PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید خودرو تا 30 میلیون

master_omid
12-09-2014, 03:10
sallam dostan

?kharide mashin ta saghfe 30m be nazare shoma chie

?aya 206 goziney khobi nist

mohsenmas
21-09-2014, 07:27
سلام
من خودرو روآ مدل سال 87 دارم، سال 87 این خودرو صفر خریدم و این چند سال مشکل خاصی باهاش نداشتم.
الان تا سقف 30 میلیون چه خودرویی رو پیشنهاد میدید؟
آیا سمند EF7 . دوگانه سوز - دو ایربگ خوب هست؟
میخواهم حداقل 5 سال ازش استفاده کنم و بعدا بتونم بفروشمش ، خودرو بهتری تهیه کنم.

Pourya-pc
21-09-2014, 20:26
سلام
من خودرو روآ مدل سال 87 دارم، سال 87 این خودرو صفر خریدم و این چند سال مشکل خاصی باهاش نداشتم.
الان تا سقف 30 میلیون چه خودرویی رو پیشنهاد میدید؟
آیا سمند EF7 . دوگانه سوز - دو ایربگ خوب هست؟
میخواهم حداقل 5 سال ازش استفاده کنم و بعدا بتونم بفروشمش ، خودرو بهتری تهیه کنم.

بهترین گزینه تا رنج 30 تومان همین سمند هست .
میتونید 405 هم انتخاب کنید که البته ظاهر قدیمی تر و امکانات کمتر و ایمنی کمی کمتر از سمند را داراست .
اگر دست دوم قصد خرید داشته باشید انتخاب های بیشتری دارید .

mohsenmas
21-09-2014, 20:37
بهترین گزینه تا رنج 30 تومان همین سمند هست .
میتونید 405 هم انتخاب کنید که البته ظاهر قدیمی تر و امکانات کمتر و ایمنی کمی کمتر از سمند را داراست .
اگر دست دوم قصد خرید داشته باشید انتخاب های بیشتری دارید .

سلام،ممنون.
نه قصد خرید صفر کیلومتر دارم، تنها گزینه همین سمند هست؟
خودروهای چینی وضعیت و قیمتشون چطور هست؟

Pourya-pc
22-09-2014, 00:01
سلام،ممنون.
نه قصد خرید صفر کیلومتر دارم، تنها گزینه همین سمند هست؟
خودروهای چینی وضعیت و قیمتشون چطور هست؟

اگر واقعا دنبال خودروی بی دردسر هستید سمند سال رو پیشنهاد میکنم ، موتور XU7 بسیار سخت کار هست و امتحانش رو پس داده است . سیستم مالتی پلکس هم انتخاب نکنید بهتر هست چون بعضا دردسر قاطی کردن را داشته است .
اگر هم دوگانه سوز مد نظر دارید EF7 بردارید ، EF7 هم قدرت خوبی داره و مشکل خاصی هم نداشته فقط سال 91 مشکل واشرسوزوندن داشتند که باعث بدنامی این موتور شد اما خیلی وقت هست مشکل حل شده و خیلی خوب کار میکند .
خودروی چینی خاصی رو پیشنهاد نمیکنم .
درضمن شما به طور مثال 42 ملیون هزینه میکنید پارس میخرید درصورتی که سمند با سواری بهتر 12 تا 13 ملیون ارزانتر است یا 405 با همان پلتفرم و قدرت موتور 14 ملیون تومان ارزانتر است .

mohsenmas
22-09-2014, 06:55
سلام
پیش فروش ایران خودرو نگاه کردم، خودروهای گاز سوز مالتی پلکس دارن و بنزینی هاش نه.
چرا اینجوری هست؟
الان دیگه خودرو سمند ال ايكس واسه فروش نداریم همشون ال ايكس سال هستند؟فرقی هم با هم دارند؟

Pourya-pc
22-09-2014, 08:49
ظاهرا ایران خودرو برعکس عمل کرده ، قبلا بنزینی مالتی بود الان دوگانه !
سال موتور پژو XU7 هست و EF7 هم موتور ملی 16 سوپاپ

mohsenmas
22-09-2014, 16:36
سلام،بسیار ممنون.
پیشنهادتون برای نحوه خرید به چه صورتی هست،
1-پیش فروش ثبت نام کنم؟
2-یا به صورت نقد از نمایندگی یا نمایشگاه خرید کنم؟
3-یا روش دیگه...؟
ما به تفاوت پیش فروش و نقد برام مهم نیست میخواهم کمتر دردسر داشته باشم و خرید مطمئنی انجام بدم.

