مشاهده نسخه کامل
: استفاده از مودم TP-link w8151 بجای روتر وایرلس
سلام دوستانبنده توخوابگاه فقط دسترسی به اینترنت از طریق کابل lan دارم. ولی لپتابم ورودی lan نداره. مودم TP-link w8151 رو گرفتم که فروشنده گفت که کار روتر رو هم میتونه برات انجام بده.از دوستان تقاضا دارم در خصوص تنظیمات این حالت بنده رو راهنمایی بفرمایند
سلام . اگر از اینترنت مخابرات استفاده میکنید زنگ بزنید 2020 بهتون میگه. اگر هم از غیر مخابرات میگیرید دفترچه راهنماش کامل توضیح داده.ولی تی پی لینک رو بیخیال شید . یه دی لینک بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.من دارم یه خورده در بیسیم ضعیفه ولی فقط یه خورده:n06:
arash59b
08-09-2014, 15:01
بستگی داره اینترنت خوابگاه به چه شکل هست
اگه بصورت ADSL هست و یوزر و پس روش ست شده کافیه یه کابل لن از مودم به قسمت لن مودم خودتون بزنید و با لپ تاپ بصورت وای فای به مودم خودتون وصل بشید
بستگی داره اینترنت خوابگاه به چه شکل هست اگه بصورت ADSL هست و یوزر و پس روش ست شده کافیه یه کابل لن از مودم به قسمت لن مودم خودتون بزنید و با لپ تاپ بصورت وای فای به مودم خودتون وصل بشیدعزیز تنظیمات میخواد به این راحتی نیست ممنون
arash59b
08-09-2014, 15:59
کلیت کار رو بهت گفتم. شما اطلاعات بیشتری ندادی که کسی بتونه ریز تنظیمات رو بده
اینکه یوزر و پس روی مودم هست یا هر کاربر یوز و اکانت خودش رو داده و...
اگه روش گرفتن اینترنت تو خواب گاه همون چیزی که گفتم هست و وای فای هم بصورت فری تو خابگاه پخش میده کافیه تنظمات مودم بزاری روی dhcp
کلیت کار رو بهت گفتم. شما اطلاعات بیشتری ندادی که کسی بتونه ریز تنظیمات رو بده
اینکه یوزر و پس روی مودم هست یا هر کاربر یوز و اکانت خودش رو داده و...
اگه روش گرفتن اینترنت تو خواب گاه همون چیزی که گفتم هست و وای فای هم بصورت فری تو خابگاه پخش میده کافیه تنظمات مودم بزاری روی dhcp
شاید بنده زیاد خوب توضیح ندادم. کل کاری که من میخوام برام انجام بشه اینه که اینترنتی که از طریق کابل lan در اختیار دانشجو قرار میگیره رو تبدیل به وایرلس کنم از طریق مودمی که اسمش رو گفتم. در ضمن بعد از اینکه هر دانشجو به اینترنت وصل شد ازش در اولین صفحه یوزر پس خواسته میشه. ممنون که خیلی سریع جوابم رو میدی
arash59b
08-09-2014, 16:37
پس شما اول در تنظیمات، مودم رو بصورت روتر تعریف کن یعنی در حالت ADSL نباشه
بعد تنظیمات نوع کانکشن رو بزار روی dhcp که خودش بصورت اتوماتیک ای پی بگیره
تنظیمات وای فای مودم رو هم بصورت دلخواه تنظیم کن و یه پسورد برای خودت انتخاب کنن که هرکسی به مودم ات وصل نشه
در اخر کابل رو بزن به یکی از 4 پورت لن مودم ات.
پس شما اول در تنظیمات، مودم رو بصورت روتر تعریف کن یعنی در حالت ADSL نباشهبعد تنظیمات نوع کانکشن رو بزار روی dhcp که خودش بصورت اتوماتیک ای پی بگیرهتنظیمات وای فای مودم رو هم بصورت دلخواه تنظیم کن و یه پسورد برای خودت انتخاب کنن که هرکسی به مودم ات وصل نشهدر اخر کابل رو بزن به یکی از 4 پورت لن مودم ات.عزیز چطوری میتونم مودمم رو بصورت روتر تعریف کنم؟ اگه ممکنه بیشتر راهنماییم کنیدتا اونجایی که خوندم تنظیمات dhcp بصورت پیشفرض فعاله، اینطور نیست؟
arash59b
08-09-2014, 20:06
هنگام تنظیمات اولیه مودمهای روتر دار باید انتخاب کنید که می خواید از مودم بحالت adsl استفاده کنید یا روتر.
معمولا همه مودم ها تنظیمات ویزارد و منوال یا دستی دارند شما بصورت ویزارد تنظیم کنید تا مودم بصورت مرحله به مرحله و سوال و جواب تنظیمات رو انجام بده
کابل لن رو وصل کنید به مودمی که وای فای داره. از تو تنظیمات مودم وای فای اینکارا رو انجام بدید.
به فرض اینکه ای پی مودم خوابگاه ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ هست ای پی مودم وای فای رو به ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲ تغییر بدید و dhcp مودم وای فای رو خاموش کنید. اینطوری مودم بصورت روتر فعالیت میکنه
من دقیقا تو خونه همین کار رو انجام میدم. یه مودم دارم که وایرلس نداره. خط تلفن رو بهش وصل کردم و به اینترنت وصله. بعد با کابل lan اونو به یه مودم دیگه که وایرلس داره وصل کردم. بعد از مودمی که وایرلس داره یه کابل کشیدم به pc. به تنظیمات مودم وایرلس هم کاری نداشتم. با آی پی پیشفرض هم کار میکنه. اینجا مودم به عنوان سوئیچ عمل میکنه.
حالا اینکه گفتین در اولین اتصال یوزر پس میخواد متوجه نشدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my XPERIA ZR
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.