مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد مصرف هالوپیریدول
دوستان این قرص هالوپیریدول چطور قرصی هست؟ منظورم از لحاظ خطرناک بودنش هست چون شنیدم ممکنه باعث لخته شدن خون بشه...
یکی از آشناها دچار اختلال خواب به دلیل یک بیماری مغزی هستند ، این دارو براشون تجویز شده ((البته طرف متخصص بوده)) ولی چون این اختلال خواب برای خوده شخص قابل تحمل هست ، مهم هست که بدونه ایا این قرص کلا ریسک مصرفش بالا هست؟ مصرف کنه بهتره یا با مشکلش کنار بیاد؟
ممنونم:n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايع ترين عوارضش اختلالات حركتي هست و اثرات آرامش بخش و خواب آور ، اختلالات جنسي ، افزايش وزن و اختلال قاعدگي هست.
عوارض كمتر شايع ديگه اي هم داره مثل اختلال خوني
در عجبم شما كه متخصصشون رو قبول نداريد چطور به حرف ما اعتماد ميكنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنونم:n16:
نه متخصصش که کارش درسته :دی
ولی از اونجایی که این اختلال خواب خیلی اذیت کننده نیست خودشون شخصا میخواستن بسنجن کلا قرصه عارضه جدی داره یا خیر که تصمیم بگیره بخوره یا نه (چون ماشالله این متخصص های برجسته که بهشون برمیخوره اگه بگی یک کمی در مورد دارو توضیح میدید؟)
حق با شماست بعضيا اصلا توضيح نميدن. به هر حال اينقدرا هم داروي ترسناكي نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
روانپریش
07-09-2014, 13:14
که دارو که برای درمان شیزوفرنی استفاده میشه برای اختلال خواب یکم عجیبه
Alireza SM
18-09-2014, 22:40
این که پزشکان در مورد دارو توضیح نمیدن معمولا به شخصیت بیمار برمیگرده. بسیاری بیماران اعصاب و روان شخصیت جستجوگر و حتی وسواسی دارن و علاقه زیادی به مطالعه در مورد داروها دارن و این موضوع بهشون آسیب میزنه. چون با کوچکترین درد غیر عادی در بدنشون ( که در حالت عادی ممکنه اصلا حس نشه ) احساس میکنن به دارو حساسیت پیدا کردن و .... کلا این که در مورد داروها و مخصوصا داروهای اعصاب توضیح داده نمیشه دلیل پزشکی داره.
این هالوپریدول هم یه آنتی سایکوتیک هست اگه دوز نیم ملی گرمی یا یک میلی گرمی تجویز شده باشه هر دلیلی میتونه داشته باشه از تاثیر ضد اضطرابش گرفته تا کاهش فالیت های غیرضروری فکری و رفع هیجان های کاذب و ...
ولی دوزهای بالاتر و دوز 5 میلی گرمی معمولا کاربرد ضد جنون و ضد روان پریشی دارن.
فقط حواستون باشه اگر برای مصرف شب تجویز شده باشه حتما باید قبل از ساعت 9 دارو مصرف بشه و دیر مصرف کردن دارو خوب نیست.
این قرص خیلی عوارض بدی برایه کسی که سینوزیت داره هست من خودم بخاطر یه سینوزیت نادر 5روز به کل نخوابیدم وهنوز هم ترس ازخوابیدن دارم واثارش هنوزبه جا مانده یکی ازدوستان این قرص ودادگفت بخورخوب میشی وراحت میخوابی خوردن همانا لحظه ی مرگ همانا بدتربدترشد
واین قرص مخصوص ادم هایه روانی هست من همش یکی ازاین قرص خوردم وامان ازدوستان بد
اگه کمبود خواب داریدویا مورد دیگه هیچ وقت ازاین قرص مصرف نکنید وبه کسی پیشنهاد نکنید وبامصرفش بدبخت میشه انسان حالا چه برسه روانی که روانی ترمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.