ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قاطی کردن ناگهانی PC !

paiinful
10-09-2014, 20:24
سلام
الان نزدیک 2 ساله که کامپیوتر من هر از گاهی یه دفعه و ناگهانی قاطی میکنه

به نحوی که وسط کار با دستگاه هستم که یک دفعه صفحه میپره و هر دفعه به یه رنگ خاص از قبیل سفید و آبی و بنفش در میاد و همه چی از

کار میوفته و تا وقتی ریست نکنم صفحه همونجوری میمونه . اگر باند ها در حال کار باشن صدا هم قطع میشه بجاش صدایی مانند قررررر از

باندها میاد و تا ریست کردن کامپیوتر ادامه داره

فکر میکنم وقتی درحال کار کشیدن از دستگاه هستم این اتفاق بیشتر میوفته. برای مثال وقتی که فایلی داره کپی میشه و همزمان فیلم هم

میبینم یک دفعه اینجوری میشه. گاهی اوقاتم بدون هیچ دلیلی چند دقیقه بعد از باز شدن ویندوز یه دفعه قاطی میکنه!

به نظر مشکلی جدی باشه. البته تاحالا کسیو ندیده بودم که چنین موردی داشته باشه

ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید

ali_mohandes
10-09-2014, 21:06
یه شات از نرم افزارhd tuneازتبhealthبزارید ببینیم اروری نداره هارد؟

paiinful
10-09-2014, 21:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
10-09-2014, 21:32
سلام
الان نزدیک 2 ساله که کامپیوتر من هر از گاهی یه دفعه و ناگهانی قاطی میکنه

به نحوی که وسط کار با دستگاه هستم که یک دفعه صفحه میپره و هر دفعه به یه رنگ خاص از قبیل سفید و آبی و بنفش در میاد و همه چی از

کار میوفته و تا وقتی ریست نکنم صفحه همونجوری میمونه . اگر باند ها در حال کار باشن صدا هم قطع میشه بجاش صدایی مانند قررررر از

باندها میاد و تا ریست کردن کامپیوتر ادامه داره

فکر میکنم وقتی درحال کار کشیدن از دستگاه هستم این اتفاق بیشتر میوفته. برای مثال وقتی که فایلی داره کپی میشه و همزمان فیلم هم

میبینم یک دفعه اینجوری میشه. گاهی اوقاتم بدون هیچ دلیلی چند دقیقه بعد از باز شدن ویندوز یه دفعه قاطی میکنه!

به نظر مشکلی جدی باشه. البته تاحالا کسیو ندیده بودم که چنین موردی داشته باشه

ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید

به نظر من اول از همه ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید و درایورهای سیستم به خصوص گرافیک رو آپدیت کنید

درست نشد با توجه به خرابی در تصویر مشکل یا از دمای بالای قطعات به خصوص گرافیک میتونه باشه درایور اسلات گرافیک کثیفی و خرابی آن یا خود گرافیک اگه همه چیز بررسی شده با یک گرافیک دیگه سیستم رو چک کنید

ali_mohandes
10-09-2014, 21:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هارد مشکلی نداره اسلات های رم واسلات کارت گرافیک رو تمیز کنید درایور کارت گرافیک هم جدید باشه

paiinful
10-09-2014, 21:57
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون / ویندوز که چندین بار عوض کردم و تاثیری نداشته همچنین ویروسی هم نیست دستگاه
5 سالی میشه که دست به هیچ چیز کامپیوتر نزدم. درایو ها رو چطوری آپدیت کنم؟
اسلات رم و کارت گرافیک کجای کیس میشه؟ :D چه شکلیه :n13:

SETIZEN
10-09-2014, 22:22
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون / ویندوز که چندین بار عوض کردم و تاثیری نداشته همچنین ویروسی هم نیست دستگاه
اسلات رم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اسلات PCI اکسپرس آبی ها( رنگ مهم نیست:دی ) هم روش گرافیک نصب میشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
10-09-2014, 22:33

مدل گرافیکتون رو بگید

یک تست پایداری با نرم افزار furmark بگیرید در حین تست دمای گرافیک رو با نرم افزار gpu-z به همراه speedfan بگید تست به مدت 5 دقیقه باشه و ببینید در حین تست خرابی در تصویر دارید یا نه یک بار هم بدون درایور با سیستم کار کنید ببینید بازم مشکلی است یا نه

