PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایسوس یا لنوو ؟

jackii
10-09-2014, 00:22
سلام بچه ها من تو مدل ایسوس : n56JN - N550JK و لنوو : Y5070 -b & Y50 گیر کردم !

فاکتور اصلیم : هر 2 .3 روز گیم بازی کردن -- وب گردی - فیلم نگاه کردن -

کانفینگ N56JN :
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 760M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

کانفینگ N550JK :
ردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHzحافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - لمسی
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

(دوستام اینو چند روز گرفته منم کار کردم ولی صفحه تاچش کیفیت پایین داره + زود کثیف میشه + یکمی داغ شده بود درضمن لیپو میشن به درد نمیخورد یه چیز اضافی به نظرم ! )

کانفینگ lenovo Y5070 :
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: 8 گیگابایت SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

(خیلیا از صفحه مانیتور ناراضی هستند . + طراحی بدنه جالبی نداره میگن زود از چشم میوفته + هارددیسک با سرعت 5400RPM واسه اجرا بازی کمه )

کانفینy50

پردازنده

CPU

پردازنده 4 هسته ای

Cache

6 MB

سازنده پردازنده

Intel

سیستم عامل

Windows 8.1

مدل پردازنده

i7-4710HQ , i7-4700HQ

حافظه

RAM

16 گیگابایت

هارد دیسک

Hard Drive

1 ترابایت

دیسک الکترونیکی

Solid State Drive

512 GB

کارت گرافیک

گرافیک پردازنده

Up to NVIDIA® GTX-860M 4GB

صفحه نمایش

نوع صفحه نمایش

TFT LED-backlit LCD

اندازه صفحه نمایش

15.6 اینچ

سایز تصویر

1920x1080

فناوری صفحه نمایش

Full HD

صفحه کلید

Keyboard

Backlit AccuType® keyboard

امکانات

درایو

DVD/RW

مودم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بلوتوث

HDMI

WiFi

Card Reader

Smart Card Reader

Webcam

USB Port

Ethernet Port

خروجی هدفون

ورودی میکروفون

سایر مشخصات

نوع باطری

باتری لیتیوم یونی 6 سلولی

عمر باتری

بالای 5 ساعت

وزن

2.4 کیلوگرم

ابعاد

387x23x263 میلی‌متر

کیفیت صدا
JBL® speakers with Dolby® Advanced Audio V2

امکانات دوربین

720pixel HD

اثر انگشت خوان

اقلام همراه لپ تاپ

باتری لیتیوم-یون
شارژر
کابل برق
دفترچه راهنما

HOJ-JAT
10-09-2014, 07:49
سلام
مدل msi ge60 apachi هم ی نگاه بنداز
ب نظر من اگر با این ظاهر این مدل ارتباط برقرار نکردی n56jr خیلی گزینه خوبه و واقعا چیزی از n550 کم نداره n550 ی سری امکانات لوکس و بالا استفاده داره (از نظر من) مثل صفحه تاج لیپ موشن رم ۱۶ گیگ!!!!
n65 بخر و ی هارد ssd بنداز روش تا سرعتش چند برابر بشه

jackii
10-09-2014, 10:48
سلام مدل msi ge60 apachi هم ی نگاه بنداز ب نظر من اگر با این ظاهر این مدل ارتباط برقرار نکردی n56jr خیلی گزینه خوبه و واقعا چیزی از n550 کم نداره n550 ی سری امکانات لوکس و بالا استفاده داره (از نظر من) مثل صفحه تاج لیپ موشن رم ۱۶ گیگ!!!! n65 بخر و ی هارد ssd بنداز روش تا سرعتش چند برابر بشه حجت جان از برند MSI زیاد خوشم نمیاد ! n56jr با N56Jn چه فرقی داره ؟؟ به نظرم JN بهتر باشه بخاطر گرافیکش ! n550 امکانات الکی زیاده ! تاچش اصلآ به دردم نمیخوره (پول الکی ) با لیپ موشن کار کردم جالب بود ولی اکثرآ برنامه و گیم پولی هست ! فقط کارت گرافیکش عالیه که منو دو دل کرده ! با لنو کار کردی ؟