Pourya-pc
22-09-2014, 18:10
سلام،بسیار ممنون.
پیشنهادتون برای نحوه خرید به چه صورتی هست،
1-پیش فروش ثبت نام کنم؟
2-یا به صورت نقد از نمایندگی یا نمایشگاه خرید کنم؟
3-یا روش دیگه...؟
ما به تفاوت پیش فروش و نقد برام مهم نیست میخواهم کمتر دردسر داشته باشم و خرید مطمئنی انجام بدم.

در حال حاضر قیمت بازار هم سطح نمایندگی هست حتی در برخی موارد کمتر از نمایندگی بفروش میرسد ، دردسر کمتری هم دارد ، از بازار خریداری نمایید .

mohsenmas
25-09-2014, 06:54
در حال حاضر قیمت بازار هم سطح نمایندگی هست حتی در برخی موارد کمتر از نمایندگی بفروش میرسد ، دردسر کمتری هم دارد ، از بازار خریداری نمایید .
سلام،با تشکر
چرا قیمت بازار کمتر از کارخانه شده است؟

mohsenmas
25-09-2014, 07:52
سلام،
ببخشید یک سوال دیگه، بازار دست دوم سمند کلا چه جوری هست، چون من برنامم این هست 2،3 سال دیگه یک خودروی بهتر بگیرم. امکان فروشش هست؟

Pourya-pc
25-09-2014, 12:15
سلام،
ببخشید یک سوال دیگه، بازار دست دوم سمند کلا چه جوری هست، چون من برنامم این هست 2،3 سال دیگه یک خودروی بهتر بگیرم. امکان فروشش هست؟

بستگی به بازار دارد اگر بازار خوب باشد سمند خرید و فروش خوبی هم دارد .

hikipspark
25-09-2014, 12:58
405 یا ریو مدل بالا که هزینه و استهلاکشون تا 2 3 سال تقریبا صفره
مثلا این گزینه خوبیه :
405 91 60 هزار تا کارکرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریو 90 65 هزار کارکرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جفتشونم بی رنگن

yoosef_st
28-09-2014, 01:45
سلام
من هم مثل همین دوستمون الان روآ سال دارم دوگانه مدل 89 کمتر از 40000 تا کار کرده
الان بخام یه سمند یا 405 بنزینی بگیرم، چند هست و ماشین خودم رو چند برمیدارن؟
بعد الان موتور خوب بازار کدوم؟ TU5 رو فبلا خیلی ازش تعریف میکردن
همون TU5 خوبه یا XU7 ؟

hikipspark
28-09-2014, 14:44
خودرو شما رو حدودا 15.5 میلیون فروش میره ، سمند یا 405 هم به نظرم اگر میخواهید مدل زیر 89 بگیرید ، سمند lx بگیرید که ای بی اس داشته باشه . موتور xu7 به دلیل کثرت و تکنولوژی قدیمی تر ، کمتر هزینه میبره ...
البته اگر ماشین شما G2 باشد قیمتش بالا تره .
park24.ir

yoosef_st
28-09-2014, 19:24
خودرو شما رو حدودا 15.5 میلیون فروش میره ، سمند یا 405 هم به نظرم اگر میخواهید مدل زیر 89 بگیرید ، سمند lx بگیرید که ای بی اس داشته باشه . موتور xu7 به دلیل کثرت و تکنولوژی قدیمی تر ، کمتر هزینه میبره ...
البته اگر ماشین شما G2 باشد قیمتش بالا تره .
park24.ir

والا قصدم خرید ماشین صفر هست. حالا با توجه به بودجه ام نمیدونم قیمت سمند و 405 چند هست که ببینم میتونم بخرم یا نه
و در موتور موتور نفهمیدم منظورتون رو
میشه یکم بیشتر در مورد مزایا و معایب هر کدوم از این موتورها در مقایسه با همدیگه بگین؟

ماشین G2 یعنی چی؟ ماشین من ABS نداره اگر همین هست...

hikipspark
29-09-2014, 15:05
والا قصدم خرید ماشین صفر هست. حالا با توجه به بودجه ام نمیدونم قیمت سمند و 405 چند هست که ببینم میتونم بخرم یا نه
و در موتور موتور نفهمیدم منظورتون رو
میشه یکم بیشتر در مورد مزایا و معایب هر کدوم از این موتورها در مقایسه با همدیگه بگین؟

ماشین G2 یعنی چی؟ ماشین من ABS نداره اگر همین هست...

