ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپتاپ گیم تا 4.5 میلیون

lord Asghar
10-09-2014, 16:04
سلام
دوستان من میخوام یه لپتاپ تا سقف قیمت 4.5 میلیون برای بازی والبته تماشای فیلم بخرم.برای همین کیفت و زاویه دید صفحه نمایش و سیستم صوتی خیلی برام مهمه متاسفانه تو این رنج قیمت انتخاب زیاد نیست و اکثرا یا کانفیگ مناسبی ندارند(مثل MSI gx60) یا باتریشون رو نمیشه در اورد و یا اینکه صفحه نمایش و سیستم صوتی خوبی ندارند
در ضمن این مدل ها رو هم دیدم اگه دوستان نظراتشونو بدن خیلی بهتر میشه چون بعضی عیب های لپتاپ هم با بررسی و تجربه مشخص میشه.این ge60 ها علاوه بر 4 تا اسپیکر subwoofer هم دارند؟باتری هاشون رو میشه جدا کرد؟
y50
ge60 new gtx 765m
ge60 apache gtx 850m
n56jn GTX 760 4GB
msi gx60
n550(البته این مورد رو با توجه به اینکه موقع بازی شدیدا گرم میشه و باتریشم در نمیاد دودلم ولی ظاهر و کیفیت صوتی وسوسه کننده ای داره:n13:

یه نگا به این لینک هم بندازید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب کانفیگی داره!قیمتو زده 1430 دلار!!!(یعنی همون پول gx60:n19:)عجب دنیایی شده:n27:راستی به نظر شما اگه بخوایم این مدلو سفارش بدیم مثلا Alldigitall از خارج بیاره فک میکنید چقد هزینش میشه؟

HOJ-JAT
10-09-2014, 16:32
سلام چندتا نکته که تجربه خودم هست میگم
۱.اگر حمل و نقل برات مهم نیس برو سمت کنسول .کنسول خیلی بهتر از لپتاپ جواب میده خیلی ارزون تره از نصف هم ارزون تر و تا. ۱۰ سال دیگه ساپورت میشه
۲.سیستم صوتی لپتاپ برای گیم از نظر من اصلا بدرد نمیخوره اگر شما میخوای تک تک لحظه های بازی رو حس کنی باید هدفون گیم بخری حدود ۲۵۰
۳.تو مدل های که گفتی اگه باظاهر مشکل نداری اپاچی مناسب تر هست البته لنوو y 5070 هم خیلی مناسبه ولی میگن کیفیت نمایشگر نداره
n56 هم مناسب هست اگر بودجه تا ۳.۵ باشد برای شما msi بهتره

lord Asghar
10-09-2014, 17:54
سلام چندتا نکته که تجربه خودم هست میگم
۱.اگر حمل و نقل برات مهم نیس برو سمت کنسول .کنسول خیلی بهتر از لپتاپ جواب میده خیلی ارزون تره از نصف هم ارزون تر و تا. ۱۰ سال دیگه ساپورت میشه
۲.سیستم صوتی لپتاپ برای گیم از نظر من اصلا بدرد نمیخوره اگر شما میخوای تک تک لحظه های بازی رو حس کنی باید هدفون گیم بخری حدود ۲۵۰
۳.تو مدل های که گفتی اگه باظاهر مشکل نداری اپاچی مناسب تر هست البته لنوو y 5070 هم خیلی مناسبه ولی میگن کیفیت نمایشگر نداره
n56 هم مناسب هست اگر بودجه تا ۳.۵ باشد برای شما msi بهتره
سلام
داداش من یه کیس تا 4.5 میلیون بستم دیگه کنسول به اونصورت به درد من نمیخوره.منتها لپتاپ رو واسه اینکه قابل حمل همله میخواستم
از لحاظ ظاهری که n56 از همشون خوشایند تر هست منتها چون از سری لپتاپ های مالتی مدیاست میترسم سنکوپ کنه موقع بازی
حق با شماست کیفیت صدا تو هدفون خیلی بهتر میشه مخصوصا سری های گیمینگ.ولی خوب اگه ساب ووفر هم داشته باشه صدا رو خیلی نرم تر میکنه چه با هدفون چه بی هدفون(تو یوتیو.ب که یه فیلم از n550 گذاشته بودن موقع پخش اهنگ ساب ووفر رو وصل میکردند تاثیرش فوق العاده بود)
راستی ge60 ساب ووفر هم داره؟
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش و زاویه ی دید بین ge60 و n56 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