Super...Star
10-09-2014, 10:54
سلامبه نظرم انتخاب n56jn منطقی تر و بهتری باشه.کانفیگش با n550jk مساویه اما قیمت این و کجا و اون کجا خیالت از بابت گرافیک هم راحت باشه گرافیک 760 هیچ چیز از 850 کم نداره میتونی تو سایت gpuboss مقایسه کنی.هزینه اضافیه تاچ هم نمیدی صفحه نمایش راضی کننده ای هم داره با زوایای دید خوب.ضمنا اگه دیزاین برات مهمتره میتونی یه نگاه به سری hp envy 15 بندازی.

jackii
10-09-2014, 11:11
سلامبه نظرم انتخاب n56jn منطقی تر و بهتری باشه.کانفیگش با n550jk مساویه اما قیمت این و کجا و اون کجا خیالت از بابت گرافیک هم راحت باشه گرافیک 760 هیچ چیز از 850 کم نداره میتونی تو سایت gpuboss مقایسه کنی.هزینه اضافیه تاچ هم نمیدی صفحه نمایش راضی کننده ای هم داره با زوایای دید خوب.ضمنا اگه دیزاین برات مهمتره میتونی یه نگاه به سری hp envy 15 بندازی.

GTX860 نسل جدید کارت گرافیک رو لپ تاپ ! واسه 3 سال خوب ساپورت میکنه ولی از GTX760 نگرانم سال بد گیم جواب نده :n03:

BestDev
10-09-2014, 11:22
اگه با ظاهر لپتاپهاي لنوو مشكلي نداري در خريدش شك نكن. لپتاپهاي ايسوس فقط ظاهرشون قشنگه. من خودم n550jv دارم روزي دو سه بار ميخوام بكوبمش به ديوار تا از شرش خلاص شم

mg_mahyar
10-09-2014, 11:49
n550 ارزش خرید نداره
همینطور Y5070 اصلا توی بازار نیست
y510 نمایشگر براق داره
گزینه عاقلانه n56 هست

Super...Star
10-09-2014, 11:54
GTX860 نسل جدید کارت گرافیک رو لپ تاپ ! واسه 3 سال خوب ساپورت میکنه ولی از GTX760 نگرانم سال بد گیم جواب نده :n03:داداش اگه شما گیمری پیشنهاد میکنم همین هزینه رو صرف سیستم کنیچون گرافیک لپ تاپ ها سری m یا همون موبایل هستند و 40% از گرافیک مشابه در سیستم ضعیفتر هستند قیمت برابری دارند.اما اگه تاکیدتون روی لپ تاپ هست دیگه باید با این کارت ها کنار بیاین .البته نمیگم ضعیف هستن اما نسبت به کارت های مشابه در سیستم بله ۴۰% ضعیفتر عمل میکنن با همون قیمت.شما اگه لپ تاپ با کارت 860 میخواین باید صبر کنید و باز هم باید یک سال صبر کنید تا حباب قیمتش بشکنه و باز هم میبینید کارت های جدیدتر مثل 960 وارد شدند...نه دوست عزیز به نظر من همین n56jn زودتر بخرین وگرنه دائم باید در حال صبر کردن باشید بخاطر ۱۰ فریم بیشتر ارزش نداره به نظرم...

