجن wifi رو به A تغییر بدبد
به منوی svc رفته , svc reset کنید بعد خاموش کنید و دوباره روشن کنید تنظیمات عادی رو انجام بدید وای فای درست میشه:n19::n19::n20::n20::n20::n20:

m_nazary2001
10-11-2014, 20:45
حالا درست شده ولی بعضی اوقات قطع میشه خل شدم

matinpour
10-11-2014, 21:02
حالا درست شده ولی بعضی اوقات قطع میشه خل شدمدوست عزیزاگر در رابطه با WIFI تان است آن را روی M بگذرید که با منطقه ما سازگار است.