HOJ-JAT
10-09-2014, 18:04
فرض کنید دارید کال اف دیوتی میزنی طرف از سمت راستت میاد خوب صداش با ساب ووفر قابل تشخیص نیس و فقط با هدفون میشه تشخیص داد
اپاچی فک کنم داخلی داشته باشه ولی خوب ایسوس خارجی هست

lord Asghar
10-09-2014, 18:40
ظاهرا که ge60 بدجوری داغ میکنه:من فکر میکردم چون لپتاپ گیمینگ هست کولینگش باید خیلی بهتر از اینها عمل کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lord Asghar
10-09-2014, 20:54
asus n56 وgx60 کولینگشون خیلی بهتره
راستی n56صفحه نمایشش مات هست؟از لحاظ زاویه ی دید چطوریه؟
کیبوردشم که فکر کنم حروف فارسی و نور پس زمینه هم داره درسته؟

yoosefshaskol
10-09-2014, 22:40
به نظر من ge60 apache
کولینگ بسیار خوبی داره و بر خلاف حرفایی که زده میشه هیچ ایرادی نداره.
من این لپ تاپو دارم یدونه کول پدم دارم.
تا حالا بالاتر از 81 درجه در سخت ترین شرایط گیم نرفتم و اونم لحظه ایه و همیشه رو 78 درجه هست در حالت عادی هم همیشه 45 درجه هست سی پی یو
به نظر من نسبت به لنوو ارزش خرید بیشتری داره
تنها برتری لنوو گرافیکشه که مگه چند فریم تفاوت داره؟؟؟؟
نظرم من اپاچی هست.

Amin_92998
10-09-2014, 22:41
من ge60 دارم . بازی باهاش نکردم . اما موقع رندر گرفتن . مثلا یه ساعت هم سی پیو رو 100 باشه . دمای سیپیو میره رو 81 . البته با توربو بوستش. بدونه اون گاهی 96 اینا هم میره . ولی اونقدی که فکر میکردم ازار دهنده نیس. فقط زیر space داغ میشه به صورت خیلی محسوس . که من خودم اصن دستم به اونجا نمیخوره

lord Asghar
11-09-2014, 09:27
سلام
کیفیت سیستم صوتی y50 چطوریه؟مثل اینکه زیرش ساب ووفر هم داره؟راستی دوستانی که y50 دارند موقع بازی باتریش که خراب نمیشه؟ادم دلش نمیاد 16GB ram و gtx 860m fh با cpu 4700HQ رو ول کنه
تو یه سایتی خونده بودم که میشه باتری y50 رو با نرم افزار خودش از مدار خارج کرد تا هنگام بازی داغ نکنه حالا نمیدونم چقد درسته یا نه؟

ولی از یک طرف هم فکر نکنم gtx 760m n56 از این به بعد تو بازی ها دووم بیاره

alli1600
11-09-2014, 09:54
بله باطری این لپتاپ رو میشه با نرم افزار از مدار خارج کرد البته اگه اشتباه نکنم با نرم افزار باطری رو میرسونهبه 60%بعد از مدار خارجش میکنه
البته بدون نرم افزار پس از شارژ100%خود به خود از مدار خارج میشه پس اصلا نگران باطری نباش

کیفیت صوتی و کولینگش عالیه گرافیکشم که خودت بهتر از من میدونی
فقط میمونه صفحه نمایش که تو زوایه های تند بعد عمل میکنه البته فک نکنم کسی از بالا به صورت عمودی بخواد بازی کنه (از روبه رو هیچ فرقی با بقیه رقبا نداره)