HOJ-JAT
10-09-2014, 12:02
حجت جان از برند MSI زیاد خوشم نمیاد ! n56jr با N56Jn چه فرقی داره ؟؟ به نظرم JN بهتر باشه بخاطر گرافیکش ! n550 امکانات الکی زیاده ! تاچش اصلآ به دردم نمیخوره (پول الکی ) با لیپ موشن کار کردم جالب بود ولی اکثرآ برنامه و گیم پولی هست ! فقط کارت گرافیکش عالیه که منو دو دل کرده ! با لنو کار کردی ؟
والا این پسوندها تو سایتهای مختلف فرق داره jr که من نوشتم همون کانفیگ شماست ولی با رم گرافیک ۲ و ارزان تر برای بازی ب رم ۴ نیاز ندارید
بله n550 امکانات بدرد بخوری نداره خداقل برای کارایی شما

jackii
10-09-2014, 13:26
n550 ارزش خرید نداره
همینطور Y5070 اصلا توی بازار نیست
y510 نمایشگر براق داره
گزینه عاقلانه n56 هست

Y5070 چند روز آینده میاد !

چرا لنوو پیشنهاد نمکنید ؟!

y50 عالیه ! روی کاغذ اینطوره ولی در کل من با لنوو اصلا کار نکردم , نمیدونم چطوریه !

jackii
10-09-2014, 13:28
هر سال ک صبر کنم یکی جدیدش میاد بازار و همیشه باید صبر کرد :n02:

از برند لنوو راضی نیستید ؟!
y50 ؟

jackii
10-09-2014, 13:33
اگه با ظاهر لپتاپهاي لنوو مشكلي نداري در خريدش شك نكن. لپتاپهاي ايسوس فقط ظاهرشون قشنگه. من خودم n550jv دارم روزي دو سه بار ميخوام بكوبمش به ديوار تا از شرش خلاص شم

n550jv لپ تاپ خوبیه فقط تاچ نبود بهتر میشد !

چه مشکلی باهاش دارید ؟

jackii
10-09-2014, 13:35
والا این پسوندها تو سایتهای مختلف فرق داره jr که من نوشتم همون کانفیگ شماست ولی با رم گرافیک ۲ و ارزان تر برای بازی ب رم ۴ نیاز ندارید
بله n550 امکانات بدرد بخوری نداره خداقل برای کارایی شما

4 گیگ در آینده به درد میخوره دیگه !؟

لنوو y50 آمارش خوبه ! ولی کسی و نمیدونم کار کرده راضی هست یا نه !

Super...Star
10-09-2014, 14:43
4 گیگ در آینده به درد میخوره دیگه !؟ لنوو y50 آمارش خوبه ! ولی کسی و نمیدونم کار کرده راضی هست یا نه !رم بالای گرافیک بیشتر به درد بازی های سه بعدی با رزولیشن بالا میخوره و درحال حاضر قدرت کارت ها اونقدری نیست که بتونن همه بازی های سه بعدی و رزولیشن بالا رو همین الان انجام بدن چه برسه به سه سال دیگه.به نظرم همون گرافیک ۲ بهتر و بصرفه تره.

jackii
10-09-2014, 14:59
رم بالای گرافیک بیشتر به درد بازی های سه بعدی با رزولیشن بالا میخوره و درحال حاضر قدرت کارت ها اونقدری نیست که بتونن همه بازی های سه بعدی و رزولیشن بالا رو همین الان انجام بدن چه برسه به سه سال دیگه.به نظرم همون گرافیک ۲ بهتر و بصرفه تره.

مرسی بابت نظرتون !
از لنوو چی میدونید ؟ از دوستانتون استفاده کردن ؟!

alli1600
10-09-2014, 15:04
سلام
لپتاپ لنوو واقعا عالی هستش
lenovo y5070-bاگه بیاد تو بازار واقعا عالیه که نکات مثبت ومنفیش اینا هستن:
1.گرافیک قول که بیشترین بازده رو روی همین لپتاپ داشته
2.طراحی باریک وزیبا
3.سیستم خنک کننده عالی
4.سخت افزار فوق العاده
5.وزن کم
نقاط ضعفش:
1.کیفیت ساختش نسبت به رقبای خود یه کم پایین تره ولی انچنان مشهود نیست
2صفحه نمایشش یه کم تو زاویه های تند بد عمل میکنه
3.دریوا نوریش جداست و حمل ونقلش یه کم سخته