هر دوی ابن خودرو ها قیمت صفرشون حدودا بین 28 تا 31 تومان بسته به دوگانه سوز یا بنزینی و تیپشون، هست .
موتور tu5 همون موتور 206 تیپ 5 هست که 1600 هست و 16 سوپاپ که 110 اسب بخار قدرت داره و به خاطر 16 سوپاپ بودنش و طراحی موتور ، اگه شتاب بالا ازش بخواین باید دیر دنده عوض کنید و از دورهای موتور بالا استفاده کنید ، موتور xu7 موتور قدیمی تری هست به خاطر بلوکه و سرسیلندر آلمینیومی نسبت به بالا رفتن حرارت موتور حساس تره و اگه به هر دلیل جوش بیاره احتمال واشر سوزوندن درش زیاده ، این موتور 8 سوپاپه (عین roa )و 100 اسب بخار قدرت داره و گشتاورش تو دورای پایین بیشتر از tu5 هست ولی تو دور بالا شتابش افت پیدا میکنه (نمونشو تو ماشین خودتونم باید دیده باشید که وقتی شتاب میگیرید از 3000 دور به بعد زور موتور کم میشه ) . ولی به خاطر طراحی مدرن تر tu5 اگه احل رانندگی اسپرت هستید بهتر شتاب میگیره ...
xu7 چون طراجی قدیمی تر داره و اکثر تاکسی ها تو ایران این موتور روشونه ، لوازمش همه رقمه هست و ارزونتره نسبتا ، ولی tu5 چون موتور 206 بوده و خوروندنش به 405 یه سری لوازم مثل گیربکس داره که نه برای 405 نه برای 206 بهش نمیخوره ، لذا xu7 رو توصیه میکنم با اینکه اندکی مصرفش بیشتره ... البته این بسته به این داره که چند وقت میخواهید ماشین رو سوارشید و بفروشد .
قیمت دقیق هم خواستید تو سایت پارک 24 /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سرچ بکنید هست .
g2 این روا های موتور جدیده که موتور پیکان یا همون روا رو یکم ارتقا دادن که احتمالا برای شما اینظور نیست .

yoosef_st
29-09-2014, 20:32
هر دوی ابن خودرو ها قیمت صفرشون حدودا بین 28 تا 31 تومان بسته به دوگانه سوز یا بنزینی و تیپشون، هست .
موتور tu5 همون موتور 206 تیپ 5 هست که 1600 هست و 16 سوپاپ که 110 اسب بخار قدرت داره و به خاطر 16 سوپاپ بودنش و طراحی موتور ، اگه شتاب بالا ازش بخواین باید دیر دنده عوض کنید و از دورهای موتور بالا استفاده کنید ، موتور xu7 موتور قدیمی تری هست به خاطر بلوکه و سرسیلندر آلمینیومی نسبت به بالا رفتن حرارت موتور حساس تره و اگه به هر دلیل جوش بیاره احتمال واشر سوزوندن درش زیاده ، این موتور 8 سوپاپه (عین roa )و 100 اسب بخار قدرت داره و گشتاورش تو دورای پایین بیشتر از tu5 هست ولی تو دور بالا شتابش افت پیدا میکنه (نمونشو تو ماشین خودتونم باید دیده باشید که وقتی شتاب میگیرید از 3000 دور به بعد زور موتور کم میشه ) . ولی به خاطر طراحی مدرن تر tu5 اگه احل رانندگی اسپرت هستید بهتر شتاب میگیره ...
xu7 چون طراجی قدیمی تر داره و اکثر تاکسی ها تو ایران این موتور روشونه ، لوازمش همه رقمه هست و ارزونتره نسبتا ، ولی tu5 چون موتور 206 بوده و خوروندنش به 405 یه سری لوازم مثل گیربکس داره که نه برای 405 نه برای 206 بهش نمیخوره ، لذا xu7 رو توصیه میکنم با اینکه اندکی مصرفش بیشتره ... البته این بسته به این داره که چند وقت میخواهید ماشین رو سوارشید و بفروشد .
قیمت دقیق هم خواستید تو سایت پارک 24 /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سرچ بکنید هست .
g2 این روا های موتور جدیده که موتور پیکان یا همون روا رو یکم ارتقا دادن که احتمالا برای شما اینظور نیست .

عالی! یک دنیا ممنون
خب حالا همه این حرفهایی که گفتین در مورد معایب TU5 روی 405،
حالا اگر بخام روی سمند LX فکر کنم چی؟ اون چه موتورهایی داره و کدوم تیپ و مدلش با توجه به قیمت مهم هست؟

در ضمن من اینم بگم، قصدم خرید ماشین با کلاس بازی و افه اومدن نیست. یه ماشین میخام که خرج رو دستم نذاره و تو مدت 4، 5 سالی که حداقل میخام ازش استفاده کنم اذیتم نکنه

در مورد روآی خودم هم نمیدونم. موتور من 1700 هست و اصطلاحا اون موقع بهش پایه گازسوز میگفتن

hikipspark
07-10-2014, 17:13
عالی! یک دنیا ممنون
خب حالا همه این حرفهایی که گفتین در مورد معایب TU5 روی 405،
حالا اگر بخام روی سمند LX فکر کنم چی؟ اون چه موتورهایی داره و کدوم تیپ و مدلش با توجه به قیمت مهم هست؟

در ضمن من اینم بگم، قصدم خرید ماشین با کلاس بازی و افه اومدن نیست. یه ماشین میخام که خرج رو دستم نذاره و تو مدت 4، 5 سالی که حداقل میخام ازش استفاده کنم اذیتم نکنه

در مورد روآی خودم هم نمیدونم. موتور من 1700 هست و اصطلاحا اون موقع بهش پایه گازسوز میگفتن
سمند هم دو نوع موتور داره که یکیش همون xu7 که عرض کردم خدمتتون و یکی هم موتور به اصطلاح ملی EF7 هست که 1700 سی سی و 16 سوپاپه موتور خوبیه و بدلیل سیستم تایمینگ متغیر سوپاپی که داره ، رنج گشتاورش هم دور های پایینو میپوشونه و هم دور های بالا ، لذا شتابش بهتره ، مصرفشم کمتره و بدلیل تیراژ نسبتا خوبی که داره مطمئنا تا سالها مشکل تامین قطعات و لوازم مصرفی و استهلاکی نداره ، خواستید سفیدشو بگیرید برای فروش و دور از جونتون ساییدگی و ... بهتره و زیبا هم هست نسبتا ! تیپ هم نمیدونم چه تیپایی داره فقط اگه ترمزش 4 چرخ دیسک باشه خیلی خیلی خیلی بهتر و ایمن تره ...
قطعا این انتخاب بهتری برای شماست تا 206 یا 405 !

yoosef_st
07-10-2014, 21:34
سمند هم دو نوع موتور داره که یکیش همون xu7 که عرض کردم خدمتتون و یکی هم موتور به اصطلاح ملی EF7 هست که 1700 سی سی و 16 سوپاپه موتور خوبیه و بدلیل سیستم تایمینگ متغیر سوپاپی که داره ، رنج گشتاورش هم دور های پایینو میپوشونه و هم دور های بالا ، لذا شتابش بهتره ، مصرفشم کمتره و بدلیل تیراژ نسبتا خوبی که داره مطمئنا تا سالها مشکل تامین قطعات و لوازم مصرفی و استهلاکی نداره ، خواستید سفیدشو بگیرید برای فروش و دور از جونتون ساییدگی و ... بهتره و زیبا هم هست نسبتا ! تیپ هم نمیدونم چه تیپایی داره فقط اگه ترمزش 4 چرخ دیسک باشه خیلی خیلی خیلی بهتر و ایمن تره ...
قطعا این انتخاب بهتری برای شماست تا 206 یا 405 !

موتور EF7 تکسوزه یا دوگانه؟
من دیگه نمیخام دوگانه بگیرم. خیری از ماشین دوگانه ندیدم...

hikipspark
08-10-2014, 17:58
موتور EF7 تکسوزه یا دوگانه؟
من دیگه نمیخام دوگانه بگیرم. خیری از ماشین دوگانه ندیدم...

درست می فرمایید ، منم کلاحس خوبی نسبت به ماشین دوگانه ندارم ! هم مدل دوگانه داره هم بنزینی ،فقط در نظر داشته باشید اگه انشا الله خریدید ، این موتور به روغن خیلی حساسه و هر 5 هزار تا روغن با ویسکوزیته و کیفتی که شرکت توصیه کرده عوض کنید !