مشاهده نسخه کامل
: تغییر مسیر ریشه دسک تاپ و مای داکیومنت در ویندوز 7
سلام
در ویندوز XP می تونستم از طریق رجیستری ریشه دسک تاپ و مای داکیومنت رو تغییر بدم ببرم رو یک درایو دیگه که اگر یهو ویندوز پرید و درایو C نیاز به فرمت داشت اطلاعات این دو پوشه نپره
الان یادم نمیاد چکار میکردم
ممکنه روشش رو در ویندوز 7 بگید ؟
ممنون
roya.rashidi
09-09-2014, 16:29
سلام
در ویندوز XP می تونستم از طریق رجیستری ریشه دسک تاپ و مای داکیومنت رو تغییر بدم ببرم رو یک درایو دیگه که اگر یهو ویندوز پرید و درایو C نیاز به فرمت داشت اطلاعات این دو پوشه نپره
الان یادم نمیاد چکار میکردم
ممکنه روشش رو در ویندوز 7 بگید ؟
ممنون
خییر نمیشه .
ویندوز بپره اطلاعات رو حذف نمیکنه . حالا اگه پرید با روش های مختلف میشه اطلاعاتتون رو بردارید .
میتونید یه فولدر شرتکات درست کنید تو دسکتاپ اطلاعاتتون رو تو شرتکات بریزید
پیدا کردم چطور میشه این کار رو انجام داد :n01: :
تغییر مکان پوشه های ویژه در ویندوز
با استفاده از این ترفند می توانید محل پوشه های ویژه و خاص، یعنی پوشه هایی نظیر Favorites ،My Documents، My Pictures و... را تغییر دهید. این ترفند میتواند بسیار مفید باشد چرا که ممکن است به هر دلیلی ویندوز شما دچار اختلال گردد و محتویات این پوشه ها نیز پاک شوند. پس می توانید آن ها را به درایو دیگری به جز درایوی که ویندوز در آن نصب است منتقل کنید تا امن تر از قبل باشند.
روش کار :
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید تا رجیستری ویندوز باز شود.
به مسیر زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\UserShellFolders
اکنون کافی است از قسمت دیگر پنجره بر روی نام پوشه مورد نظر دوبار کلیک نمایید.
سپس آدرس جدید پوشه را به شکل دقیق وارد کنید.
در انتها OK کرده و رجیستری را ببندید و سیستم را یکبار رستارت کنید تا تغییرات اعمال گردد.
در وارد نمودن آدرس جدید پوشه نهایت دقت را به کار ببرید.
*** دقت کنید قبل از اینکه مسیر دسک تاپ یا هر پوشه ای رو عوض کنید ، محتویات قبلی رو به پوشه جدیدتون انتقال بدید .
اگر احیانا یادتون رفت و پیش از انتقال، مسیر جدید رو در رجیستری وارد کردید و وقتی سیستم ریست شد دیدید ای داد بیداد اطلاعات قبلیم کووووووووووووو ؟ :n19: نگران نشید
کافیه این آدرس رو در بخش آدرس اکسپلورر ویندوز وارد کنید و محتویات قبلیتون رو ببینید و به پوشه جدید منتقل کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
roya.rashidi
10-09-2014, 07:31
خیلی جالبه .واقعا مرسی که گفتین:n16:.
خودتون حالا امتحان کردید ؟
اگه اره :
چند وقته اینکارو کردی ؟؟
به مشکل برنخوردید تا الان ؟؟
خواهش میکنم
بله من همیشه این کارو می کنم اما چون خیلی وقت بود که ویندوز عوض نکرده بودم که دوباره نیاز به تنظیمات داشته باشم یادم رفته بود از کجا این تنظیمات رو میکردم
نه به مشکل برنخوردم در عوض خیلی هم مفید هست و خیال آدم راحت میشه
"چند وقته اینکارو کردی ؟؟" متوجه این سوال نشدم اما از خیلی سال پیشا همیشه این کارو میکنم و به مشکلی برنخوردم : )
دقت کنید که باید حتما بعدش سیستم ریستارت بشه تا تغییرات اعمال بشه
roya.rashidi
10-09-2014, 07:56
خواهش میکنم
بله من همیشه این کارو می کنم اما چون خیلی وقت بود که ویندوز عوض نکرده بودم که دوباره نیاز به تنظیمات داشته باشم یادم رفته بود از کجا این تنظیمات رو میکردم
نه به مشکل برنخوردم در عوض خیلی هم مفید هست و خیال آدم راحت میشه
"چند وقته اینکارو کردی ؟؟" متوجه این سوال نشدم اما از خیلی سال پیشا همیشه این کارو میکنم و به مشکلی برنخوردم : )
دقت کنید که باید حتما بعدش سیستم ریستارت بشه تا تغییرات اعمال بشه
اره منظورم همون بود که جه مدته اینکارو کردید.
به هرحال خیلی روش جالبی بود منم باید امتحان کنم .
بازم مرسی
دوستانی که اولین بار میخوان این کار رو بکنن ، یک بخش دقت کنید به پست بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه کردم . بخونن که دچار سردرگمی نشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.