تو این رنج قیمت با این سخت افزار عالیه و اگر ازMSI GE60 2PC Apache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوشت نمیاد بهترین گزینه انتخاب lenovoهستش

alli1600
10-09-2014, 15:11
به نظر من کارت گرافیک 4gb بسیار عالیه واگر خواستید برای اجرای بازی لپتاپ رو به یه مانیتور2k(یا4K) وصل کنید حتما لازم میشه

همچنین برای دیدن فیلم های 4k به یه گرافیک با ظرفیت رم بالا نیاز میشه

HOJ-JAT
10-09-2014, 16:01
به نظر من کارت گرافیک 4gb بسیار عالیه واگر خواستید برای اجرای بازی لپتاپ رو به یه مانیتور2k(یا4K) وصل کنید حتما لازم میشه

همچنین برای دیدن فیلم های 4k به یه گرافیک با ظرفیت رم بالا نیاز میشه
دوست عزیز این مدل روی فول اج دی که بزاری واچ داگ کنی لگ داره اون موقع شما میگی 4k???
ا

BestDev
10-09-2014, 16:22
n550jv لپ تاپ خوبیه فقط تاچ نبود بهتر میشد !

چه مشکلی باهاش دارید ؟

اصلا از اين لپ تاپ راضي نيستم مشكل وايرلسش شديدا رو اعصابه بعضي وقتا بدون هيچ دليلي هنگ ميكنه و تقريبا مطمئنم كه به وايرلس مربوطه. شبكه استيبل نيست مرتب قطعو وصل ميشه يا ليميتد ميشه

بعضي وقتا دلم مي خواد بكوبمش به ديوار شرشو كم كنم. غير از ظاهر زيبا هيچيش درست و حسابي نيست... من برنامه نويسي ميكنم حالا در نظر بگير ساعتها وقت گذاشتي براي نوشتن برنامه و به خاطر شرايط خاص هنوز برنامه رو ذخيره نكردي كه يهو ميبيني سيستم بدون هيچ پيغام و دليلي هنگ گرده! حداقل BSOD هم نميشه كه ببيني كدوم قطعه مشكل داشته كاملا فريز ميشه! ولي معمولا وقتي به وايرلس وصله اينجوري ميشه

در ضمن فقط ميتوني ويندوز 8 64 بيتي روش نصب كني... به جرات ميگم از صفحه تاچش فقط چند روز اول استفاده كردم اصلا صفحه تاچ واسه لپ تاپ يه چيز احمقانست. موسش خوب كار نميكنه. صداش در حد تبليغاتي كه براش شده كيفيت نداره.
در مورد سرعت كپي هم افتضاحه يه مدت به فكرم رسيد كه از كارت گرافيكش براي ماينينگ استفاده كنم كه ديدم در حد يك كارت گرافيك معمولي بازدهي داره و از همه بدتر حتي يك گيم معمولي نه چندان جديد - كانتر سورس - رو با نوسان لگ شديد اجرا ميكنه تو بعضي مپها fps به زير 80 ميرسه كه اين براي لپتاپي با اين قيمت و مشخصات يعني فاجعه

تازگيا بعد از تقريبا 1 ماه سي دي درايوش هم از كار افتاده! ديگه هيچ استفاده اي جز خراب كردن اعصاب نداره!
يه لپتاپ HP قديمي دارم كه مثل ساعت كار ميكنه 24 ساعته روشنه و شده 2 ماه خاموش نشده بدون اينكه هنگ كنه! نميدونم HP چرا تو ايران كمرنگ شده...
ولي مطمئنا ديگه سراغ برند asus نميرم. اولين و آخرين بارم بود. فعلا msi , lenovo قابل اعتمادن ولي ظاهر چندان جذابي ندارن...

