مشاهده نسخه کامل
: سوال: آیا میشه اطلاعاتی که از طریق اینترنت وارد کامپیوتر میشه و خارج میشه رو شناسائی کرد ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-09-2014, 12:28
سلام دوستان . فرض کنین شما وصل میشین به نت . به محض وصل شدن , کامپیوتر شروع میکنه به تبادل اطلاعات با نت . اگر کنتور داشته باشین میتونین بفهمین چقدر اطلاعات فرستاده شده و چقدر دریافت شده . آیا دستگاه یا نرم افزاری هست که همه ی این اطلاعات رو اسکن کنه و بگه دقیقاً چی فرستاده شده و چی دریافت شده ؟
roya.rashidi
12-09-2014, 19:27
سلام دوستان . فرض کنین شما وصل میشین به نت . به محض وصل شدن , کامپیوتر شروع میکنه به تبادل اطلاعات با نت . اگر کنتور داشته باشین میتونین بفهمین چقدر اطلاعات فرستاده شده و چقدر دریافت شده . آیا دستگاه یا نرم افزاری هست که همه ی این اطلاعات رو اسکن کنه و بگه دقیقاً چی فرستاده شده و چی دریافت شده ؟
بله پاکت هارو میشه با نرم افزار دید .
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-09-2014, 22:18
سلام . میشه بیشتر توضیح بدین ؟ یعنی وقتی بنده میرم توی یک سایت آپلودِ رایگان تا یک عکس 400kb رو آپلود کنم و اون سایت 7 mb !!! اطلاعات میکشه از کامپیوتر بنده , از چی استفاده کنم تا دقیقاً مشخص بشه که این 7 مگ اطلاعات چی بود که ارسال شد ؟
roya.rashidi
12-09-2014, 22:26
سلام . میشه بیشتر توضیح بدین ؟ یعنی وقتی بنده میرم توی یک سایت آپلودِ رایگان تا یک عکس 400kb رو آپلود کنم و اون سایت 7 mb !!! اطلاعات میکشه از کامپیوتر بنده , از چی استفاده کنم تا دقیقاً مشخص بشه که این 7 مگ اطلاعات چی بود که ارسال شد ؟
خب بررسی پاکت ها فک نمیکنم راحتی باشه احتملا باید یه تخصصی داشته باشید .
ولی اگه بدونید بله میشه شاید نرم افزار خاصی هم باشه اینکارو کنه . شاید دوستان شبکه و اینترنت بتونن کمک بیشتری کنن.
منم متاسفانه فقط میدونم پاکت ها رو میشه دقیق بررسی کرد. البته بنظرم تعداد پاکت ها بیش از اندازه زیاده که نشه تک تک رو بررسی کرد
بنظرم فایروال های سخت افزاری هم بتونن دقیق بررسی کنن .
البته اینا همش بنظرم بودا:n02:
:n16:
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-09-2014, 15:58
سلام . این همه نابغه تو کامپیوتر و هاردویر و سافت ویر داریم , یکی پیدا نمیشه بلد باشه این کار رو ؟
roya.rashidi
15-09-2014, 19:21
سلام . این همه نابغه تو کامپیوتر و هاردویر و سافت ویر داریم , یکی پیدا نمیشه بلد باشه این کار رو ؟
سلام
خب خودتونم میتونید یاد بگیرید فک کنم باید مدل ip/tcp و مدل osi بلد باشین . دوتاشون تقریبا یکی هستن . مبحث حالبی هم هست
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-09-2014, 23:41
سلام خب خودتونم میتونید یاد بگیرید فک کنم باید مدل ip/tcp و مدل osi بلد باشین . دوتاشون تقریبا یکی هستن . مبحث حالبی هم هستسلام . ممنون از پیشنهادتون اما گمان نکنم کار ساده ای باشه چون حتی کاسپرسکی هم که اطلاعات رد و بدل شده رو اسکن میکنه , لیستِ دقیق با جزئیات نمیده . چنین دستگاه یا برنامه ای همه ی هکـرها رو لو میده چون تا اطلاعات بفرستند یا سرقت کنند فوراً لو میرند
roya.rashidi
15-09-2014, 23:44
درسته ولی هکر ها سرقت اطلاعات رو اینجوری میکنن دیگه .
واسه اینه رمز ها بصورت ssl شده
نحوه یادگیری زبان انگلیسی مخصوص رشته های کامپیوتر (همه شرکت کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
milad_gta
16-09-2014, 01:00
شما میتونید ابزاری مثل Networx رو نصب کنید و ببینید کدام برنامه ها چه مقدار آپلود یا دانلود دارند، خود کسپر هم تا جایی که خاطرم هست اطلاعاتی کلی به همراه نمودار و... به نمایش میگذاره، یا هر ابزار دیگه ای که جهت مانیتور شبکه تهیه شده، فرضا میتونید با مشاهده گراف هایی که هنگام اقدام به آپلود یا زمان بی کاری رسم میشه و سایر موارد ثبت شده اطلاعات مفیدی به دست بیارید.
همینطور تو بخش فایروال سوئیت امنیتی خودتون چک کنید، باید کانکشن های فایرفاکس به مقاصد رو به نمایش بگذاره، میتونید متوجه بشید به کدوم ip اطلاعات فرستاده یا ازش دریافت میشه و حجم اطلاعات چه میزان هست.
ممکنه حجم اطلاعات مورد نیاز برای نمایش سایت مذکور بالا باشه، همینطور هنگام دانلود شما مقداری آپلود خواهید داشت و بلعکس، از سوی دیگه، وبسایت ها اسکریپت ها و تکنیک هایی به کار میگیرند که ممکنه پهنای باند بیشتری برای بارگذاری وبسایت نیاز باشه، برای مشاهده یک نمونه بصری اگر از فایرفاکس استفاده میکنید افزونه زیر رو نصب بفرمایید و سپس به وبگردی بپردازید و ببینید چه تعداد سایت که بهشون مراجعه نکردید روی سیستم شما اسکریپت های مختلفی رو اجرا میکنند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عموما هم هدف ایجاد third party cookies هست، توضیحات بیشتر. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همینطور ابزار هایی مثل yslow و سایر گزینه هایی که جهت توسعه وب به کار گرفته میشند میتونند اطلاعات جالبی پیرامون وبسایت هایی که مشاهده میکنید به نمایش بگذارند.
جهت مشاهده پکت ها میتونید از ابزار های شنود و آنالیز پکت استفاده کنید.
smartsniff
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
others
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهادات کلی: پلاگین های فلش، جاوا و سایر گزینه های بلااستفاده رو غیر فعال کنید مگر در شرایط خاص، از افزونه هایی مثل NoScript ،Adblock Plus ،Ghostery استفاده کنید.
mohammadi_4u
16-09-2014, 06:27
سلام وایر شارک رو نصب کنید براتون درحدی انالیز میکنه که خسته میشید.اموزششم تو کلی انجمتها هست
Wireshark
مطمئن باشید برنامه ای هست که سوالتون رو پاسخ میده.
سلام
من هم استفاده از برنامه Wireshark را توصیه می کنم .
یکم باهاش کار کنید اطلاعات مهم و غیر مهم رو راحت تشخیص می دهید.
حتی ورود و خروج اطلاعات شبکه را هم می توانید رصد کنید .
Clumsyion
24-11-2014, 10:27
سلام ميتونين از نرم افزار comview هم استفاده كنيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.