اسلات رو هم تمیز کنید و دوباره گرافیک رو جا بزنید بهتره با یک گرافیک دیگه هم سیستم چک بشه

paiinful
10-09-2014, 22:58
والا منکه متوجه نشدم چی به چیه ، ممنون میشم توضیح بدید. تصویر مشکلی نداشت فقط حالتی مثل Lag داشت و میپرید و روون نبود!
چطوری بدون درایو با سیستم کار کنم؟

ali_mohandes
11-09-2014, 05:51
دمای کارت گرافیک خیلی بالاست باید یه فکری به حال دما بکنید

EXTREME
11-09-2014, 10:01
والا منکه متوجه نشدم چی به چیه ، ممنون میشم توضیح بدید. تصویر مشکلی نداشت فقط حالتی مثل Lag داشت و میپرید و روون نبود!
چطوری بدون درایو با سیستم کار کنم؟

در این جا چقدر از تست گذشته بود؟ دمای گرافیک بالا است

بدون درایور باید درایور رو پاک کنید میرید تو سیف مود و از دیوایس مینیجر درایور رو پاک میکنید یک روش دیگر هم استفاده از نرم افزارهایی است که اینکارو انجام میدهند

paiinful
11-09-2014, 11:55
بالاش نوشته شده. همون 5 دقیقه ای که شما گفتی

بعد از پاک کردن درایور چکار کنم؟

JIGSA
11-09-2014, 13:34
مشکل شما به احتمال زیاد از کارت گرافیکی هست.

اول از همه از سلامتی فن کارت گرافیکی و تمیزی هیت سینک مطمئن بشین.
ممکنه به دلیل خاک گرفتگی تبادل حرارتی انجام نمیشه.
کارت رو دربیارین و ببرین پنچرگیری، فن کارت رو با دستتون نگه دارین که نچرخه و با کمک پمپ باد کل کارت رو باد بگیرین.

Ati 5700 یکی از کارت گرافیکی های اصطلاحا خنک هستش یعنی خیلی کم داغ میشه اما کارت شما به 100 درجه رسیده.
در ضمن عجیبه که دمای GPU رفته روی 100 اما فن داره با 70% سرعت کار میکنه.

درایور کارت گرافیکی رو پاک کنین و دوباره بزارین تست انجام بشه.

ممکنه درایور با کارت شما هماهنگ نباشه و باعث داغ شدن بیش از اندازه اون بشه.
آخرین نسخه درایور کارت گرافیکی رو دانلود و نصب کنین. اگر الان از آخرین نسخه درایور استفاده میکنین یه ورژن پایین تر رو امتحان کنین.

paiinful
11-09-2014, 16:30
کیس رو تمیز کردم. نیم کیلو رو همه چی خاک نشسته بود! 4 5 سالی میشد کیس رو باز نکرده بودم :D کامل همه ی سلات و قطعات رو تمییز کردم. ولی به نظر میرسه تغییری تو دما ایجاد نشده

این رو دانلود کنم دیگه AMD ( ATI ) Catalyst Display Drivers 14.4 WHQL ؟
درایوری که الان رو داستگاه نصبه همونیه که همراه کارت کرافیت تو CD بود.

ali_mohandes
11-09-2014, 16:43
بازم دما بالاست بله همین نرم افزار رو ورژن جدید وقدیمی رو روش تست کنید

EXTREME
11-09-2014, 16:46
کیس رو تمیز کردم. نیم کیلو رو همه چی خاک نشسته بود! 4 5 سالی میشد کیس رو باز نکرده بودم :D کامل همه ی سلات و قطعات رو تمییز کردم. ولی به نظر میرسه تغییری تو دما ایجاد نشده

این رو دانلود کنم دیگه AMD ( ATI ) Catalyst Display Drivers 14.4 WHQL ؟
درایوری که الان رو داستگاه نصبه همونیه که همراه کارت کرافیت تو CD بود.

از تو سایت amd درایور رو دانلود کنید و تست کنید درست نشد مشکل یا از دمای بالا است که باید فن رو روغن کاری و تمیز کنید و همچنین خمیر خوب به گرافیک درست نشد یا گرافیک ایراد داره یا اسلات گرافیک که برای اینکه بفهمید مشکل از کجاست با یک گرافیک دیگه سیستم باید چک بشه