ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صفحه آبی +تصویر

Amin4All
06-09-2014, 22:33
سلام.
بعضی اوقات هنگام کار صفحه ابی میاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه ؟

milad_gta
06-09-2014, 22:39
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توضیحات هم که تو صفحه مشخصه، قطعه جدیدی اضافه نکردید؟ عموما به خاطر مشکلات سخت افزاری هست.

roya.rashidi
07-09-2014, 01:04
پیرو پست دو
نصب درابور و حتی برنامه هم میتونه تاثیر گذار باشه پس ببینید اخیرا برنامه خاصی نصب نکردید . موقع کار خاصی این ارور میاد ؟؟ مثلا کار با برنامه یا بازی ...

parham_7
07-09-2014, 01:32
ممکنه پاورت توان کافی نداشته باشه

EXTREME
07-09-2014, 10:34
سلام.
بعضی اوقات هنگام کار صفحه ابی میاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه ؟

علت های نرم افزاری هم میتونه باشه مثل ویندوز ویروس درست نصب نشدن درایورها یا یک کرک یا پچ که مربوط به یک نرم افزار یا بازی است میتونه باعث این مشکل بشه سخت افزاری هم میتونه از رم هارد دمای قطعات پاور وخود مین باشه

sadat27
10-09-2014, 15:24
من هم قبلا همین مشکل رو داشتم که کامپیوتر هنگ میکرد و صفحه آبی و بعدشم ریستارت.
مشکل از کارت گرافیکم بود. عوضش کردم درست شد. ببین موقع هنگ کردن خطوط رنگی میاره یانه؟ اگه اورد مشکل از کارت گرافیکه اگه نبود مشکل از سخت افزار های دیگته مثل رم و مادر برد.

shapalagh
10-09-2014, 16:02
به احتمال زیاد مشکل از خود ویندوز هست حالا یا نرم افزاری رو نصب کردین که به فایلهای ویندوز اسیب زده و یا ویروس دارین اگر براتون ممکن هست کلن ویندوز رو عوض کنید و در صورت درست نشدن برین سراغ بحث سخت افزاری ..

roya.rashidi
10-09-2014, 16:15
مشکلشون فک کنم حل شده یه ماه قبل پست دادن .

بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همونطور که میدونید برای رفع این ارور تجربه خیلی کمک میکنه پس بهتره این دست تایپیک ها متمرکز باشه :n16: