مشاهده نسخه کامل
: تفاوت دو برنامه در مدل سازی
سلام دوستان عزیز
من طراح وب هستم و به فتوشاپ هم واردم و با بخش سه بعدیش خیلی حال نمیکنم و میخوام مدل سازی سه بعدی رو به صورت حرفه ای شروع کنم و متاسفانه گیج شدم :
Maya یا 3dmax
تا جایی که خوندم مایا خیلی بهتره ولی تمام مقایسه ها کلی نوشته بودند و درباره ی مدل سازی هیچ چیزی ننوشته بودند (کاراکتر هایی مانند ربات و ...)
و الان از کسانی که سه بعدی سازی بلدند لطفا یه راهنمایی به ما بکنند ...
(انیمیشن نمیخوام ... فقط مدل سازی:n16:)
M0hsen3D
07-09-2014, 21:45
فرقی ندارن زیاد, اگه بتونی بیستو تو هر کدوم از اینا چه مایا, مکس, بلندر... قوی کنی به راحتی میتونی به بقیه سویچ کنی.
بیستو ؟؟؟
چی
(راستش تو یه سایت خوندم قیمت مایا چندین برابر 3DMAX هستش ...)
سلام عزیز
شما شباهت زیادی به خود من دارید من بیشتر همین مراحل طی کردم و الان کم بیش دارم سه بعدی کار میکنم
والا تا الان که به اکثریت برنامه های کار کردم ، دوستمون گفت یکی یاد بگیری بقیه بخوای شروع کنی فرقی زیاد نیست من الان مکس کار کردم بعد اومدم مایا بعد اومدم بلندر
مکس کاربرد زیادی داره و واقعا برای مدلسازی امکانات کمی نداره مایا بیشتر برای انیمشین ساز میصرفه بخش مدل سازی شبیه مکس ، تا حدی همچنین اموزش کم برای مدل سازی ولی مکس تا دلتون بخواد از سیر تا جون ادمی زاد تو نت براش هست مخصوص فارسی
اما بلندر بیشتر نرم افزاری که همه امکانات تو خودش ترکیب کرده و مدل سازی یک بخش همچنین sculpting داره مثل زی براش کمپزیت شبیه سازی و...
این نرم افزار رایکان هست و حجم واقعا پایین 200 مگ رو هر سیستم عامل نصب میشه قدرت زیادی نمیگیره از سیستم در کل نرم افزار جمع جوری
اگر کپی رایت برات مهم بلندر انتخاب خوبی چون هزینه نمیدی ولی اگر نه به نظرم مکس شما شروع کن (این نظر من بود)
رفیق خوب
08-09-2014, 23:17
برو تری دی مکس کار کن ... مگو چیـــــــــست کار ... :n10:
سلام عزیز
شما شباهت زیادی به خود من دارید من بیشتر همین مراحل طی کردم و الان کم بیش دارم سه بعدی کار میکنم
والا تا الان که به اکثریت برنامه های کار کردم ، دوستمون گفت یکی یاد بگیری بقیه بخوای شروع کنی فرقی زیاد نیست من الان مکس کار کردم بعد اومدم مایا بعد اومدم بلندر
مکس کاربرد زیادی داره و واقعا برای مدلسازی امکانات کمی نداره مایا بیشتر برای انیمشین ساز میصرفه بخش مدل سازی شبیه مکس ، تا حدی همچنین اموزش کم برای مدل سازی ولی مکس تا دلتون بخواد از سیر تا جون ادمی زاد تو نت براش هست مخصوص فارسی
اما بلندر بیشتر نرم افزاری که همه امکانات تو خودش ترکیب کرده و مدل سازی یک بخش همچنین sculpting داره مثل زی براش کمپزیت شبیه سازی و...
این نرم افزار رایکان هست و حجم واقعا پایین 200 مگ رو هر سیستم عامل نصب میشه قدرت زیادی نمیگیره از سیستم در کل نرم افزار جمع جوری
اگر کپی رایت برات مهم بلندر انتخاب خوبی چون هزینه نمیدی ولی اگر نه به نظرم مکس شما شروع کن (این نظر من بود)
ممنون از جوابتون دوست عزیز
و ممنون از بقیه...
دوستان فقط یه سوال از 3dmax اخرین نسخه شروع کنم و مثلا برم سراغ اموزش های لیندا خوبه ؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.