years
10-09-2014, 17:36
فقط lenovo flex 2

jackii
10-09-2014, 18:06
اصلا از اين لپ تاپ راضي نيستم مشكل وايرلسش شديدا رو اعصابه بعضي وقتا بدون هيچ دليلي هنگ ميكنه و تقريبا مطمئنم كه به وايرلس مربوطه. شبكه استيبل نيست مرتب قطعو وصل ميشه يا ليميتد ميشه

بعضي وقتا دلم مي خواد بكوبمش به ديوار شرشو كم كنم. غير از ظاهر زيبا هيچيش درست و حسابي نيست... من برنامه نويسي ميكنم حالا در نظر بگير ساعتها وقت گذاشتي براي نوشتن برنامه و به خاطر شرايط خاص هنوز برنامه رو ذخيره نكردي كه يهو ميبيني سيستم بدون هيچ پيغام و دليلي هنگ گرده! حداقل BSOD هم نميشه كه ببيني كدوم قطعه مشكل داشته كاملا فريز ميشه! ولي معمولا وقتي به وايرلس وصله اينجوري ميشه

در ضمن فقط ميتوني ويندوز 8 64 بيتي روش نصب كني... به جرات ميگم از صفحه تاچش فقط چند روز اول استفاده كردم اصلا صفحه تاچ واسه لپ تاپ يه چيز احمقانست. موسش خوب كار نميكنه. صداش در حد تبليغاتي كه براش شده كيفيت نداره.
در مورد سرعت كپي هم افتضاحه يه مدت به فكرم رسيد كه از كارت گرافيكش براي ماينينگ استفاده كنم كه ديدم در حد يك كارت گرافيك معمولي بازدهي داره و از همه بدتر حتي يك گيم معمولي نه چندان جديد - كانتر سورس - رو با نوسان لگ شديد اجرا ميكنه تو بعضي مپها fps به زير 80 ميرسه كه اين براي لپتاپي با اين قيمت و مشخصات يعني فاجعه

تازگيا بعد از تقريبا 1 ماه سي دي درايوش هم از كار افتاده! ديگه هيچ استفاده اي جز خراب كردن اعصاب نداره!
يه لپتاپ HP قديمي دارم كه مثل ساعت كار ميكنه 24 ساعته روشنه و شده 2 ماه خاموش نشده بدون اينكه هنگ كنه! نميدونم HP چرا تو ايران كمرنگ شده...
ولي مطمئنا ديگه سراغ برند asus نميرم. اولين و آخرين بارم بود. فعلا msi , lenovo قابل اعتمادن ولي ظاهر چندان جذابي ندارن...

همین مشکل وایرلس رو دوستمم داره ! به نظرم از ویندوز باشه ! 8 خالیِ یا 8Pro هست ؟

BestDev
10-09-2014, 18:20
همین مشکل وایرلس رو دوستمم داره ! به نظرم از ویندوز باشه ! 8 خالیِ یا 8Pro هست ؟

Win 8, win 8.1 pro, win 8.1 enterprice رو تست كردم بي فايده بود با آخرين آپديتها و درايورها. موسش هم پرش داره بعضي وقتا. موس خود لپتاپ. در حال حاضر win 8.1 pro نصبه هنگ كردنش كمتر شده - 2 و3 روز يك بار

jackii
10-09-2014, 22:57
سلام
لپتاپ لنوو واقعا عالی هستش
lenovo y5070-bاگه بیاد تو بازار واقعا عالیه که نکات مثبت ومنفیش اینا هستن:
1.گرافیک قول که بیشترین بازده رو روی همین لپتاپ داشته
2.طراحی باریک وزیبا
3.سیستم خنک کننده عالی
4.سخت افزار فوق العاده
5.وزن کم
نقاط ضعفش:
1.کیفیت ساختش نسبت به رقبای خود یه کم پایین تره ولی انچنان مشهود نیست
2صفحه نمایشش یه کم تو زاویه های تند بد عمل میکنه
3.دریوا نوریش جداست و حمل ونقلش یه کم سخته

تو این رنج قیمت با این سخت افزار عالیه و اگر ازMSI GE60 2PC Apache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوشت نمیاد بهترین گزینه انتخاب lenovoهستش

از برند MSi زیاد خوشم نمیاد (نمدونم چرا ؟!)
لنوو درایو نوریش مشکلی ندارم , مشکلم طراحی و صفحه اش که کار کردن باهاش خسته میشه ! البته ایسوس خیلی بهتره ا !

jackii
10-09-2014, 22:59
دوست عزیز این مدل روی فول اج دی که بزاری واچ داگ کنی لگ داره اون موقع شما میگی 4k???
ا

کارت گرافیک ؟ geforce GTX با geforce GT چه فرقی داره ؟!

alli1600
11-09-2014, 09:40
اگه به طور کلی بخوای بگم سری هایgtبرای بازی طراحی نشدن وضعیف هستند وسری های gtxمخصوص بازی هستند
در جواب به دوستمونم(HOJ-JAT) باید بگم حتما که واچ داگ نمیخواد بازی کنی شما یه فیلم 4kبخوای ببینی به ویدیو رم بالایی احتیاج داری
تازه همین واچ داگ روی رزولیشن فول اچ دی به 3gbویدیو رم احتیاج داره حالا 4kکه سیستم رو ذوب میکنه
من منظورم کلی بود ولی بازیهای ضعیف تر رو روی4k میشه اجرا کرد نمونشets2که واقعا بازی زیبایی هست این بازی رو راحت با این لپتاپ روی رزولیشن4kمیشه اجرا کرد
درضمن این لپتاپ در مدل های گران قیمت با همین گرافیک مانیتور4kدارد که یعنی این گرافیم توانیی اجرای فیلم وبازی رو روی رزولیشن 4Kرو داره(البته نه بازیهایی مثل واچ داگ و کریسیس 3)

mg_mahyar
12-09-2014, 01:44
اگر برای بازی بخوای y5070 گزینه خوبیه ولی همونطور که گفتم الان توی بازار نیست. فقط یه دونه برای تست توی پاساژ پارسیان هست. همین و بس
y510 رو توضح دادم نمایشگرش براق هست توی پاساژ پایتخت میتونی نمونه قابل تست رو ببینی و متوجه بشی مناسب نیست
N56 گزینه خوبیه ولی لپ تاپ گی نیست و باید مراعات کنید
n550 هم اصلا ارزش هزینه کردن نداره.

alli1600
12-09-2014, 17:47
سلام به نظر منم اولy5070که کلا تو شیراز هر جا گشتم نبود (حتی واسه تست) البته اگه صبر کنی میاد
بعدشم MSI GE60 2PC Apache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و شما هم کهmsiدوست نداری باید منتظرlenovoبشینی
n550هم ارزش خرید نداره وبرای بازی مداوم پیشنهاد نمیشه

Super...Star
12-09-2014, 18:03
مرسی بابت نظرتون ! از لنوو چی میدونید ؟ از دوستانتون استفاده کردن ؟!اگه با ظاهر لپ تاپ های لنوو مشکلی ندارین گزینه مناسبیه به نظرم از لپ تاپ های ایسوس موفق تر ظاهر شده .ولی اگه لپ تاپ رو برای گیم نمیخواستین من hp envy 15 رو بهتون پیشنهاد میکردم.مشابه مک بوک،باریک سبک،دیزاین عالی،صفحه نمایش و سیستم صوتی عالی،بدنه ترکیبی از فیبرگلاس و آلومینیوم،کیبورد عالی.یک لپ تاپ مالتی مدیای عالی

madara sama
12-09-2014, 18:10
بهترین انتخاب y50 هست من با صفحش هم مشکلی ندارم

Asus550
12-09-2014, 21:38
من میگم ایسوس n56jr بگیر ... ایسوس برند قابل اعتماد تری هست .... البته لنوو هم خیلی خوبه .... اما تکنولوژِی های به کار رفته در ایسوس بیشتره:n05:

alli1600
13-09-2014, 08:58
سلام
میشه تکنولوزی های جدید n56jrرو بگی؟
اصلا این لپتاپ مخصوص بازی نیست و اگر مداوم باهاش بازی کنی داغون میشه
بابا این لپتاپ حداقل 300گرم سنگین تر از لنوو هست
اگه 1 ساعت بتلفیلد 4 بازی کنی به شدت داغ میشه
سرعت هاد هر دوشون پایینه ولی بازم در بعضی مدل های لنوو از هارد هیبریدی ااستفاده شده که سرعتش قابل قبوله
سیستم صوتی لنوو که معروفه:بلندگوهای Y5070 ساخت کمپانی معروف JBL است و کیفیت صدای بسیار خوبی دارد
و خودش ساب ووفر داره که به نظرم بهتر یک ساپ جداگانس البته کیفیت ساب ووفر ایسوس یه چیز دیگس
در کل اگر کارتون گیم نیست ایسوس با توجه به قیمتش خوبه اما اگه برای بازی میخواینlenovoسرتره

ferysery
14-09-2014, 22:00
فلكس دو كيفيت ساخت بدنه اش چنگي به دل نميزنه ، من اچ پي envy رو توصيه ميكنم

Sent from my iPad using Tapatalk

alli1600
15-09-2014, 14:44
lenovo y5070رسید دیجی کالا آورده کانفیگbرو بگیر

jackii
20-09-2014, 22:06
دوستان y5070 , واسه این فاکتورا خوبه :
1- گیم
2- فیلم موسیقی
3- وب گردی

یا ایسوس n56 JN ?

من تا 4 میلیون میتونم بگیرم ولی موندم سر دو راهی , هر روز گیج تر میشم:n03:

میترسم لنوو بگیرم از مانیتورش راضی نشم دلمو بزنه ! مدل UHD تو ایران موجوده ؟ چنده ؟

تا این رنج قیمت چی سراغ دارید ؟! البته مدل گیگابایت دیدم p34g v2 خیلی خوبه ولی هنوز نیومده , :n03: !!

HOJ-JAT
20-09-2014, 22:16
1- گیم
2- فیلم موسیقی
3- وب گردی

یا ایسوس n56 JN ?

میترسم لنوو بگیرم از مانیتورش راضی نشم دلمو بزنه ! مدل UHD تو ایران موجوده ؟ چنده ؟

تا این رنج قیمت چی سراغ دارید ؟! البته مدل گیگابایت دیدم p34g v2 خیلی خوبه ولی هنوز نیومده , :n03: !!
این دو مدل بهتر و بهترین هستند و مطمعن باش اگه هرکدام را بگیری پشیمون نمیشی..
تا ۴ میل روی msi ge60 apache هم می تونی فکر کنید
با کیقیت ترین مانیتور های در ایران رینتای اپل هستند که فوق العاده با کیفیت هستند خودم یدونشو دارم اما این رزلوشن بدرد ویندوز نمیخوره و برای بازی لپتاپ اپل مناسب نیست.

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 15:30
1- گیم
2- فیلم موسیقی
3- وب گردی

یا ایسوس n56 JN ?

واسه گیم هر دو تا خوب هستن.:n06:
فیلم و موسیقی ایسوس بهتره
وب گردی هم ایسوس بخاطر صفحه نمایشش بهتره.
خیر موجود نیست این مدل
راستی خودمم asus n550jk دارم چیز خیلی خوبیه حتما جزو گزینه هات قرار بده.
سوالی داشتی در خدمتم.
با تشکر:n06:

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 16:24

راستش من asus n550jk دارم به جرات می تونم بگم تمام چیز هایی که الان گفتید توی این لپ تاپ رفع شده و بازی هم باهاش می کنم و مشکلی نداره.